Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

* GTA V'in bir diğer ana teması ise para döngüsü oluyor. Dünya ekonomisinin oyunda büyük bir etkisi olacak. Fakat yapımın kendisi genel olarak uyuşturucu ticareti üzerinde duracak. San Andreas da bu konuda cennet zaten. Uyuşturucu için yapılan savaşlar da oyunun hikayesinde önemli bir yer ediyor. Adrian'ın aile geçmişi bu temaya oldukça uygun.

* Oyunda verdiğiniz kararlar ile farklılaşan 4 farklı son bulunacak.

* Eğer Adrian oyunun sonunda ölürse, oyun bittikten sonra her GTA'da olduğu gibi özgür dolaşma kısmına geçildiğinde burada Adrian'ın kardeşini kontrol edeceksiniz.

bu haber doğru mu? oyunun sonu ile ilgili spoiler verilmiş sanki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

* GTA V'in bir diğer ana teması ise para döngüsü oluyor. Dünya ekonomisinin oyunda büyük bir etkisi olacak. Fakat yapımın kendisi genel olarak uyuşturucu ticareti üzerinde duracak. San Andreas da bu konuda cennet zaten. Uyuşturucu için yapılan savaşlar da oyunun hikayesinde önemli bir yer ediyor. Adrian'ın aile geçmişi bu temaya oldukça uygun.

* Oyunda verdiğiniz kararlar ile farklılaşan 4 farklı son bulunacak.

* Eğer Adrian oyunun sonunda ölürse, oyun bittikten sonra her GTA'da olduğu gibi özgür dolaşma kısmına geçildiğinde burada Adrian'ın kardeşini kontrol edeceksiniz.

bu haber doğru mu? oyunun sonu ile ilgili spoiler verilmiş sanki???

BSC nin haberi haberin basinda bir oneki mesajinda özellikle belirtilmis haberde resmi bir haber degil kardes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak lazım bu oyunu Baya oynanış süresi var aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Almak lazım bu oyunu Baya oynanış süresi var aslında

GTA IV bile küçük şehrine rağmen (yüz ölçümü bakımından) bayağı uzun oynanış süresi. Bunu düşünmek bile istemiyorum.
  • Harita san andreasin aynisi degil demi cogu degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SA gibi olsa yeter, geçmesine bile gerek yok. Ama görsellere bakılırsa grafik açısından muhteşem bir oyun geliyor.
    Ha bu arada oyun bu nesile çıkacak değil mi? Yoksa yeni nesil mi?
  • Yeni bilgi er R* abi

• GTA V'in Çıkış Dönemi Halen Belirsiz

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_Cikis_Donemi_Halen_Belirsiz-31422.htm

• San Andreas, 2 senede falan yapıldı. IV de aynı şekilde. V'in yapımına başlanalı en az 3 sene geçmiştir. Buna rağmen çıkış süresine daha var. Tüm California'yı yapıyorlar sanırım.
  • Ben gta vice city'yi gelmis gecmis en iyi gta oyunu olarak dusunuyorum,arkasindan gta 4 geliyor.Ama gta 5'i cok fena merak ediyorum

• işin iyice oku cıktı hangi gün cıkarsa cıksın nasıl olursa 2 cd olsa 4 saate bakar oynamak xboxta

• çıkış tarihini geçtim bari 2013 kaçıncı çeyrek o belli olsa, bir de rockstar bir sürpriz yapıp oyunu 2012 sonunda çıkartıyomuş
  • Soylenti Mart 2013

GTA 5: analyst ‘increasingly concerned’ it will miss March 2013 release

http://www.vg247.com/2012/09/21/gta-5-analyst-increasingly-concerned-it-will-miss-march-2013-release/

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

San Andreas, 2 senede falan yapıldı. IV de aynı şekilde. V'in yapımına başlanalı en az 3 sene geçmiştir. Buna rağmen çıkış süresine daha var. Tüm California'yı yapıyorlar sanırım.

:D:D:D en buyuk gta haritasi olucakmis
  • Bana kalırsa bu oyun zirve olacak hem GTA oyunlarının zirvesi diğer yandan Rockstar şirketinin zirve oyunu.
  • Bana göre her GTA kendinden bir önceki GTA'yı geride bırakmıştır zaten. (LCS ve VCS ve Advance hariç tutulabilir.)
  • hala haber yok pek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

hala haber yok pek güzel

Oyunu beklemiyorsun sanırım.
  • oyun bedava

• gta 5 i alınca bu bize çektirdiklerinden dolayı 5 kere oyunda intaar edecem
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.