ne kadar geç gelirse o kadar iyi.Hatta hiç gelmesin. Bizim akrabaların küçük çocukları sırf gta için bizim evde kalıyorlardı tatillerde,hem de haftalarca.Ben de bi halt edemiyordum tabii. oldum olası uyuz olurum bu oyuna
Efsane uzun bi aradan sonra Geri donuyor
çocuklar uzun bir aradan sonra bizim eve dönüyor.Gerçi çocuklar büyüdü kamışa su yürüdü
Sonunda GTA 4'ü oynayabildim ve oyun tek kelimeyle "mükemmel". Yanlız ağaç ve çimen grafikleri bana Assasin's Creed'dekilere çok benziyor gibi geldi yani ikisininki de iğrenç (ama oyunu oynarsanız bu sorun gözünüze görünmez bile). Oyundaki hareketler, karakterlerin animasyonları beni bitirdi. Herşey mükemmel olmuş, tabi oyunu çok uzun oynayamadım görevlerini göremedim sadece serbestçe gezdim sokaklar, insanlar hepsi gerçekten farksız. Şu anda ps3 alıcak param olsa acımadan alırdım bu oyunu oynamak için
Orjinalden alıntı: Psiacron
Orjinalden alıntı: wildlove
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
ne kadar geç gelirse o kadar iyi.Hatta hiç gelmesin. Bizim akrabaların küçük çocukları sırf gta için bizim evde kalıyorlardı tatillerde,hem de haftalarca.Ben de bi halt edemiyordum tabii. oldum olası uyuz olurum bu oyuna
Efsane uzun bi aradan sonra Geri donuyor
çocuklar uzun bir aradan sonra bizim eve dönüyor.Gerçi çocuklar büyüdü kamışa su yürüdü
beyler bayanlar 5 haziran büyük gün.
for June 5, the date where Take2 is going to make their fiscal year report, and probably announce for upcoming games and maybe the PC version of IV, which is what happened in SA, we first knew about the PC version of it through a fiscal report by Take2 also, I hope that this will happen this time also
5 haziran da take2 rapor yayınlayacaklar. yeni çıkacak oyunları falan.
veee büyük ihtimal GTA 4 ün pc için olabileceği açıklanabilir.
aynen 2005 de GTA : SA için böyle olmuştu. yıllık raporda açıklanmıştı.
yürü be take2....
Hadi bakalım hayırlısı
Orada "maybe" dediğine göre belki demek bu, bir kesinlik yok.
Bizde kesin bişey var demedik
quote:
ekran kartını sök anakartın vga kartını tak gta çalışmıyor de
Konsol arcade oyunlar içindir, gerisi hikaye! Gerçek oyun pc'de oynanır... asıl oyun konsolda oynanır diyen diyen adam; o anlı şanlı konsolların asıl hedef gurubunun kimleri kapsadığını bilmiyordur ve "bence oyunun kralı konsolda oynanır" diye sayıklamaya devam ediyordur. Devam ediniz...
Yazılanları okurken bir iki tane konsolcu mesajı gördümde, onlara cevaben bunu yazma gereği durdum.
Çok sevgili ve saygı değer konsol sevdalıları;
Şu an GTA için Beta Tester olduğunuzun farkında mısınız? Şu oyunda konsolcuların dert yandığı bugların miktarı sizce ne kadar? Saymayı deneyin bir kere!!! 2004 yılında San Andreas'ın PC'ye çıkmasını beklerken yabancı forumlarda karşılaştığımız bir iki tane konsolcunun zırvaladıkları saçmalıklar aklıma geldi sizlerin yazdıklarını okuyunca... ama hafızam beni yanıltmıyorsa San Andreas buglardan arınmış ve makyajlanmış şekilde PC'lere gelmişti.
Bu da farklı olmaz! Haydi bizi kızdırmaya devam edin Beta Testerlar!!!
2008 in 10. ayında filan çıkar diye umuyorum.pc ye çıkacağına %99 eminim
quote:
Orjinalden alıntı: caprinx
beyler bayanlar 5 haziran büyük gün.
for June 5, the date where Take2 is going to make their fiscal year report, and probably announce for upcoming games and maybe the PC version of IV, which is what happened in SA, we first knew about the PC version of it through a fiscal report by Take2 also, I hope that this will happen this time also
5 haziran da take2 rapor yayınlayacaklar. yeni çıkacak oyunları falan.
veee büyük ihtimal GTA 4 ün pc için olabileceği açıklanabilir.
aynen 2005 de GTA : SA için böyle olmuştu. yıllık raporda açıklanmıştı.
yürü be take2....
Merakla yapacakları açıklamayı bekliyoruz
Daha erken gibime geliyor... Yani 5 Haziranda bir şey olmayabilir de...
yarın açıklama yapacıklar bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: hereticsd
Konsol arcade oyunlar içindir, gerisi hikaye! Gerçek oyun pc'de oynanır... asıl oyun konsolda oynanır diyen diyen adam; o anlı şanlı konsolların asıl hedef gurubunun kimleri kapsadığını bilmiyordur ve "bence oyunun kralı konsolda oynanır" diye sayıklamaya devam ediyordur. Devam ediniz...
Yazılanları okurken bir iki tane konsolcu mesajı gördümde, onlara cevaben bunu yazma gereği durdum.
Şu an GTA için Beta Tester olduğunuzun farkında mısınız? Şu oyunda ****ın dert yandığı bugların miktarı sizce ne kadar? Saymayı deneyin bir kere!!! 2004 yılında San Andreas'ın PC'ye çıkmasını beklerken yabancı forumlarda karşılaştığımız bir iki tane konsolcunun zırvaladıkları saçmalıklar aklıma geldi sizlerin yazdıklarını okuyunca... ama hafızam beni yanıltmıyorsa San Andreas buglardan arınmış ve makyajlanmış şekilde PC'lere gelmişti.
+1000 Katılıyorum çünkü bilgisayarda görüntüyü daha iyi seviyelere çıkartabiliyorsun + PC'ye de joistik takabilirsin Olur Konsol + Aynı anda daha birçok işi yapabilirsin O kadar
quote:
Orjinalden alıntı: hereticsd
Şu an GTA için Beta Tester olduğunuzun farkında mısınız? Şu oyunda ****ın dert yandığı bugların miktarı sizce ne kadar? Saymayı deneyin bir kere!!! 2004 yılında San Andreas'ın PC'ye çıkmasını beklerken yabancı forumlarda karşılaştığımız bir iki tane konsolcunun zırvaladıkları saçmalıklar aklıma geldi sizlerin yazdıklarını okuyunca... ama hafızam beni yanıltmıyorsa San Andreas buglardan arınmış ve makyajlanmış şekilde PC'lere gelmişti.
+1905...Beta Testerlar!!!
quote:
Orjinalden alıntı: can_1981_
quote:
ekran kartını sök anakartın vga kartını tak gta çalışmıyor de
ben de dayanamam oynarım tabii ki,bakma konsolları sevdiğime ki ps2'mi sattım konsolsuz kaldım.. çocuklar geldiği zaman da artık dediğin gibi yaparım başka çare yok,sırf gta değil çocukları çeken,tüm teknolojik cihazlar çekiyor onları
take2 açıklamayı tr saati ile 23.30 da yapacakmış galiba.