Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS lar olayı başka bir boyuta götürüyor. Bu grafikler Gameplay olarak çıkacaksa konsollar oturur ağlar diye düşünüyorum.

Rockstar'ı biliyoruz. Yalan dolan iş yapmazlar kaliteninde dibine vururlar ama Film gibi bu görüntüler önümüzdeki nesilden gibi.

San Andreas en iyi Gta oyunu zaten birde o tadı tam olarak yeni oyunda verirlerse ben Multiplayer filan derken 1 yılı GTA ile kapatırım.
  • GTA olduktan sonra grafiği takmıyorum desem yalan olmaz. Yoksa PS3'te GTA IV'ü 2 kere bitirip bazı günler 4 saat multi oynamazdım.

Bir de unuttum; GTA 3'ü PC'de 2011 yılında bitirdim 10 yıllık grafiğe rağmen ve PC'de yüklüdür hep arada takılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 26 Ağustos 2012; 1:36:12 >
  • Ben asıl soundtrack'leri merak ediyorum. Tüm oyunların iyidi fakat özellikle vice city'nin soundtrack'i efsaneydi ya.
  • Oyun yine bomba gibi geliyor yıkacak ortalığı. Bütün sitelerin verdiği "GOTY" ödülünün sahibi şimdiden belli diğer firmalar hiç kasmasın
  • Grafiklere bakınca yeni nesile gelecek gibi duruyor ama bu nesile çıkarsa tadından yinmez bu grafiklerle günlerce oynatır kendini
  • bu oyun 2012 de çıkmaz çıkarsa 2013 son çeyrekte çıkar diye düşünüyorum
  • Neymiş ps3tse 4 kasıyormuş . Ben oynuyorum kasma filan yok . Yok ağlıyormuş patlamada donuyormuş . Hiç donma yaşamadım . Sadece fps düşüklüğü yaşadım o da optimizasyonundan. Güzel optimi edilirse oyun ps3 ağlamaz oyun ağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafilog

Neymiş ps3tse 4 kasıyormuş . Ben oynuyorum kasma filan yok . Yok ağlıyormuş patlamada donuyormuş . Hiç donma yaşamadım . Sadece fps düşüklüğü yaşadım o da optimizasyonundan. Güzel optimi edilirse oyun ps3 ağlamaz oyun ağlar

Evet ben 1 senedir oynuyorum fps dusmesi var sadece. Kasma da arada. Donma yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol da bu grafiklerle cikarsa PC'de nasil olur dusunemiyorum bile artik, bi de bunun grafik modlari var film gibi grafiklerle oynariz herhalde artik. Bi de San Andreas gibi bir oyun olursaki daha iyisini bile yapacaklarina eminim yemede yaninda yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Konsol da bu grafiklerle cikarsa PC'de nasil olur dusunemiyorum bile artik, bi de bunun grafik modlari var film gibi grafiklerle oynariz herhalde artik. Bi de San Andreas gibi bir oyun olursaki daha iyisini bile yapacaklarina eminim yemede yaninda yat

Bir de mod çıkarsa PC'lerin %1'i anca kaldırır modu heralde.
  • GTA V İçin Bilmeniz Gereken İlk ve Önemli Detaylar

Hikaye ve Mekan Detayları:

* Ana karakterimiz Adrian isimli koyu esmer tene sahip biri olacak. İspanyol olabilirmiş. Yeni ekran görüntülerinde buna benzeyen bir karakter görmüştük.

* GTA V, San Andreas'taki tüm şehirleri içinde barındıracak ama daha büyük ve daha gelişmiş bir biçimde.

* Oyun Los Santos'ta başlayacak. Adrian, rakip çetenin mekanında Vamos Los Aztecas tarafından dövülüyor ve soyuluyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adrian için hikaye buradan sonra da başlıyor.

* Oyun, 2012 yılında geçiyor. Yapımın ana temalarından biri de Maya takvimiyle gerçekleşeceği tahmin edilen dünyanın sonu olacak.

* Oyunun hikayesi Grand Theft Auto 4 ve ek paketlerinden sonrasını konu alıyor. Niko Bellic ve diğer karakterlerin ismi senaryo da bol bol geçecek. Ancak Niko'nun oyunda gözüküp gözükmeyeceği bilinmiyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_icin_Bilmeniz_Gereken_ilk_ve_Onemli_Detaylar-31021.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Eylül 2012; 17:32:43 >
  • * GTA V'in bir diğer ana teması ise para döngüsü oluyor. Dünya ekonomisinin oyunda büyük bir etkisi olacak. Fakat yapımın kendisi genel olarak uyuşturucu ticareti üzerinde duracak. San Andreas da bu konuda cennet zaten. Uyuşturucu için yapılan savaşlar da oyunun hikayesinde önemli bir yer ediyor. Adrian'ın aile geçmişi bu temaya oldukça uygun.

Oynanış ve Teknik Özellikler:

* Çete savaşları GTA V ile geri dönüyor. Genel çetelerin yanısıra 57 Ballas ve Eastside Azteca gibi daha büyük çeteler oyunda yer alacak ve bunların kendilerine özel bölgeleri olacak. Her çetenin kendine has bir grafitisi var ve oyuncular duvarları istediği grafiti ile boyama konusunda özgürler.

* Çatışmalarda Max Payne 3'tekine benzer bir biçimde çalışan siper alma sistemini kullanabileceğiz.

* Araç modifikasyonu geri dönüyor, hidrolik araçlar da aynı şekilde.

* İçlerinde eski ve yeni parçaların bulunduğu toplamda 9 radyo istasyonu bulunacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • * Oyunda verdiğiniz kararlar ile farklılaşan 4 farklı son bulunacak. Bunların ikisi iyi, ikisi kötü şekilde.

* Eğer Adrian oyunun sonunda ölürse, oyun bittikten sonra her GTA'da olduğu gibi özgür dolaşma kısmına geçildiğinde burada Adrian'ın kardeşini kontrol edeceksiniz.

* Kız arkadaşlar oyunda bulunacak. (Hot coffee?)

* GTA IV'tekine benzer hileler de oyunda yer alacak.

* GTA V'te paraşüt kullanılabilecek. Bu bilgi zaten son ekran görüntüsüyle beraber onaylanmıştı.

* 6. "Wanted" seviyesine ulaştığınızda peşinize ordu düşüyor. GTA V'te "National Guard" ismiyle anılacak.

* Multiplayer olacak. Co-op biçimde senaryoyu oynama şansının yanısıra konsollarda 32 kişilik, PC'lerde 64 kişilik rekabetçi multiplayer bulunacak.

* Oyunun PC portu Rockstar Leeds tarafından hazırlanıyor ve konsol sürümleriyle aynı tarihte çıkarılması planlanıyor. Söylenene göre Max Payne 3 kadar iyi optimize ediliyormuş.

Rockstar tarafından onaylanmadı fakat gerçek olma olasılığının yüksek olduğundan bahsediliyor.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_
    * Ana karakterimiz Adrian isimli koyu esmer

Karakter için yaşlı amca diyenlere buradan selamlarımı yolluyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

su an kesin bi bilgi yok sakin olalım <

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

su an kesin bi bilgi yok sakin olalım <

Kesin olmasa bile büyük ihtimal o olacak çünkü son resimlerde o arkadaştan başka birisi gözükmüyor.Zaten GTA'nın görevleri hep aksiyon dolu görevlerdir gidip 50 yaşında bir adam çatıdan çatıya zıplayamaz herhalde? (AC:R dışında.)
  • bir cok karakter olabilir belirli zamanlarda oynayacağımız

• * GTA V'in bir diğer ana teması ise para döngüsü oluyor. Dünya ekonomisinin oyunda büyük bir etkisi olacak. Fakat yapımın kendisi genel olarak uyuşturucu ticareti üzerinde duracak. San Andreas da bu konuda cennet zaten. Uyuşturucu için yapılan savaşlar da oyunun hikayesinde önemli bir yer ediyor. Adrian'ın aile geçmişi bu temaya oldukça uygun.

* Oyunda verdiğiniz kararlar ile farklılaşan 4 farklı son bulunacak.

* Eğer Adrian oyunun sonunda ölürse, oyun bittikten sonra her GTA'da olduğu gibi özgür dolaşma kısmına geçildiğinde burada Adrian'ın kardeşini kontrol edeceksiniz.
  • İlginç ilginç görev koymazlar umarım. Sırf o tarz görevler yüzünden VC ve SA'yı bitiremedim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.