Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana karakter kesinleşti diyebiliriz sanırım

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Hey gidi Cheeta be nerden nereye...
  • Araba süper olmuş ama.
  • Araba süper fegil üper olmusta traler lazım bana
  • Resimler süper, yeni yayınlanacak içerikleride merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Ana karakter kesinleşti diyebiliriz sanırım

Bu ne biçim oyundur sen nesin be R* !
  • artık bir gameplay yayınlamaları şart neredeyse 1 yıl oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Ana karakter kesinleşti diyebiliriz sanırım

Ya of
  • Valla ben kaç yıldır gta yı takip ederim gameplay yayınladıklarını hiç görmedim adamların tarzı böyle 1 ya da 2 tane trailer yayınlarlar birkaç tanede foto sonra oyun çıkınca müthiş olur.Rockstar müthiş bir firma adamların her yaptıkları muhteşem olur mu kardeşim yav.Bu oyunlada san andreasın keyfini vereceklerine şüphem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

artık bir gameplay yayınlamaları şart neredeyse 1 yıl oldu

Haberdede belirtildigi gibi Detaylar bu hafta geliyor. Umarim 2. vidyoda yakindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleeping dogs'taki gibi bir dövüş sistemide yapsınlar ya manyak keyifli oluyor gerçek dövüş sanatı ile adam dövmek
  • Bu hafta veya en kotu ihtimalle gelecek hafta Rockstar Games tarafindan GTA V adina gelicek olan detaylar arasinda herhangi bir vidyo bulunmamaktaymis. Gelicek olan Detaylar bir kac görselden ibaret.

Detaylar geldikce paylasacagim...

• Evet dün baktım Rockstar açıklama yapmıştı görsel paylaşacağız diye. Videodan bahsetmiyordu.
  • GTA 5 uçak, araba ve bisiklet screenshot analizi

GTA 5: planes, cars and bikes: screenshot analysis

http://www.computerandvideogames.com/364160/gta-5-planes-cars-and-bikes-screenshot-analysis/

• Resmi video değil sadece elemanın biri trailerden araba analizi çıkarmış paylaşıldı mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 21 Ağustos 2012; 19:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Evet dün baktım Rockstar açıklama yapmıştı görsel paylaşacağız diye. Videodan bahsetmiyordu.

Rockstar Launch Trailer dışında hiç bir şey yayınlamayacak. Bakalım Grand Theft Auto V çıkınca Call of Duty'i de geçecek. Bu nesile damgasını vuracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Sleeping dogs'taki gibi bir dövüş sistemide yapsınlar ya manyak keyifli oluyor gerçek dövüş sanatı ile adam dövmek

GTA bu . Street fighter değil.Aynı şey o oyunda var yani o kadar beğendiysen onda denesene gta 5'i ne bekliyorsun daha çıkışı açıklanmadı
  • 3 tane ekran görüntüsü için analiz yapıyorlar :D

Nasıl bi oyun hâline geldi bu GTA anlamak güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Hey gidi Cheeta be nerden nereye...

Harbiden nerden nereye gelmiş, en çok Vice city'deki tasarımını beğenmiştim bu arabanın
  • Zavvi: "Bize Verilen GTA V Çıkış Tarihi Bu"

Haberlerde de sık sık karşılaşmışsınızdır. Ünlü oyun perakendecileri, bazı oyunları listelerken resmileşmemiş çıkış tarihleriyle listeliyorlar. Örneğin bu perakendecilerden Zavvi, Grand Theft Auto V'e 23 Kasım tarihini vermiş. Peki bu tarihler nereden geliyor?

Bunu merak edip perakendecilere ulaşan Eurogamer'in Portekiz ayağı, net cevabı aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Zavvi yetkilisi, "Bizim sitede verdiğimiz çıkış tarihleri, dağıtıcı kaynağın bizlere oluşturduğu tarihlerden ibaret. Eğer bir yanlışlık veya dağıtıcı kaynaktan gelen bir düzeltme olursa anında değiştiriyoruz." sözlerini söyledi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Zavvi_Bize_Verilen_GTA_V_Cikis_Tarihi_Bu-30696.htm

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.