Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta 4 ün single'ı çok kötü bende complete edition olmasına rağmen hiçbirini oynayasım gelmiyor. İnşallah gta 5 de böyle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain
    Yıllar öncesinin GTA'sının konsolları ne kadar zorladığını gördük. Peki yeni oyun için ne yapmayı düşünüyorlar acaba?

Zorlamaktan ziyade beceriksizlikle ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Ekip mi değişti, yazılımcılar mı saçmaladı ama en sağlam PC lerde bile takılma oluyordu. RDR mesela grafikler daha iyi olmasına rağmen o kadar takılma vs yapmıyordu. GTA5 için ciddi çalışmalı bence R*.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Gta 4 ün single'ı çok kötü bende complete edition olmasına rağmen hiçbirini oynayasım gelmiyor. İnşallah gta 5 de böyle olmaz.

Gay Tony'i tavsiye ederim. Hepsinden iyi olmuş bence.
  • Rockstar Games GTA4'de "Rage Engine" oyun motorunu kullandi. Rockstar Games yine ayni oyun motorunu Rage Engine gelistirip RDR de kullandi. En son olarak Rockstar Games L.A.Noire dede ayni oyun motoru Rage Engine yi kullanicak. Rage Engine GTA4 den bu yana RDR de gordukki epey bir yol kat etti. L.A.Noire de dahada iyi olucaktir suphesiz. Fakat GTA5 de yola Rage Engine oyun motoru ile devam edilecegini sanmiyorum. Bence Rockstar Rage Engine yi yeterince gelistirdi. GTA 4 ile GTA 5 arasinda cok uzun bir zaman dilimi mevcut. Bu sureyi Rockstar kuvvetle muhtemel cok iyi degerlendirmis yep yeni bir oyun motoruyla GTA 5 ile karsimiza cikacaktir. Ben oyun motorundan ziyade Rockstar Games in GTA 5 de daha cok L.A.Noire de kullanilan dunyada ilki basaran Moiton-Scan Animasyon teknolojisini kullanicagini tahmin ediyorum. Elinde boylesi bir niymet var iken kullanmama olasiligi cok dusuk. Emin olun L.A.Noire de kullanilan Moiton-Scan Animasyon teknolojisi GTA 5 dede kullanilirsa olagan ustu gercekci GTA bizi bekliyor.
  • GTA 4 dünyanın en pahalı oyunu değilmiydi.O zaman bu oyunun bütçesini düşünemiyorum
  • Ben hala GTA 5 olacağına ihtimal vermiyorum. Gta 4'ten bu güne geçen zamanda Rockstar'ın çoktan aynı oyun motoruyla Vice City'yi çıkarmış, San Andreas' ı da duyurmuş olması lazımdı.
    Bu nesilde firmaların tembellikten başka işleri yok hakkaten. Rockstar'ın bir tane değilki stüdyosu, senelerdir RDR geliştiriliyordu zaten. L.A Noire ile göz boyayıp araya birde RDR sıkıştırdılar, zaten çöp haline gelen Gta'nın avuntusu oldu.
    Rockstar' da su koyverdi bence. Şimdiye Rage motoruyla Vice City' de turluyor olmamız lazımdı.
  • Karakterlerin hepsi amerikalı
  • rockstar gta sanandreasın üstüne nasıl böyle bir oyun çıkartırsın gta 5 den umutluyum hadi rockstar görelim seni
  • türkçe çıkma ihtimali varmı
  • Valla oyun dunyasina damgasini vurmus boylesi efsane bir oyuna Türkce dil destegi muhtesem olur. ilk once darisi L.A.Noire nin basina diyelim insallah.
  • istanbulda geçse oyun
  • gta nın gelişimini dvd nin kapasitesi, yani dolaylı olarak xbox ve kısmen pc durduruyor bence.
    oyunda çok daha özgür ve interaktif çevre demek oyun boyutunun büyümesi demek. eh dvd nin sınırlarında kalıyor r*
    halbuki ps3 exc. olsaydı blu-ray'in kapasitesi gayet yeterli olurdu hayalimizdeki gta 'ya diye düşünüyorum.
  • Istanbul imkansiz oldugu icin Tokyo olsun diyorum. 2009 dada foruma yazmistim Tokyo da gecsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

GTAV gercekten cok renkli ve daha eylenceli olucak. :)

@ ilkermurat verdigin muthis bilgiler icin tesekkurederiz kardesim benim.

rica ederim abi oyun Türkçe olursa o zaman tadından yenmez
  • zamanında ağzınızın suyu aka aka oynadınız şimdi eskidi begenmiyorum ayaklarına yatıyosunuz
    nesi vardı güzel oyundu tabi ara oyunlar kadar etkileyici değildi ama kendi tarzında rakipsiz ve 10 milyona yakın sattı sonucta
    gt5e biraz san andreas vice city tarzı ara oyunların ozellıklerını ekleseler cok daha iyi olur
    bi ev alma olsun arac modifiyesi berber body salonu vs vs
  • GTA vice city nin (Flash FM) popüler melodisi;

quote:

oyun müziklerinde 80 li yıllar da olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 30 Mart 2011; 13:28:40 >
  • ya şöyle eski oyunların şarkılarını paylaşmayın :D Tekrar indiresm geliyor zaten sınavlar başladı :D

Gta 4 ün nesi kötüydü ? Bence gayet gerçekçiydi ancak beğenmediğim noktaları var tabiki San andreas gibi olmaması

Ama Gta V efsane olucak gibi

Legen Wait for it Daryy ::):):)
  • ben zamanin da konu acmistim GTA V 2012 de cikacak diye , ama bakin gorun oyun ps3 e yada x360 icin yapilmayacak 2012 baslarinda ps4 ve yeni xbox cikacak ve GTA V da bu konsollara cikarak yeni konsollarin satisini artiracak
  • @ Schi2ophrene merhaba kardesim. Anladigim kadariyla 2012 de yeni nesil konsollar cikacak ve GTAV de yeni cikacak bu konsollar icin uretilecek diyorsunuz sanirim. Ama bu dediginiz imkansiz guzel kardesim yeni nesil konsollar 2014 den once güc hele 2012 imkansiz be guzel kardesim .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.