Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.024
Cevap
27
Favori
1.055.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

internet kafemi kaldı artık yaw:S

Kaldı yaf kalmamı?

Ya zaten o bebeler knight oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orjinalden alıntı: risingforce

ya napcanız 500-600 ytllık dandik konsol monsol al mıs gıbı 2 mılyarlık pc oh

tam provakatörsün ya !!!

quote:

Alıntı : SurlarÖnünde

1, 2, ,3 Pc - Pc - Pc sen çok yaşa Pc - Pc - Pc sen çok yaşa...

Aabi... skywalkerhan haklı Galiba. Sen Bi PC Dedin Herkes (Çoğunluk) PC Demeye Başladı....

• kafelerdeki pc ler kaldırmaz gta 4 ü
  • çıkmaz gibi geliyor arkadaşlar, şimdiye duyurulması lazımdı. kimseden ses yok.. zorla laptop u sattırıp ps3 aldırır bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

internet kafemi kaldı artık yaw:S

Kaldı yaf kalmamı?

Ya zaten o bebeler knight oynuyor

Bebeler Artık Cafelerde Knight Oynayamıyıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 16 Mayıs 2008; 6:16:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutay0

çıkmaz gibi geliyor arkadaşlar, şimdiye duyurulması lazımdı. kimseden ses yok.. zorla laptop u sattırıp ps3 aldırır bunlar

önceki gta sa ve vc pcye çıkmadan sadece 2 ay önce duyuruldular ve ps versiyonlarından 6-7 ay sonra pcye sürüldüler.
  • Arkadaslar kotalari sifirlayin gta a gelior. indirmek icin..
  • yakında açıklarlar pc versiyonunu..

600 milyon $ dan fazla gelir elde ettiler... e artık doydular paraya...
  • GTA IV.Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

kafelerdeki pc ler kaldırmaz gta 4 ü

kafelerdekiler counter oynasın
  • artık pc ye gelirse güncellenmiş macbook pro da oynamak dileğiyle!yaa hayali bile güzel eğer bu oyun pc ye çıkarsa sırf bu oyunu oynamak için mb pro ma windows yüklerim!
  • pc fanları neden pc'lerini böyle körü körüne savunuyor biliyor musunuz,1.5-2 milyar para döküyorlar,adam akıllı oyun oynayamıyorlar ve içlerinde bir eziklik oluşuyor,sonra bastırılmış psikoloji ile ülen ben bu makinaya 2 milyar para döktüm pc daha iyi ülen diye ortalıkta dolanıyorlar.benim de konsolum yok arkadaşlar,ps2'm vardı ama satalı 7-8 ay oldu,ve şu andaki imzamdaki sistem ps2'nin tadının yarısını veremiyor.yeni nesil konsolum yok ama asla pc'yi savunmuyorum,konsolların pc'yi kayısı gibi ezdiğini biliyorum.konsollara hakkını veriyorum.pc'ler bundan sonra hep ezik büzük kalacak konsolların karşısında.böyle klasik oyunlar 1 veya 1.5 yıl sonra çıkacak pc'ye,ama o zamana da o oyun demode olacak,bi garip olacak,pc'cilerin içinde ulen konsolcular bu oyunu 2 sene önce yalayıp yuttu diye ezik psikoloji olup,pc daha iyi vay çözünürlük vay 8800gt bilmem ne,hebe hübe diye dışa vurulacak.

pc'ler ezik bir oyun ortamıdır arkadaşlar kabullenin artık.ha şimdi bana diyebilirsiniz sen niye pc'ni yeniledin,ps2'ni sattın diye işte o zaman da kerizlik ettim derim.

• Vice City Bitti
    SAn Andreas bitti
    GTA IV b uda bitecek ... En güzzel yanı hepsini hilesiz bitirdim
  • pcler neden ezik olsunki? sonuçta oyunlar pcde yapılıyor ortada eziklik varsa oyun yapımcılarının ve oyuncuların ezikliğidir oyun yapımcıları nerde satış yaparsa o platforma çıkarır oyunlarını sonuçta keriz değiller. bir zaman sonra paralarını cebe indirip hadi pcye de çıkaralım bari der çıkarırlar bu hep böyle olmuştur son zamanlarda. oyuncuların çoğuda kopya oyun oynadığı için hiç bir yapımcı zarar etmeyi göze alarak kalkıpta şu dönemde pcye elbet oyun çıkarmaz. pcde hatrı sayılır bir kazanç elde edenlerde multi platform olarak çıkarıyor işte. konsollarda donanım belli ve tak çalıştır oyun tipi olduğu için yapımcıların her ekran kartı, her işlemciye göre oyunlarını optimize etme, kırpma gibi sorunları olmuyor ...

bu nedenle oyun yapımcıları konsola, bu sebeple de oyuncularda konsola yöneliyorlar olay bu kadar basit.. konsol almakla iş bitmiyor zaten pc ne kadar masraflıysa next gen konsollar da o kadar masraflı ama nedense bunu gören hesaplayan yok tabiki..

• pc ye çıkmayacak diyenlere kapak olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

pc fanları neden pc'lerini böyle körü körüne savunuyor biliyor musunuz,1.5-2 milyar para döküyorlar,adam akıllı oyun oynayamıyorlar ve içlerinde bir eziklik oluşuyor,sonra bastırılmış psikoloji ile ülen ben bu makinaya 2 milyar para döktüm pc daha iyi ülen diye ortalıkta dolanıyorlar.benim de konsolum yok arkadaşlar,ps2'm vardı ama satalı 7-8 ay oldu,ve şu andaki imzamdaki sistem ps2'nin tadının yarısını veremiyor.yeni nesil konsolum yok ama asla pc'yi savunmuyorum,konsolların pc'yi kayısı gibi ezdiğini biliyorum.konsollara hakkını veriyorum.pc'ler bundan sonra hep ezik büzük kalacak konsolların karşısında.böyle klasik oyunlar 1 veya 1.5 yıl sonra çıkacak pc'ye,ama o zamana da o oyun demode olacak,bi garip olacak,pc'cilerin içinde ulen **** bu oyunu 2 sene önce yalayıp yuttu diye ezik psikoloji olup,pc daha iyi vay çözünürlük vay 8800gt bilmem ne,hebe hübe diye dışa vurulacak.

pc'ler ezik bir oyun ortamıdır arkadaşlar kabullenin artık.ha şimdi bana diyebilirsiniz sen niye pc'ni yeniledin,ps2'ni sattın diye işte o zaman da kerizlik ettim derim.

zamanına yaşadığın şeyleri yazman ne anlamlı ne güzel değil mi arkadaşlar

PC nin tadı ayrı konsolun tadı ayrıdır

Bir konsol oyun oynarken,acaba şimdi arızalanacak mı diye beni düşündürüyorsa orda duracaksın bir kere

Sorunlar giderilsin alıcaz tabi bizde Exclusive ler için RE5 falan

Ama ikisinin yeri ayrı biraz mantıklı konuşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Mayıs 2008; 23:26:22 >

• gelsin bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLgan

pcler neden ezik olsunki? sonuçta oyunlar pcde yapılıyor ortada eziklik varsa oyun yapımcılarının ve oyuncuların ezikliğidir oyun yapımcıları nerde satış yaparsa o platforma çıkarır oyunlarını sonuçta keriz değiller. bir zaman sonra paralarını cebe indirip hadi pcye de çıkaralım bari der çıkarırlar bu hep böyle olmuştur son zamanlarda. oyuncuların çoğuda kopya oyun oynadığı için hiç bir yapımcı zarar etmeyi göze alarak kalkıpta şu dönemde pcye elbet oyun çıkarmaz. pcde hatrı sayılır bir kazanç elde edenlerde multi platform olarak çıkarıyor işte. konsollarda donanım belli ve tak çalıştır oyun tipi olduğu için yapımcıların her ekran kartı, her işlemciye göre oyunlarını optimize etme, kırpma gibi sorunları olmuyor ...

bu nedenle oyun yapımcıları konsola, bu sebeple de oyuncularda konsola yöneliyorlar olay bu kadar basit.. konsol almakla iş bitmiyor zaten pc ne kadar masraflıysa next gen konsollar da o kadar masraflı ama nedense bunu gören hesaplayan yok tabiki..

görmezler ki,adam3-4 tane x360 değiştirmiş 3K dan dolayı 600ytl den 600x4 2400 ytl monitörü ıvırı zıvırı derken 3-3.5 milyar

o paraya 3 yıl pc uprage edilir

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

pc fanları neden pc'lerini böyle körü körüne savunuyor biliyor musunuz,1.5-2 milyar para döküyorlar,adam akıllı oyun oynayamıyorlar ve içlerinde bir eziklik oluşuyor,sonra bastırılmış psikoloji ile ülen ben bu makinaya 2 milyar para döktüm pc daha iyi ülen diye ortalıkta dolanıyorlar.benim de konsolum yok arkadaşlar,ps2'm vardı ama satalı 7-8 ay oldu,ve şu andaki imzamdaki sistem ps2'nin tadının yarısını veremiyor.yeni nesil konsolum yok ama asla pc'yi savunmuyorum,konsolların pc'yi kayısı gibi ezdiğini biliyorum.konsollara hakkını veriyorum.pc'ler bundan sonra hep ezik büzük kalacak konsolların karşısında.böyle klasik oyunlar 1 veya 1.5 yıl sonra çıkacak pc'ye,ama o zamana da o oyun demode olacak,bi garip olacak,pc'cilerin içinde ulen **** bu oyunu 2 sene önce yalayıp yuttu diye ezik psikoloji olup,pc daha iyi vay çözünürlük vay 8800gt bilmem ne,hebe hübe diye dışa vurulacak.

ya sana ne desem az !!!! Sen ne kullanıyorsun bunu yazarken neden aldın PC'yi neden burda vakit geçiriyorsun.. 2 ay içerisinde bende konsol alacam ama bu hemen könsölcu (çıkmıyor bu kelime) yada PC'ci diye ayrım yapılması artık yuhh dedirtti yani.. 2 milyara nasıl bir sistem alıyorsun onu anlamış değilim eğer sen bu parayı o sisteme verdiysen maşallah derim sana helede AMD bir sisteme. Atıyorsun bari destekli at.. 2 sene önce konsollar kaç paraydı söylermisin bana ? Şu an yabancı paranın değeri belli alınan malzemenin ederi belli!!!! 2 milyarmış yok devenin nalı!!!!...

Şunu kabul etmek lazım konsol tamamen bir oyun makinesidir. Nete girildiği doğrudur ama sadece oyunlar için müzik dinlendiği doğrudur ama olay bununla kısıtlı... Burda konuşulan oyun olduğu için zaten oyun için yapılan bir makina ile PC'nin kıyaslanması bile yanlış ama bu kadar da basit anlamsız şeyler yazmakda yanlış. Hele bir PC'yi PS2 ile kıyaslamak tamamen cehalet bence ben seni aklı başında biri bilirdim wildlove gerçekten üzüldüm !!!!!! Diyorsun ki konsolda oynanan bir oylun 1-1,5 sene sonra çıkıyor lütfen biraz araştır önce 2008 yılı ve ilerisi için çıkacak en baba oyunlar üç versiyon olarak geliyor gir gamespota bak istersen ... Birkaç istisna oyun var evet bu şekilde olan ama konu başlığındaki GTA'nın tüm oyunları konsollara çıktıktan tam 7 ay sonra PC'ye çıkmış bakabilirsin eğer yalan yada yanlışsam ben burdayım !!!! Ayrıca Exculisive denen oyunlar bile PC'ye illaki çıkmış ama PC'ye çıkan ama konsollarda görülmeyen yada tam tersi oyunlarda var tabi. Bu iş bitmez ama beni en çok kızdıran konsol sahibi olanların birden PC'ye tu kaka muamelesi yapması ha banane belki herkes görüşünü söyler ama bu kadarda desteksiz sıkmak olmaz yaaaa!!!!!!

Bende artık şu fikir kesin oluştu iyi bir PC ve iyi bir konsol şart artık.... Ve desteksiz sıkmamak 4 yaşındaki çocuklar gibi olaya yaklaşmamak lazım....

• quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: oLgan

pcler neden ezik olsunki? sonuçta oyunlar pcde yapılıyor ortada eziklik varsa oyun yapımcılarının ve oyuncuların ezikliğidir oyun yapımcıları nerde satış yaparsa o platforma çıkarır oyunlarını sonuçta keriz değiller. bir zaman sonra paralarını cebe indirip hadi pcye de çıkaralım bari der çıkarırlar bu hep böyle olmuştur son zamanlarda. oyuncuların çoğuda kopya oyun oynadığı için hiç bir yapımcı zarar etmeyi göze alarak kalkıpta şu dönemde pcye elbet oyun çıkarmaz. pcde hatrı sayılır bir kazanç elde edenlerde multi platform olarak çıkarıyor işte. konsollarda donanım belli ve tak çalıştır oyun tipi olduğu için yapımcıların her ekran kartı, her işlemciye göre oyunlarını optimize etme, kırpma gibi sorunları olmuyor ...

görmezler ki,adam3-4 tane x360 değiştirmiş 3K dan dolayı 600ytl den 600x4 2400 ytl monitörü ıvırı zıvırı derken 3-3.5 milyar

o paraya 3 yıl pc uprage edilir

Yuh, ne kadar sürede değiştirmiş o kadar xboxı, kim
    O sadece istisna

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.