Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA V,PS4'E GELSE EN KÖTÜ GRAFİKLİ PS4 OYUNU OLUR,ABARTMAYIN BU KADAR GRAFİĞİ BENCE PS3'E GELİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOLDWOLF

GTA V,PS4'E GELSE EN KÖTÜ GRAFİKLİ PS4 OYUNU OLUR,ABARTMAYIN BU KADAR GRAFİĞİ BENCE PS3'E GELİR.

PS3 e gelmeyecegini kim soyledi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOLDWOLF

GTA V,PS4'E GELSE EN KÖTÜ GRAFİKLİ PS4 OYUNU OLUR,ABARTMAYIN BU KADAR GRAFİĞİ BENCE PS3'E GELİR.

Yav he he
  • Hayırlısı olsun PS3 hakkında.
  • 4 yıl önce hatırlıyorum 2012 'de PS4 çıkacak söylentisi vardı , hikaye . Neyse oyun güzel muhtemelen seneye güzün çıkar.
  • Grafik olayını sallayın artık. GTA IV'ten kötü olmaz. IV'ün grafikleri de iyiydi zaten. Bu kadar basit.
  • Fps stabil 40-50 degilse kirarim aldigim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl olsa oynayacagız ne zaman cıkarsa cıksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu da oyun diye piyasaya çıkarıyorlar ya diyecek laf yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Şu oyunu da oyun diye piyasaya çıkarıyorlar ya diyecek laf yok.

Şu oyunu da oyun diye piyasaya çıkarıyorlar ya diyecek laf yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Ben daha hiç bir GTA oyununu bitiremedim salak salak görevler oluyor dans etme araba zıplatma tarzı inşallah koymazlar

GTAyı sadece San Andreastan ibaret sanan insan tipi...

Şu saçma bilgilere inananlara da sözüm yok. Bir insan bu kadar mı saf olur.

Çok biliyosun la sen

GTA 3'te uyuşturucu pakedi toplama görevi
    GTA VC'de oyuncak helikopterle bina patlatma görevi
    GTA SA'da sahildeki dans etme görevi, araba zıplatma görevi ve saçma sapan hava kara deniz akademileri
    GTA IV'de hiç böyle bir görev yok sadece Pack ile yapılan görevler çok uzakta oluyordu tek onun eksisi vardı

Bütün seriyi oynadım ve arkadaşa katılıyorum inşallah zıplatma vb abidik gubidik görevler olmaz ve GTA IV'deki gibi sürükleyici görevler ve hikayeler olur ve inşallah TÜRKÇE ALTYAZI olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Ben daha hiç bir GTA oyununu bitiremedim salak salak görevler oluyor dans etme araba zıplatma tarzı inşallah koymazlar

Çok biliyosun la sen

GTA SA'da sahildeki dans etme görevi, araba zıplatma görevi ve saçma sapan hava kara deniz akademileri
    GTA IV'de hiç böyle bir görev yok sadece Pack ile yapılan görevler çok uzakta oluyordu tek onun eksisi vardı

Bütün seriyi oynadım ve arkadaşa katılıyorum inşallah zıplatma vb abidik gubidik görevler olmaz ve GTA IV'deki gibi sürükleyici görevler ve hikayeler olur ve inşallah TÜRKÇE ALTYAZI olur...

Hee biliyorum itirazın mı var? Ama dikkatli okusan böyle yazmazdın. "dans etme araba zıplatma tarzı" demiş sadece. Bunlar yalnızca San Andreas'ta vardı. Diğer oyunlardaki görevlere değinmemiş. Hem eski mesajları alıntılayıp böyle yapmanızdaki amacı bir türlü anlamam. Sanki sırf kavga çıkarmak için.
  • Neden kimsenin kimseye tahammülü yok? Birbirinize saldırmak için bu kadar mı fırsat kolluyorsunuz? Az hoş görülü olun arkadaşlar. Konuyu kitleteceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Neden kimsenin kimseye tahammülü yok? Birbirinize saldırmak için bu kadar mı fırsat kolluyorsunuz? Az hoş görülü olun arkadaşlar. Konuyu kitleteceksiniz.

Yok canım ne ne tartışmalar gördüm ben.
  • quote:

quote:

Neden kimsenin kimseye tahammülü yok? Birbirinize saldırmak için bu kadar mı fırsat kolluyorsunuz? Az hoş görülü olun arkadaşlar. Konuyu kitleteceksiniz.

Ne kadar tartışma gördüğün önemli değil ki güzel kardeşim. Biraz hoşgörülü olun yav. Altı üstü bir oyun ve burası bir forum. Sanal alem bile olsa olmamalı.
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar tartışma gördüğün önemli değil ki güzel kardeşim. Biraz hoşgörülü olun yav. Altı üstü bir oyun ve burası bir forum. Sanal alem bile olsa olmamalı.

Forumun amacı tartışmaktır zaten. Bunu öğrenemediniz halen.
  • GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) Resmilesmemis Müthis Detaylar Sayfa 13'de
    Sipahiye güvendik geldik sayfa 13 de kavga var
  • Neyse tamam ya kapatıyorum ben bu konuyu. Önümüzde GTA V var zaten eski oyunlar için tartışmaya değmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Forumun amacı tartışmaktır zaten. Bunu öğrenemediniz halen.

Saçma sapan konular üzerinde değil ama. Seviyeli bir şekilde tartışıldığı takdirde eyvallah ama onun haricinde foruma zarar. Sizde bunu öğrenemediniz hala!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Çok biliyosun la sen

Eski mesaj dediğin dün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.