Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün paylastigim 3 görsel haricinde An itibariyle yaklasik 20 dk önce 3 adet daha YENi görseller geldi. Buyrun kardeslerim. Markaja devam.

Yorumlarda siz sevgili oyun severlerden.

GTA V screens show a sports car, leisure activities

Kaynak :

http://www.vg247.com/2012/08/22/gta-v-screens-show-bike-tennis-a-sports-car/

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Ağustos 2012; 16:36:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.rockstargames.com/V/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Ağustos 2012; 16:45:02 >
  • İnanılmaz. Yılın oyunu belli oldu.
  • Oyun aşmış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

İnanılmaz. Yılın oyunu belli oldu.

Sadece yılın oyunu mu?

Bisiklet yarışları, motokros, paraşütçülük, tenis... Bunların yanında basketbol, voleybol gibi birçok sporun da oyunda yer alacağını tahmin ediyorum. Sadece sportif yanıyla bile eşsiz gözüküyor oyun.

Oyun hakkındaki "The Sims serisinden daha ayrıntılı bir karakter geliştirme simülasyonu olacak." söylentilerinin doğruluk payının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Bir tanıtım videosu çıksın artık.

Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 22 Ağustos 2012; 17:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

İnanılmaz. Yılın oyunu belli oldu.

İki fotoğrafla videoyla falan belli olmaz o iş.Gelsin oynayalım karar verelim.GTA 4 gibi kalas kontroller olursa yatar o iş.
  • Dibine vurmuşlar sanırım.
  • aşmışlar cümlesi benim için hafif kalır bu oyuna karşı aşmanında ötesinde iş çıkartıyor adamlar.. hemde 1 - 2 kısa trailer ve 8 10 screen shots ile.. full game i düşünmek istemiyorum
  • Çok detaylı olacağa benziyor.
  • Tek kelimeyle mükemmel olmuş yeni resimler. 2 gün sonra gelmesi de şaşırttı beni daha erkendi.

GTA IV'e de laf edenlere bir çift sözüm var; GTA IV de yılın oyunu seçilmişti, hatırlatırım.
  • GTA V: Video analysis of new images

http://www.computerandvideogames.com/364377/gta-v-video-analysis-of-new-images/

• Aman ya bunlar da suyunu çıkardılar. Her şeyi de analiz etmeye gerek yok. Oyun eninde sonunda çıkacak zaten.
  • bence oyun dan bir cacık olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

Şakacı seni
  • cumaya trailer patlatırlarsa en büyüksün R*

• quote:

Orijinalinden alıntı: Rockstar Games

Yakında sizin için birkaç tane daha fotoğraf almaya, ve hazır olduğumuzda da yeni bir trailer yayımlamaya çalışacağız.

• 3 adet yeni görsel yolda, sanirim bir iki gün icinde geliyor.

Daha önce hafta icinde detaylarin gelecegini Rockstar games bildirmis ve buradan paylasmisdik.

Resmi sitede yeri henuz dolmamis 3 Yeni görsel daha an itibariyle gelmesi bekleniyor...

http://www.rockstargames.com/V/

Rockstar Games bali agizlara yavas yavas caliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Ağustos 2012; 19:02:40 >
  • Dehşet birşey olacak belli...
  • Valla Rockstar bu ne yapacağı belli olmaz. Adamı kanser de edebilir, mutlu da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalinden alıntı: Rockstar Games

Yakında sizin için birkaç tane daha fotoğraf almaya, ve hazır olduğumuzda da yeni bir trailer yayımlamaya çalışacağız.

Bir an için Rockstar games foruma geldi sandım
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.