Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. İhtilaf
    2. GTA Evreni
    3. Grove Street
    4. Grafikler
    5.  Arabalar
    6. Sandbox Şehir
    7. Karakterler
    8. Ana Karakterler
    9. Miras
    10. Rockstar

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Neden_Bu_Kadar_Cok_Bekleniyor-30778.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler geldikçe oyunun yeni nesil konsollara çıkış oyunu niyetine yapıldığını düşünmeye başladım.
  • GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Ağustos 2012; 12:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

Resimler geldikçe oyunun yeni nesil konsollara çıkış oyunu niyetine yapıldığını düşünmeye başladım.

Mevcut nesil konsollara cikacak (PS3 Xbox 360) Bunlar disinda :

1 - GTA V 2012'de veya 2013'de ciksa dahi oyun Nintendo Wii U'yada gelicektir.

2 - GTAV mevcut nesil konsollar (PS3, Xbox 360) haricinde 2013 son ceyrekde veya 2014 ilk ceyrekde gelecegini tahmin ettigim Yeni Nesil Konsollar icinde uretildigini tahmin ediyorum.

• demekki oyunun cikmasi yakin.. bu kadar resim paylastiklarina göre son dönemde..
  • oyun yeni nesle kalmaz bence suan ki konsollAR BU GRAFİKLERİ VEREBİLECEK DÜZEYDE ZATEN

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

PLAYSTATION 4 için sanırım

ps3'e bu grafiklerle geleceğini hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Uncharted 3'ü düşünün neredeyse aynı kalitedeler.Bu nesile çıkacağı kesin...Ayrıca karakterimiz yaşlı eleman değil şu üstü açık araba da kıza hava atan eleman herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

oyun yeni nesle kalmaz bence suan ki konsollAR BU GRAFİKLERİ VEREBİLECEK DÜZEYDE ZATEN

Katılıyorum. Zaten grafikler o kadar ahım şahım değil. RDR'den biraz iyi. Max Payne 3'e yakın bir grafik var. Zaten neyin derdinde millet anlamadım. Resimler PS3 ya da XBox'tan çekiliyor işte dahası mı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

oyun yeni nesle kalmaz bence suan ki konsollAR BU GRAFİKLERİ VEREBİLECEK DÜZEYDE ZATEN

Katılıyorum. Zaten grafikler o kadar ahım şahım değil. RDR'den biraz iyi. Max Payne 3'e yakın bir grafik var. Zaten neyin derdinde millet anlamadım. Resimler PS3 ya da XBox'tan çekiliyor işte dahası mı var.

Aynen.

Bu SS'lerin Pc'den olmasıda zor zaten pc'ye daha geç çıkacaktır yine RDR veya GTA IV gibi.
  • RDR'de grafiklerin iyi olmasinin sebebi sehir olmamasi gta 5 in haritasinda oyle yada boyle grafik biraz zor geliyor. UN3 acik dunya olsa oyle detayli grafikler zor olurdu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Uncharted 3'ü düşünün neredeyse aynı kalitedeler.Bu nesile çıkacağı kesin...Ayrıca karakterimiz yaşlı eleman değil şu üstü açık araba da kıza hava atan eleman herhalde.

uncharted 3 exc. ona göre optimizasyon yapılıyo bu grafikleri ps3'de alamayız
  • Beyler bu grafikler ps3 ' den bu resimleri rockstargames de çalışan olarak paylaşanda benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan_tevetoglu

Beyler bu grafikler ps3 ' den bu resimleri rockstargames de çalışan olarak paylaşanda benim.

çaycı olarak mı

• Ya geçin artık grafik işini. Sonra da konsol vs. PC'ye döner bu gidişle. Grafik böyle işte, adamlar sahte grafik sunmuyor bize heralde. Neyin derdindesiniz?
  • quote:

Ya geçin artık grafik işini. Sonra da konsol vs. PC'ye döner bu gidişle. Grafik böyle işte, adamlar sahte grafik sunmuyor bize heralde. Neyin derdindesiniz?

ne demek grafik olmazssa olmazlardandır bu oyun grafik ögelerinden hiç nasibini almamış

• Ya grafiği tartışmak kimseye bir şey getirmeyecek. Şöyle ya da böyle bir grafik var ortada. He deyip geçin.
  • quote:

Ya grafiği tartışmak kimseye bir şey getirmeyecek. Şöyle ya da böyle bir grafik var ortada. He deyip geçin.

saka yaptım

• quote:

quote:

Ya grafiği tartışmak kimseye bir şey getirmeyecek. Şöyle ya da böyle bir grafik var ortada. He deyip geçin.

saka yaptım

Onu anladım zaten. Lafım da geneleydi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.