Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.024
Cevap
27
Favori
1.055.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence o kadar sürmicek daha erken çıkıcak gibime geliyor..Belki Eylül?Çokmu hayalci oldum?
  • çıkmazsa olmazdı zaten.. kitleleri kaybetmekten korktular tabi
  • çabuk çıksında
  • pcye çıkar ya kafanıza takmayın,kasımda goruruz pclerde oynarsınız sızde.bende xboxta var cok keyıf aldım 1 hafta nonstop kas anca dun bıtırebıldım cok eglendım dıyebılırım 10 uzerınden 10luk oyun.ıı kı zamanında xbox360 almısım tabı ben sabırsızım bir de valla oyle aylarca bekleyemem.hele kı bu kadar konusulan bır oyunu kı gelmıs gecmıs en ıı oyun olmus dıyebılırım.pcye cıkaar bakmayın sız laflara.sabredeceksınız az olmadı ben az anlatayım oyundan surda
  • Nasıl yani duyuruldumu kesin çıkıyor mu şimdi pc'ye??
  • çıkar tabı orda 100 mılyonluk kıtle vardır ben sana dıyım pc sahıbı olan.onları goz ardımı etcekler,hıc sanmam.ama geç çıkar ıste beklıceksınız.aslında ozel kopya koruması felan ıcat etseler pcye,herkes orjınal almak zorunda kalsa,fırma sırf pc satışından bır gelır elde ederkı felegımız şaşar
    sırf ut3 ıcın 40 mılyon pc kullanıcısın kaçak ındırmıs diye bahsedilırken,bu ınsanların hepsı ve hatta fazlası orjınal gta4 alsa karun kadar zengın eder fırmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

Nasıl yani duyuruldumu kesin çıkıyor mu şimdi pc'ye??

inşallah
  • ne oluyo yaa son zamanlarda....bu oyunlar pc ye çıkmıyo...crysis çıktığından beri konsollar kıskandı...crytek'e inat oyun firmaları pc'ye oyun çıkarmıyor...
  • Kasım veya Ekim bana çok erken gibi geldi yani o süreye kadar iyi optimize edebilirlermi Pc'ye bilemem
  • Assassin's creed gibi 5-6 ay içinde çok rahat optime ederler merak etme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Kasım veya Ekim bana çok erken gibi geldi yani o süreye kadar iyi optimize edebilirlermi Pc'ye bilemem

Rockstar isini bilir
  • GTA 4, 2008 Kasım'da PC'ye mi geliyor ?

Tüm dünya tarafından merakla beklenen "GTA 4", sonunda yeni nesil konsollar için raflara dizildi. PC oyuncuları ise şimdilik bu oyuna uzaktan bakmakla yetiniyorlar. Alman oyun sitelerinden CityDisc'in açıklamasına göre "GTA 4", PC için çıkacak. Üstelik tarihi bile belirtilmiş; 30 Kasım 2008. Aslında bu ortaya atılan ilk söylenti değil, daha önce de internette bu tür söylentiler çıkmış ve oyunun Ekim ayında PC'ler için de çıkacağı söylenmişti. Fakat bu söylentiler lafta kalmış ve bunlara karşın herhangi bir resmi bir açıklama yapılmamıştı. Peki sizler ne düşünüyorsunuz? "GTA 4" PC'ye gelir mi?

MK

• elbetteki gelir hep aynı seyler once konsollar sonra pc. eger cıkmasa bu gıbı oyunlar atıyle nvidia ne satacaklar? kullanıcılar konsollara yonelır hep ozmn. pazarlama stratejisi klasik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ne kadar geç gelirse o kadar iyi.Hatta hiç gelmesin.
    Bizim akrabaların küçük çocukları sırf gta için bizim evde kalıyorlardı tatillerde,hem de haftalarca.Ben de bi halt edemiyordum tabii.
    oldum olası uyuz olurum bu oyuna

Efsane uzun bi aradan sonra Geri donuyor

çocuklar uzun bir aradan sonra bizim eve dönüyor.Gerçi çocuklar büyüdü kamışa su yürüdü

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

GTA 4, 2008 Kasım'da PC'ye mi geliyor ?

Tüm dünya tarafından merakla beklenen "GTA 4", sonunda yeni nesil konsollar için raflara dizildi. PC oyuncuları ise şimdilik bu oyuna uzaktan bakmakla yetiniyorlar. Alman oyun sitelerinden CityDisc'in açıklamasına göre "GTA 4", PC için çıkacak. Üstelik tarihi bile belirtilmiş; 30 Kasım 2008. Aslında bu ortaya atılan ilk söylenti değil, daha önce de internette bu tür söylentiler çıkmış ve oyunun Ekim ayında PC'ler için de çıkacağı söylenmişti. Fakat bu söylentiler lafta kalmış ve bunlara karşın herhangi bir resmi bir açıklama yapılmamıştı. Peki sizler ne düşünüyorsunuz? "GTA 4" PC'ye gelir mi?

MK

Bu haber verilmişti sende hep geriden gelion olm

• nividia biraz para yedirse şunlarada meant to be played on nvidia diye oynasak artık şu oyunu
  • harika bi haberr sonundaa pc de de görebileceğiz gerçekten dogru dimi hala inanamıyoruz bir çogumuzz keşke şöle yazın olsada temmuz ağustos rahat rahat tam oynardık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

harika bi haberr sonundaa pc de de görebileceğiz gerçekten dogru dimi hala inanamıyoruz bir çogumuzz keşke şöle yazın olsada temmuz ağustos rahat rahat tam oynardık...

henüz kesin bir haber yok boşuna heyecanlanma hemen.
  • arkadaşlar canım sıkıldı gidip şu oyunun ön sipariş alındığı siteye yine girdim geçen gün 30kasım olan tarihi 30 ekim olarak değiştirmişler bakın

haberin altında ise ingilizceye çevirince "The game GTA 4 for PC, publisher Take 2 has not yet confirmed.

Release date is still open!" yazıyor yani henüz onaylanmadı oyun diyor r* tarafından biraz sıkışa benziyor ürün sayfası.

• onaylanır o hocam kafanı takma sen, hep aynı hikaye :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.