Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta her çıktığı dönemde oyun dünyasını 2-3 adım ileri götürür.Bence Gta 5 in çıkışıyla yeni bir devir başlayacak(GTA 4'de ve 3'te olduğu gibi)
  • Konsoldan port gelmesin canımı yesin.Gelse bile x box'tan gelsin.Şehir özgür olsun bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453
    Konsoldan port gelmesin canımı yesin.Gelse bile x box'tan gelsin.Şehir özgür olsun bana yeter.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

GTA hiçbir zaman dediği kadar gerçekçi bir oyun olmadı tabi ki diğer oyunla kıyasla en gerçekçi oyun ama dedikleri kadar yapamadılar umarım bu sefer bunu tam başarırlar.

gta 4 ü biraz ciddi yapmaya çalışmışlar ama.. süper oyun olmasına rağmen san andreas ve vice city kadar eğlenceli değildi oynanış.. ciddi mafia 2 var mesela ama kesinlikle hayal kırıklığı oldu benim için gta yı çok ciddi bir oyun yapmalarına gerek yok.. zaten la noire geliyor ciddi statüsünü dolduracak oyun.. gta 5 umarım san andreas gibi çok renkli karakterler olur.
  • Gta da hiphop karakterleri ve ceteler olmali. San Andreas gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Gta da hiphop karakterleri ve ceteler olmali. San Andreas gibi.

+1 GTA IV daki karakter çok itici gelmişti.
  • GTA 4 sonlarına doğru biraz sıkmıştı ama güzel oyundu bence.
    The ballad of gay tony'i almayı düşünüyorum da 35 lira biraz fazla geldi.
    Bu paranın hakkını veriyor mu TBOGT ?
  • Gamestop Almanya Grand Theft Auto V'i ön sipariş için listeledi ve bir de çıkış tarihi verdi; 15 Ocak 2012.

Altına bir de açıklama ekleyen sitede şöyle yazıyor.

[Grand Theft Auto V]

"RockStar yeni oyunu GTA V ile ilgli ilk resmi bilgisini açıkladı. Times dergisine yaptığı bir röportajda, aynı zamanda beşinci oyunun ekibinde de bulunan Dan Houser son oyuna çoktan başladıklarını söyledi. Ancak karakterleri yaratmadan önce şu an için şehri tamamlamaya çalışıyorlar. Houser ayrıca senaryonun yazılımına da destek oldu ki burada 1000 sayfalık senaryodan bahsediyoruz."

Sitede ayrıca platform olarak şimdilik sadece PlayStation 3 gözüküyor, fiyatı ise 69,99 avro yani şu anda 155 TL civarında...

Oyunun bu haziran E3'te detaylı bir şekilde duyurulması bekleniyor.

Evet oyunun çıkış tarihi H.olsun herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Ben hala GTA 5 olacağına ihtimal vermiyorum. Gta 4'ten bu güne geçen zamanda Rockstar'ın çoktan aynı oyun motoruyla Vice City'yi çıkarmış, San Andreas' ı da duyurmuş olması lazımdı.
    Bu nesilde firmaların tembellikten başka işleri yok hakkaten. Rockstar'ın bir tane değilki stüdyosu, senelerdir RDR geliştiriliyordu zaten. L.A Noire ile göz boyayıp araya birde RDR sıkıştırdılar, zaten çöp haline gelen Gta'nın avuntusu oldu.
    Rockstar' da su koyverdi bence. Şimdiye Rage motoruyla Vice City' de turluyor olmamız lazımdı.

Her stüdyonun uzmanlık alanı, geliştirdiği oyun başka. Örnek vermek gerekirse; RD:R, San Diego stüdyosunda hayat buldu, Midnight Clup'larda da bu stüdyonun parmağı var. GTA serisinin tamamını yapan North stüdyosu aynı zamanda Vice City yi PC ye port etti. Vienna ise Xbox kullanıcılarını GTA III, Vice City oyunlarıyla buluşturan stüdyoydu. GTA IV ve LFLC , PC ye Toronto stüdyosunda port edildi, yine MP2, ps2 ye ve Manhunt 2, wii ye bu stüdyo tarafından getirildi. Max Payne serisini konsollara taşıyan başta Vienna olmak üzere Leeds ve Torontoydu, serinin 3. sü Vancouver da geliştiriliyor.

Tabi ki stüdyolar arası bilgi alışverişi ve yardımlaşma olmuştur ama hepsinin görevleri kalın çizgilerle ayrılmış, hiçbirinin ilişkisinin "şuraya bir el atsana be abi" kıvamında olduğunu zannetmiyorum.

Bu arada gta serileri geçmişte ve günümüzde geçen hikayeleriyle önümüze geldi, birde gelecek senaryosu olsa nasıl olur acaba
  • Gamespot un bu haberini gecen gun farkli kaynaklariyla sizlerle paylasmisdim. 2012 basina muthis bir giris yapacagiz hatta cok guzel bir yilbasi hediyesi olucak.

GTA V listed by Gamestop: 2012 release date mentioned !!

http://www.gamersmint.com/gta-v-listed-by-gamestop-2012-release-date-mentioned

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Nisan 2011; 19:46:17 >
  • bence bu oyun ertelenir ama tabiki dileğimiz bir an önce çıkması
  • 9 ay sonra gta5 mi geliyor yani? hiç ihtimal vermiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 15 Nisan 2011; 20:29:12 >
  • Grand Theft Auto V'in çıkış tarihi belli oldu...

Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Grand_Theft_Auto_Vin_cikis_tarihi_BELLI_OLDU-haber-40749p1.html
  • With Grand Theft Auto V and BioShock Infinite coming in 2012, now?s the time to buy some Take-Two stock.

http://www.rockstarbase.com/2011/04/05/gta-v-to-be-released-in-2012/
  • Kesin tarih E3 de açıklanır, fazla gecikmese de ağzımızın suyu aka aka oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Kesin tarih E3 de açıklanır, fazla gecikmese de ağzımızın suyu aka aka oynasak

Serinin en başından beri tüm versiyonlarını oynadım ama elbetteki esas devrimi GTA3 ile yapınca çok daha fazla sevmeye başladım, hala arşivimde GTA 4 ve EFLC oyunları duruyor satmayı ve takaslamayı da düşnmüyorum
  • İşte bu oyunun Türkçe olmasını çok isterdim...
  • Gta Türkce olsa ne olur? Olmasa ne olur? Asil LA Noire gibi senaryoya önem veren oyunlar Türkce olmali. Gönül isterdiki tüm oyunlar Türkce olsun ama suan mümkün degil.
  • Türkçe olsa nolur olmasa ne demek..Bu oyunun hikayesi yok dimi kabız gibi ilerleyecek!

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Gta Türkce olsa ne olur? Olmasa ne olur? Asil LA Noire gibi senaryoya önem veren oyunlar Türkce olmali. Gönül isterdiki tüm oyunlar Türkce olsun ama suan mümkün degil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.