Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha ulan nerdeyse trailerin üstünden 1 sene geçti Adamlar halen ne resim ne bi video göstermişler.. Böyle yapınca sanki dahada sabırsızlanıyoruz... Aksine ben dahada gıcık almaya başlıyorum oyundan.

Misal Breaking bad bilenler bilir. Yeni sezon 6 gün sonra başlicak. Adamlar 1-2 aydan öncesi ufak ufak posterler resimler falan yayınlıyolar adam böyle heyecanlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Oha ulan nerdeyse trailerin üstünden 1 sene geçti Adamlar halen ne resim ne bi video göstermişler.. Böyle yapınca sanki dahada sabırsızlanıyoruz... Aksine ben dahada gıcık almaya başlıyorum oyundan.

Misal Breaking bad bilenler bilir. Yeni sezon 6 gün sonra başlicak. Adamlar 1-2 aydan öncesi ufak ufak posterler resimler falan yayınlıyolar adam böyle heyecanlanır.

Grand Theft Auto 6 gün ya da 6 ay sonra çıkmayacak. O yüzden 2012 yılının sonu veya 2013 yılı başında gelecektir. Bizde işte post kasıyoruz burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

San andreastaki gibi çeşitlilik olmalı ya yoksa bayar artık.

GTA San Andreas baymisti beni asil. GTA IV daha zevkli ve uzun solukluydu bana gore de. Sirf araba surmek icin bile acilir GTA IV.

tabi minicik şehirde binaların arasında sür dur sen arabayı,çok zevkli gerçekten

GTA San Andreas gelmiş geçmiş en iyi oyundur bence.
  • Rockstar'dan Gta5 ile ilgili 2 yeni görsel yayınlandı.Yei bilgiler de açıklanmış.Gta Türk tarafından bilgiler Türkçe'ye çevriliyor.
    GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

• Kaynak :

Rockstar won't be in a position to show more GTA 5 footage 'for a while yet'

http://www.computerandvideogames.com/357790/rockstar-wont-be-in-a-position-to-show-more-gta-5-footage-for-a-while-yet/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Temmuz 2012; 18:12:25 >
  • Rockstar'dan Özür & 2 Yeni GTA V Ekran Görüntüsü

Rockstar'ın resmi sitesinde yer alan Soru&Cevap bölümünün son yayınında, yapımcı ekip duyurulmasının üzerinden nerdeyse 1,5 sene geçen ve ne görsel ne de yazılı bilginin paylaşılmadığı GTA V'in uzun süren yapım aşamasından ötürü özür dileyerek, oyunu bekleyenlerin sabırlarını boşa çıkarmayacak kalitede bir oyun sunabilmek için tamamiyle kaliteye odaklı bir yapım döneminden geçtiklerini belirtti:

"Özür dileriz. Bazen yapım süreci uzayabiliyor. Ama hayal etme, tasarlama, inşaa etme ve içini doldurma gibi önemli detayları dijital bir dünyaya aktarmak son derece şaşırtıcı bir iş ve her oyunumuzda son maddesine kadar bu adımların başarılı olduğundan emin olmak istiyoruz."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rockstardan_Ozur__2_Yeni_GTA_V_Ekran_Goruntusu-29602.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 versiyonu xboxdan aşağı olmasında ben başka bişi istemiyorum
  • Bayram bugün bayram, başka söze gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 12 Temmuz 2012; 21:28:23 >
  • Demo çıkarırlar mı?Şöyle oyundan 2-3 ay önce
  • Beyler supheniz olmasin oyuna yeterli duzeyde iyilestirmeler ve yenilikler katilacaktir ama bilenler bilir PS3'de GTA IV performans bakimindan tam anlamiyla rezillikti.Oyunda 5 metre ilersini goremiyorduk surekli fps dusmeleri donmalarda cabasi... PS3 kullanicilarina resmen hakaret edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://img267.imageshack.us/img267/6123/newswire1342100433.jpg

İşaretli yere dikkat ederseniz, köprü olduğu görülüyor.
  • GTA V'in ekran görüntüleri incelemesi

1 Numara - Helikopteri süren kim acaba? Tahminimizce GTA 5'te yöneteceğimiz karakterimiz. Ancak tamamen iyi açıdan görüntülenmemiş ; büyük ihtimalle Rockstar tarafından yapılan bir kimlik gizleme yöntemi olsa gerek.

2 Numara - Görüntüden anlaşıldığı gibi tipi bir polis helikopterine binen kimliği belirsiz şahısın polis kullandığı polis helikopterinin kapısı açık. Bu da demek oluyor ki, oyunda belki de acil durumda helikopterden paraşütle atlayabileceğiz

3 Numara - Polisler başımıza daha da bela olacak! Helikopteri iyi incelediğinizde bir adet kamera göreceksiniz. Bu da demek oluyor ki, artık sadece karadan değil, havadan da diken diken üstündeyiz. GTA V'da çok dikkatli olmamız gerekiyor.

4 Numara  - Los Angeles şehrinin merkezi görüntüdeki 4 numra mı yoksa? Şehir oldukça büyük gözüküyor.

http://www.merlininkazani.com/GTA_Vin_ekran_goruntuleri_incelemesi_-haber-53487p1.html

• 5 Numara - Los Angeles'in en ünlü oteli Westin Bonaventure'nin binası gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle bol aksiyonun yaşanacağı bir alan olacak binanın tepesi.

6 Numara - Westin Bonaventure'nin hemen yanındaki yüksekliği en uzun bina. Sanırsak bir " Skyscraper " bulunan bina. GTA V ile büyük bir alakası var.

7 Numara - Tahminimizce bir " Skyscraper " bulunan bir bina daha. Acaba GTA V'da bunları kullanabilecek miyiz? Umarız kullanabiliriz, işimize yarayacak gibi gözüküyor.

8 Numara - Görüntüde görülen köprünün ismi "Vincent Thomas Bridge"

9 Numara - Los Angeles'in göl üzerinden yansıyan bir görüntüsü.

10 Numara - GTA V'da bulunacak olan bir NPC modellemesi. Evet göl kenarında oturmakta olan bir şahıs. Umarız, GTA Sandreas'da ki bu tür yazılımsal hatalar GTA V'da bulunmaz.

http://www.merlininkazani.com/GTA_Vin_ekran_goruntuleri_incelemesi_-haber-53487p1.html

• görüntüler güzel.. lakin ben şahsen özürlerini kabul etmiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 13 Temmuz 2012; 18:12:55 >
  • Bir ozur icin az sey bunlar aslinda fakat aylarca `bir resim bile yeter bize` dedigimiz icin sesimizi cikarmamiz lazim.

• GTA V Soru-Cevap Makalesi

Ve 8 ay sonra GTA V yüzünü yeniden gösterdi! İki adet ekran görüntüsüyle birlikte oyuncuların GTA V hakkında merak edilen sorularını yanıtlayan Rockstar, yeni haberlerin ve yeni trailer'ın yakın zamanda geleceğini ancak bir süre beklememizi belirtti..

İşte soru-cevap makalesinden GTA V hakkındaki sorular ve cevapları...

Soru 1: GTA V'e neler oluyor?
    Rockstar Games: Oyun üzerinde çalışmakla meşguluz! Her şey güzel gidiyor, ama bu oyun büyük bir proje. Yakında sizinle daha fazla bilgi ve somut şeyler paylaşacağız.

Soru 2: Neden bize daha fazla bilgi vermiyorsunuz?
    Rockstar Games: Daha önce de söylediğimiz gibi, genelde oyunlarımızın çıkış tarihleri arasında uzun bir süre oluyor ve gelecekte de böyle olmaya devam edecek. Bu size sinir bozucu geliyorsa üzgünüz, ama lütfen anlayın, bunu "hayranlarımızı umursamadığımız", "saygı göstermediğimiz", "GTA hayranlarından nefret ettiğimiz" için yapmıyoruz - kesinlike tam tersi! Bunu %100 doğru bilgi vermek istediğimiz için ve oyun çıktığında bir çok sürprizle karşılaşmanızı istediğimiz için yapıyoruz. Önemsediğimiz tek şey oyunun tadını tam olarak çıkarmanız ve bizim kesin bilgiler yayınlamamız. Sadece şuan oyun hakkında trailerdan başka bir şey paylaşacak durumda değiliz ve bir süre daha olamayacağız. Ama, sizin için gizlice bir fotoğraf elde etmeyi başardık. Çok değil, fakat bizce çok eğlenceliydi.

Ama sonra tabii ki usta ekibimiz tek bir fotoğrafın oyunu özetleyemeyeceğini söyledi ve bize bir fotoğraf daha verdi...

Yakında sizin için birkaç tane daha fotoğraf almaya, ve hazır olduğumuzda da yeni bir trailer yayımlamaya çalışacağız.

Son olarak son zamanlarda çıkan "GTA V test ediliyor" iddiaları ve sahte beta videoları hakkında konuşan Rockstar, bu videoları ne doğrulayacaklarını ne de yalanlayacaklarını, kararı biz GTA fanlarına bıraktığını söylüyor. Ama tek söyleyebilecekleri ise, oyun için kesinlike 'beta' test gibi bir şeyin olmadığı. Yeni haberler ve yeni ekran görüntüleri çok yakında, heyecanlı bekleyişe devam!

Kaynak: GTATURK

• Resimler fena degil ama sanki 2. resimde npcler ve agaclar cok kalitesiz duruyor. Oyun buyuk ihtimal bu resimlerde betadir diyip kendimi avutuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Resimler fena degil ama sanki 2. resimde npcler ve agaclar cok kalitesiz duruyor. Oyun buyuk ihtimal bu resimlerde betadir diyip kendimi avutuyorum

Süper beta falan olsa gerek ilk yayınladıkarlı trailerden çok daha kötü ama betadır banada öyle geliyor

GTA 5 beta vs GTA 4 FULL vs GTA 5 Full

• Acaba bunlar konsol versiyonu olabilirmi? PC konsol arası acayip grafik farkı olur GTA'alrda genelde

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.