Şakamsını sen ya?Niye yazıyosun kı oyunun sonunu millete saygı duy biraz!Tabi söylediğin son doğru değilse o zaten ayrı bi saygısızlık!!!
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
Cikmasin gerekmiyor biraz once bitirdim oyunu saka saka ciksin modlariz arabalarla felan Oyunun 2 sonu var ya kuzenin öluyor yada sevdigin kiz (heycani kalmasin )
sakayim
Sen şaka değil hafiften Zontasın birader.
gta 4 güzel oyun ama ha
Rockstar xbox ve ps satışlarını yaptıktan sonra pcye çıkartır
Ama Anlıyan Yok Ki işte. bekleyelim 1-2 yıl... bekleyemiyen varsa varsa alsın ps3 ü ve 150 ytl ye varan oyun cd sini oynasın....
quote:
Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy
Ama Anlıyan Yok Ki işte. bekleyelim 1-2 yıl... bekleyemiyen varsa varsa alsın ps3 ü ve 150 ytl ye varan oyun cd sini oynasın....
Kanıt yok bi şey yok neden inanalım ki ?
haziran ayında resmi bir açıklama olması muhtemel.
İnşallah gelirde oynayabiliriz. Hep korsan oyunlardan dolayı çıkarmıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: muhitin
gta 4 güzel oyun ama ha
harbici mi?
oo pc'ye çıkacaksa süper
şu ana kadar nasıl olduysa şimdi öyle olacak.
Konsolda çıkar en geç 1 sene sonra PC de çıkardı. San Andreasa bakın, Vice a bakın. Önümüzdeki sonbaharda çıkmasa bile önümüzdeki bahara kesinlikle çıkacaktır.
SA için açıklamışlardı sanırım, konsoldan farklı sistem olduğu için çoğu şeyi en baştan yapıyorlardı. Buna bide konsolları sattırma olayı devreye girince PC ve konsol arasındaki süre hepten uzuyordu. Geç gelecek ama elbet gelecek merak etmeyin. Rockstar ünlü olduğu PC platformunu kolay kolay dışlamaz. Dışlayamaz olay çıkartır PC'ciler :D
quote:
Orjinalden alıntı: asphodel
Rockstar ünlü olduğu PC platformunu kolay kolay dışlamaz. Dışlayamaz olay çıkartır PC'ciler :D
Rockstar çoktan dışladı PC'yi, hem de kolayca. 2006 yılından itibaren yaptığı oyunlara bakın, hiçbiri PC'ye çıkmadı.
Bully Manhunt 2 Midnight Club 3 Table Tennis vb...
Oyunu konsollarda denedim 720p 30fps.. Polis kovalarken zaman zaman kasmalar olabiliyor. GTA IV PC'ye gelirse daha kaliteli olur diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Rockstar ünlü olduğu PC platformunu kolay kolay dışlamaz. Dışlayamaz olay çıkartır PC'ciler :D
Rockstar çoktan dışladı PC'yi, hem de kolayca. 2006 yılından itibaren yaptığı oyunlara bakın, hiçbiri PC'ye çıkmadı.
Table Tennis pcye çıkmasa da olur GTA 4 çıksın yeterki bekliyoruz süper donanım yaptım oynayacak oyun kalmadı elimde
quote:
Orjinalden alıntı: *Reaper*
Oyunu konsollarda denedim 720p 30fps.. Polis kovalarken zaman zaman kasmalar olabiliyor. GTA IV PC'ye gelirse daha kaliteli olur diyorum
ben ps3 de oynadım en ufak bir kasma vs. yok. Hangi konsolda denedin?
Arkadaş ben San Andreası bitirememişim bu oyunu nasıl oynayayım?Yakışık almaz, değil mi ;)
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
2-3 sene daha dayanıcaz sonra bakalım hangi firmalar konsollara oyun yapmaya devam etcek görcez...
quote:
Orjinalden alıntı: larnon
2-3 sene daha dayanıcaz sonra bakalım hangi firmalar konsollara oyun yapmaya devam etcek görcez...
Şimdi bile firmalar konsollara PC'den çok daha önem veriyorlar. Gametrailers sitesinde gördüğünüz her 10 oyun içi videodan 7-8'i Xbox 360'tan oluyor. O videolarda, hatta bazı PC oyunlarında bile renkli renkli A, B, X, Y gibi tuşlar çok dikkat çekiyor. Bazı firmalar oyunların PC sürümlerini konsol sürümlerinden birkaç ay sonra çıkarıyorlar. PC'deki korsanın hat safhada olması nedeniyle Rockstar gibi bazı firmalar PC'ye oyun çıkarmak için yatırım yapmaktan çekiniyorlar. FPS ve strateji gibi PC'de doğan türden oyunlar bile konsollara özel olabiliyor. Bilimum oyun siteleri PC'yi konsolların adlarıyla birlikte andıklarında PC en sonda yer alıyor. Şu an bunun gibi bir durum varken firmaların konsollara oyun yapmayı bırakmasını beklemek çok, çok, çok, çok ama çok yanlış olur.
gta 4 ü sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
ne kadar geç gelirse o kadar iyi.Hatta hiç gelmesin. Bizim akrabaların küçük çocukları sırf gta için bizim evde kalıyorlardı tatillerde,hem de haftalarca.Ben de bi halt edemiyordum tabii. oldum olası uyuz olurum bu oyuna
Efsane uzun bi aradan sonra Geri donuyor
çocuklar uzun bir aradan sonra bizim eve dönüyor.Gerçi çocuklar büyüdü kamışa su yürüdü