Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası bu oyun bu saatten sonra yeni nesile gelse daha iyi olur...Çok yenilik bekleyen arkadaşlar içinde; GTA 4 ten çok çok fark olacağını sanmıyorum grafik anlamında eğer bu nesile gelirse ..Grafik takıntısı değilim ama yeni nesil için daha aydınlık ve heyecan olurdu

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 14 Temmuz 2012; 13:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Açıkçası bu oyun bu saatten sonra yeni nesile gelse daha iyi olur...Çok yenilik bekleyen arkadaşlar içinde; GTA 4 ten çok çok fark olacağını sanmıyorum grafik anlamında eğer bu nesile gelirse ..Grafik takıntısı değilim ama yeni nesil için daha aydınlık ve heyecan olurdu

edit:imla

Valla GTA Sanandreas gibi gelicekse yıllara bekleyecek halim yok.

GTA Sanandreas grafikleri ile gelse bile yeter. Oynanışı akıcılık süperdi o oyunda efsanedir San Andreas.
  • Grafik aşmış yahu daha yapım aşamasında olmasına rağmen neyin derdindesiniz siz?
  • Rockstar: GTA V'i Beklediğinize Değecek

Rockstar Games'in uzun bir aradan sonra merakla beklenen oyunu GTA V ile ilgili sabırsızlanmayan yoktur sanırız. Geçtiğimiz günlerde yayımladıkları 2 adet ekran görüntüsüyle açlığımızı bir nebze olsun dindiren oyun devi, şimdi de beklememizin karşılığını alacağımızı dile getirdi.

GTA V'in programcılarından Dan, Twitter'dan kendisine sorulan "Beklediğimize değecek mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi. "Tabii ki değecek. Hatta 5 yıl bile beklemek zorunda kalsanız buna değecektir. Ama korkmayın, çünkü başka bir 5 yıl daha sizi bekletmeyeceğiz."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rockstar_GTA_Vi_Beklediginize_Degecek-29720.htm
  • Dan Houser'ın Twitter hesabının olmadığı ve dolayısıyla bu haberin gerçek olmadığı yönünde yorumlar var.
  • yeni video daha gelmedi mi (sadece 1 tane var diye hatırlıyom)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

yeni video daha gelmedi mi (sadece 1 tane var diye hatırlıyom)

Gelmedi. Sözde hazır olduklarında, ilerleme kaydettiklerinde yayınlayacaklar. Yeni resimler ise yakında gelecekmiş.
  • Süper olacak eminim. 2013 yılının en iyi oyunlarından biri olmaya aday.
  • yeni birşey yapamazlarki zaten cod, pes ,gta aynı yenilik yok oyunlarda aynı şey yeni grafik ama alıcakmsın dersen alıcam çünkü genede oynatıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontvrgl

yeni birşey yapamazlarki zaten cod, pes ,gta aynı yenilik yok oyunlarda aynı şey yeni grafik ama alıcakmsın dersen alıcam çünkü genede oynatıyor :D

Alma, alma boşver sen...
  • alırsam 2. el alırım sıfırına verdiğim paraya değmez takas falanda yapabilirim ama gidipte kesinlikle 120-130 lira para vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontvrgl

alırsam 2. el alırım sıfırına verdiğim paraya değmez takas falanda yapabilirim ama gidipte kesinlikle 120-130 lira para vermem

Bu konuda haklısın. Yurt dışındaki sitelerde 60 Dolar olan oyun burada 200 TL olursa tabii alınmaz.
  • oyunların çoğu 59.99 USD olarak çıkıyor sıkıntı şirketlerde değil doların kuru yüksek olunca böyle oluyor gerçi amerikada normal bir aileyede 60 dolar para az değil normal bir çocuğa
  • Dolarla da alakası yok bence. Tamamen aç gözlülük politikası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrawaganzaa

yeni birşey yapamazlarki zaten cod, pes ,gta aynı yenilik yok oyunlarda aynı şey yeni grafik ama alıcakmsın dersen alıcam çünkü genede oynatıyor :D

GTA ve yenilik yok hep ayni seymi tartismak degil amacim yanlis anlama cevabida GTA kadar yenilikci bir seri daha varmiki, hadi CoD ve PES demissin onlar her yil cikariliyor surekli ayni seylerde bir GTA oyunu 3, 4 yilda bir cikiyorki adamlarinda ugrastigi zaten koklu yenilikler yapmak ve oyunu ozletmek o yuzden bu kadar bekletiyorlar yoksa GTA IV'un ardindan 10 tane daha Lost and Damned ve Ballad of Gay Tony gibi DLC cikarirlardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

quote:

GTA ve yenilik yok hep ayni seymi tartismak degil amacim yanlis anlama cevabida GTA kadar yenilikci bir seri daha varmiki, hadi CoD ve PES demissin onlar her yil cikariliyor surekli ayni seylerde bir GTA oyunu 3, 4 yilda bir cikiyorki adamlarinda ugrastigi zaten koklu yenilikler yapmak ve oyunu ozletmek o yuzden bu kadar bekletiyorlar yoksa GTA IV'un ardindan 10 tane daha Lost and Damned ve Ballad of Gay Tony gibi DLC cikarirlardi.

Aynen. Adamlar sanal dünya yaratıyor kolay mı öyle, yüzlerce kişiyle bile 3 yılda falan yaptılar GTA IV'ü örneğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

quote:

Aynen. Adamlar sanal dünya yaratıyor kolay mı öyle, yüzlerce kişiyle bile 3 yılda falan yaptılar GTA IV'ü örneğin.

Evet birde o boyutu var tabi sonucta bir FPS oyunu degil bu 10 tane kapali kutu harita yapip her yil cikaramazlar koskoca sehirler tasarliyor onlarca aktivite hikaye aktif cevre vs. cok fazla ugras emek veriliyor. Isterse 200 lira olsun GTA hakediyor parasini.
  • quote:

quote:

bilmiyorum ben çok bir şeyin değiştiğini sanmıyorum doğrudur uğraşıyorlar ama genede tek oyun olmasına rağmen red dead redemption kadar zevk almadım gtadan ben
  • quote:

quote:

quote:

bilmiyorum ben çok bir şeyin değiştiğini sanmıyorum doğrudur uğraşıyorlar ama genede tek oyun olmasına rağmen red dead redemption kadar zevk almadım gtadan ben

Yok artık GTA'da yenilik yokmuş bre bre
  • tamam abicim birşey demedik öldürdünüz :D kişisel görüşüm bu :d
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.