Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam bu da son mesajım olsun rahat edin. İyi forumlar size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Neden kimsenin kimseye tahammülü yok? Birbirinize saldırmak için bu kadar mı fırsat kolluyorsunuz? Az hoş görülü olun arkadaşlar. Konuyu kitleteceksiniz.

Yok canım ne ne tartışmalar gördüm ben.

Ne kadar tartışma gördüğün önemli değil ki güzel kardeşim. Biraz hoşgörülü olun yav. Altı üstü bir oyun ve burası bir forum. Sanal alem bile olsa olmamalı.

Forumun amacı tartışmaktır zaten. Bunu öğrenemediniz halen.

Forumun amacı tartışmak değil bilgi paylaşmaktır

Ayrıca arkadaşın üzerine anlamsızca yüklenilmiş, Sonucta görevlerin bir kısmı gerçektende çok saçmaydı ve bir süre sonra da bıktırıyordu
  • Şu olacak bu olacak tarzı haberlere pek inanmayın. Çoğu uydurma oluyor. Mafia 2 ve GTA 4 çıkmadan önceki haberlere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @Gamer_1903

Hoşuna mı gitti?

Şahsi fikirlere biraz saygın olsun..Herkes beğenmek zorunda değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Eylül 2012; 21:30:52 >
  • daha domo çıkıcakta oyun çıkıcakta ooooooo
  • Lego GTA V Wii U :)

• Alt tarafı bir şey yazdım ne bu şiddet bu celal?Sanırım bazı insanlar bütün sinirini bu foruma kusuyor.
  • Sakin olun beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkış tarihi belli oldu mu
  • GTA V, San Andreas Efsanesini Geride Bırakabilir

Uzun süre ne görsel ne de yazılı bilgi ile karşımıza çıkmayan ancak geçtiğimiz haftalarda ardı adına gösterilen ekran görüntüleriyle hayranlarının sabırsızlığını ve öfkesini biraz olsun dizginleyebilen Rockstar'ın teknik destek ekibi, GTA V ve San Andreas arasındaki bağ hakkında sorulan bir soruya yanıt verdi:

"Elbette ki yapımcılarımız efsanevi San Andreas'ın ötesinde bir oyun yapmak için çalışıyor. Harita ne kadar büyük bilemiyoruz ancak yapılan açıklamalara ve ekran görüntülerine göre uçakla uçmamızı sağlayacak kadar geniş bir alan olacak. San Andreas kesinlikle her zaman için herkesi kendine hayran bırakan bir mihenk taşı olarak kalacak. Tabii GTA V'in bundan geri kalan yok.  Hele ki gelişen teknoloji ve PC üzerinde çok daha fazla ayrıntıyı çalıştırabiliyor olmamız.  Ancak net cevabı almak için tabii ki GTA V oynamamız gerek."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_San_Andreas_Efsanesini_Geride_Birakabilir-31296.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

çıkış tarihi belli oldu mu

2014 Nisan büyük ihtimalle. Çok düşük ihtimalle 2013 Nisan.
  • Bu gidişle şimdiki konsollar dahil gelecek nesilede çıkacak.

Efsane serinin son oyununu büyük bir istekle bekliyorum.
  • Take-Two Interactive has today announced that they will provide a live listen-only webcast of the Annual Meeting of Stockholders which will be held on Thursday, September 20th, 2012 at 4:00 p.m. Eastern Time. Viewers will be able to listen to the audio portion only of the Annual Meeting. If this appeals, then the webcast will be available via the Internet by visitinghttp://ir.take2games.com. Take 2 is the parent company of 2K Games, its subsidiaries and Rockstar Games.
    With the meeting offering focus on forward looking statements, there could be some telling information with regards to one of the company’s most prestigious releases… GTA V. Rockstar has thus far kept a lid on release specifics for its game despite numerous retailer leaks and rumours; but with investors no doubt keen on hearing about the company’s growth forecast it’s possible the meeting could provide some hint.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Bu gidişle şimdiki konsollar dahil gelecek nesilede çıkacak.

Efsane serinin son oyununu büyük bir istekle bekliyorum.

Yeni nesile çıkarsa iyi satış grafiği elde edemezler. Şimdi nerden baksalar 120 milyon oyun konsolu var. 40 milyon satarsa iyidir tabi. PC'de 5 milyon satsa iyi para kaldırır Rockstar.
  • GTA 6 da gelir, 7 de gelir Next-Gen'e :)

Rockstar Games, GTA 6 ve 7'nin isim Haklarını Satın Alıyor.

http://www.merlininkazani.com/Rockstar_Games_GTA_6_ve_7nin_isim_haklarini_satin_aliyor-haber-41149p1.html

• SA kadar olur mu bilmem ama görselleri görünce çok iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geride bırakır tabii ki de. Güvenim sonsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Lego GTA V Wii U :)

Çok güzel ya bu oyun Wii u aldırır insana.
  • beyler size bir sorum olacak.eskiden gta vice city ilk çıktığında okuldan kaçar saatlerde internet cafede deli gibi vice city oynardım.ama şimdi gta4'den hiç zevk almıyorum.

gta 4 mü kötü yoksa ben büyüdüm o yüzden mi?
  • Gta 4 ü bence biraz daha ciddi yapmışlar bu yüzden olabilir dostum Ama ben 20 yasımdayım hala oynamayı severim ve yeni cıkcak oyununuda sabırsızlıkla bekliyorum ama ne bi haber ne bir bilgi yok. Ve trailerdan bu yana nerdeyse tam 1 Yıl olmus ya okadar olduguna inanın şaşırdım.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.