Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"caps yok mu beyler?"

diye mail mi atsak
  • Oyuncularla dalga geciyorlar resmen valla gtadan bise görülmezse pes artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr

Oyuncularla dalga geciyorlar resmen valla gtadan bise görülmezse pes artik

kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok. hangi gta da bilgiye boğulduğumuzu söyler misin? adamlar işini yapıyor, bittiği zamanda çıkıyor zaten alıyorsun ve oynuyorsun. adamlar oyun çıkmadan önce şunu yapıcaz, bunu yapıcaz deyip beklentiyi yükseltmiyor. beklentiyi yükseltmedikleri için oyunu aldığında seride daha önceden görmediğin şeyleri görünce mest oluyorsun, zevkle oynuyorsun. her gta yı inanılmaz bir zevkle oynadım ve biliyorum, ileride çıkacak olanları da büyük bir zevkle oynayacağım.
  • E3 geçtikten sonra aklıma bile gelmiyor oyun neredeyse. Rockstar'ın istediği de GTA 5'i unutturmaktı zaten. Başardı galiba.
  • Bır oynanıs vıdeosu gelsın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vinewood un acayip bir yokuşu vardı acaba o yol yine olurmu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

vinewood un acayip bir yokuşu vardı acaba o yol yine olurmu oyunda

Olur bence.
  • Best Graphics Ever (Life Like) w/ Audi R8 - GTA / iCEnhancer 1.3 and Better City Textures 1080P HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 3 Temmuz 2012; 0:44:18 >
  • sizce gta5 ps4 ile birlikte gelebılırmı ? gta 4 ps3 le gelmıstı 5 te belkı 4 le gelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

rockstar'a

"caps yok mu beyler?"

diye mail mi atsak

Bir daha espri ve tarzı şeyler yapmaya kalkmassan sevinirim. Olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

sizce gta5 ps4 ile birlikte gelebılırmı ? gta 4 ps3 le gelmıstı 5 te belkı 4 le gelır

Daha öncede paylasmisdim.

Rockstar Games, GTA 6 ve 7'nin isim Haklarını Satın Alıyor.

Burdan cikan sonuc belli PS4 ve Yeni Xbox icin Yeni oyunlar GTA 6, 7 diye gidecek.

http://forum.donanimhaber.com/m_48752913/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamescom İçin GTA V Tekrar Gözüktü

E3 fuarında oluşan büyük beklentilerin ardından E3'ü boş geçen Grand Theft Auto V için gözler Gamescom'a dikilmiş durumda. Daha önce fuarın tanıtımı için yayınlanan videoda gözüken oyun için Max Payne 3'ten de bazı işaretler çıkmıştı. Şimdi ise GTA V, bir kez daha Gamescom adına gözüktü.

Gamescom'da Mayıs 2006'dan bu yana program planlaması yapan Gerald Bauser, LinkedIn profilinde bu seneki fuarda üzerinde çalıştığı projeleri listeledi. Yapılan listelemede Grand Theft Auto V başta olmak üzere birçok oyun bulunuyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gamescom_icin_GTA_V_Tekrar_Gozuktu-29510.htm

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)
  • Görünsün oyun artık uzun zamandır bekliyoruz. San Andreas'a hasret kaldım bu tarz yapılıyor yine heyecanlanmamak elde değil. GTA 4 iyi olmasına rağmen beni SA gibi tatmin etmemişti. 5'in SA'a benzeyecek olması umutlandırıyor.
  • Grand Theft Auto V, Gamescom'da yer alıyor

Gamescom Proje Menajeri Gerald Bauser, LinkedIn profilinde GTA V'in gelecek ay Köln'de gerçekleşecek olan Gamescom'da gösterileceği doğrulandı.

Profilin durumunda Rockstar Games'in Tennis Tournament 2 ve Grand Theft Auto V ile boy göstereceği yer alıyor. Daha önce yayımlanan Gamescom videosunda GTA V'in birkaç saniye gözükmesi, oyunun etkinlikte gösterileceği dedikodularına sebep olmuştu. Beklenen yapımla ilgili yeni detayları Gamescom'da öğreneceğiz.

Gamescom, 15-19 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek.

http://www.merlininkazani.com/Grand_Theft_Auto_V_Gamescomda_yer_aliyor-haber-53291p1.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaaaah doğruysa bugün bayram. Table Tennis 2 de geliyor habere göre haydi bakalım inşallah PC ve PS3'e de gelir bu sefer. Merlin'in Kazanı da cahil dolmuş arkadaş ne öyle yorumlar, GTA gibi bir efsaneyi hiçe saymışlar.
  • doğrulansa bile inanmıcak durumdayım zaten o derece :)
  • Allah belalarını versin ne diyelim. Ama umudu kesmemek gerek, ne olacağı belli olmaz. Liste yalanlandı diye oyun gösterilmeyecek değil. Daha 1 aydan fazla süre var.
  • San andreastaki gibi çeşitlilik olmalı ya yoksa bayar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

San andreastaki gibi çeşitlilik olmalı ya yoksa bayar artık.

GTA San Andreas baymisti beni asil. GTA IV daha zevkli ve uzun solukluydu bana gore de. Sirf araba surmek icin bile acilir GTA IV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Temmuz 2012; 17:03:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.