Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
20.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*-VİDEO-*

*-RESİMLER-*

Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız  Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız

*-KURULUM AŞAMASI-*

* 1- Öncelikle; Modu kurduğunuzda oyunda ve bilgisayarınızda herhangibi sıkıntı olduğunda bu durumdan siz sorumlu olsursunuz, (Sorumluluk Kabul Edilmez!)
    * 2- Modun çalışması için "Grand Theft Auto IV" oyun sürümünüzün "Patch 1.0.7.0" olması gerekmektedir,
    * 3- Modu oyunu kurmuş olduğunuz dizin ile aynı olacak şekilde kurunuz (Biz normalde oyunun kendi kurulu olması gerektiği adresi verdik, siz değiştirebilirsiniz)
    * 4- Kurulum esnasında size "Aynı Dosyalar Değiştirilsin Mi?" sorusu gelecektir bu soruya "EVET" deyiniz,
    * 5- Bu modu yükledikten sonra, memnun kalmadığınız takdirde, tekrar eski GTA IV'e dönmek için oyunu bilgisayarınızdan silip tekrar kurmanız gerekeçektir,
    * 6- Hepinize İyi Eylenceler...

*-DOWNLOAD LİNKİ-*

Grand Theft Auto IV Realistic Mod

NOT: Modu kurduktan sonra şehirin görüntüsünü paylaştığım video ve resimlerdeki gibi capcanlı görmek istiyorsanız aynı zamanda
    şehirinde kaplamalarını değiştirmeniz gerekmektedir bunun içinde aşağıda verdiğim linkteki 4.80GB boyutundaki dosyaları
    indirip partlardan çıkarttıktan sonra, çıkan dosyaları; (C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\data\maps)
    adresine kopyalayınz "Aynı Dosyalar Değiştirilsin Mi?" sorusu gelecektir bu soruya "EVET" deyiniz,

Kaplama Dosyaları

Aynı zamanda oyunda aşırı parlaklık alan arkadaşlar verdiğim resimdeki ayarı yapsınlar...

Grand Theft Auto IV Realistic Mod (Gerçekçi Görüntü Modu)%100 Şaşıracaksınız

Bu Mod; "MSI AfterBurner" programı ile uyumlu değildir, haliyle program açıkken oyuna girmeye çalıştığınızda çeşitli hatalar alabilirsiniz, oyunu açsanız bile
    görüntüde ters tepki yapacağından Modun Hatalı olduğunu düşünebilirsiniz, bu sebeplerden dolayı "Fraps" programını kullanabilirsiniz.
    Modu kurduktan sonra "Save" dosyanız kaybolmaz kaldığınız yerden oyuna devam edersiniz, ondan da hiç şüpheniz olmasın,

Bu anlattıklarım haricinde yaşayabileceğiniz problemler şunlardan dolayı olabilir;

GTA IV sürümünüzün "Patch 1.0.7.0" olmadığından, (Emin değil iseniz tekrar netten patch dosyasını indirip kurunuz)
    Kullanmış olduğunuz "Crack" sürümünüzden, (Crack kullanıyorsanız eğer Patch 1.0.7.0'a uyumlu olsun)
    Bilgisayarınızdaki "Net Framework" sürümünün güncel olmamasından, (En son sürümü bilgisayarınıza yükleyiniz)
    Bilgisayarınızdaki Ekran Kartı Sürücünüzün güncel olmamasından, (En son sürümü bilgisayarınıza yükleyiniz)
    Bilgisayarınızdaki "DirectX" sürümünüzün güncel olmadığından (En son sürümü bilgisayarınıza yükleyiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STonya61 -- 17 Ocak 2013; 17:53:46 >

• Oyunun havası zaten karanlık, bir de modlar neden hep karanlık oluyor anlamadım. Ama güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Oyunun havası zaten karanlık, bir de modlar neden hep karanlık oluyor anlamadım. Ama güzel.

oyun saati ve hava düzenine göre değişir..

çok aydınlıkta olur cok karanlıkta..

yukarıda başlangıç için ideal bir mod var , hem temiz bir hava hemde daha net grafikler..

mod yapmayı dusunenler için ideal bir başlangıc..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 16 Ocak 2013; 21:16:15 >
  • teşekkürler deneyelim bakalım. yalnız kaplama dosyalarını indirmek biraz uzun sürecek. bu arada modu kurmadan tavsiyem oyunun kurulu olduğu dosyayı açıp, common, pc klasörü içindeki data ve texture ve klasör içinde değilde tek tek buluna gtaiv.exe gibi bütün dosyaları yedekleyin. hatta data klasörü biraz fazla büyük olduğundan içindeki cdimages ve timeecyc.dat adıyla olan 5 dosyayı yedeklemeniz yeter. geri alacağanız zaman bu dosyalar ve modla eklenen shaderinput klasörünü silip yedeklerinizi geri yüklemek bütün oyunu kaldırıp tekrar yüklemekten çok daha kısa sürer. zaten modun kurulum dosyasını winrarla bir klasöre çıkarırsanız hagilerini yedeklemeniz gerektiği görülür
  • fatal error :DFA hay yapacağınız
    orjinal dosyaları biri yollayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

fatal error :DFA hay yapacağınız

aynı sorunu bende yaşadım,geri yüklemeye çalışıyorum 2 saat sürer heralde GTA IV + EFLC bi de
  • modu yükledim, genel olarak güzel ama bazı yerler biraz fazla parlak. ışıklı yerler kendini çok belli ediyor. donanım testi yaptığım yer ışıklardan karanlık değil sankigündüz gibi görünüyor. bunun dışında fps düşmesi varmı diye msi afterburner çalıştırdığımda oyun hata veriyor. açılmıyor. msi'yı kapattım oyunu açıp donanım testi yaptım fps aynıydı ama gtx660 ti'yi nvida geforce 9500gt olarak görüyor sanırım bu yüzden msi after burner hata veriyor. paylaşım için tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

modu yükledim, genel olarak güzel ama bazı yerler biraz fazla parlak. ışıklı yerler kendini çok belli ediyor. donanım testi yaptığım yer ışıklardan karanlık değil sankigündüz gibi görünüyor. bunun dışında fps düşmesi varmı diye msi afterburner çalıştırdığımda oyun hata veriyor. açılmıyor. msi'yı kapattım oyunu açıp donanım testi yaptım fps aynıydı ama gtx660 ti'yi nvida geforce 9500gt olarak görüyor sanırım bu yüzden msi after burner hata veriyor. paylaşım için tekrar teşekkürler.

afterburner ı kullanmayınız enb ler ile uyumsuzdur..

fraps ile kontrol edin.

afterburner aşırı parlaklık sorunu da yapıyor eğer onun haricinde de varsa oyundan parlaklık ayarını kısınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

aynı sorunu bende yaşadım,geri yüklemeye çalışıyorum 2 saat sürer heralde GTA IV + EFLC bi de

ikinizde aynı yerde hata yapıyorsunuz muhtemelen yada orjinal haricinde ilaçlı olarak kullanıyorsanız kullandığınız ilaç ile ilgili olabilir..

bu mod sadece gta4 içindir eflc de çalışmaz ve gta 4 de 1.0.7 patch ile uyumludur..

bu arada eflc yi silmenize yada yeniden kurmanıza gerek yok, eflc gta4 den bağımsız olarak çalışır ve gta4 bozulsa bile eflc bundan etkilenmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

modu yükledim, genel olarak güzel ama bazı yerler biraz fazla parlak. ışıklı yerler kendini çok belli ediyor. donanım testi yaptığım yer ışıklardan karanlık değil sankigündüz gibi görünüyor. bunun dışında fps düşmesi varmı diye msi afterburner çalıştırdığımda oyun hata veriyor. açılmıyor. msi'yı kapattım oyunu açıp donanım testi yaptım fps aynıydı ama gtx660 ti'yi nvida geforce 9500gt olarak görüyor sanırım bu yüzden msi after burner hata veriyor. paylaşım için tekrar teşekkürler.

afterburner ı kullanmayınız enb ler ile uyumsuzdur..

fraps ile kontrol edin.

afterburner aşırı parlaklık sorunu da yapıyor eğer onun haricinde de varsa oyundan parlaklık ayarını kısınız..

bilgi için teşekkürler. parlaklık değişiyor. oyun ilk açıldığında bulunduğu otel sarı gibi görünüyor. sonra asansöre binip aşağı indiğimde orası düzgün görünüyor. dışarı çıktığımda da yollar çok güzel, sadece güneş çarpan bazı kaldırımlar nerdeyse tamamen beyaz görünüyor o da çok önemli değil. birde ağaçlar uzaktan güzel görünse de yakından pek de öyle değil. ama sonuçta eskiye nazaran daha iyi görünüyor. şimdi oyuna 1-2 ferrari ve lamborghini ekleyip kaldığım yerden görevlere devam etmek kaldı

• quote:

quote:

quote:

ikinizde aynı yerde hata yapıyorsunuz muhtemelen yada orjinal haricinde ilaçlı olarak kullanıyorsanız kullandığınız ilaç ile ilgili olabilir..

bu mod sadece gta4 içindir eflc de çalışmaz ve gta 4 de 1.0.7 patch ile uyumludur..

bu arada eflc yi silmenize yada yeniden kurmanıza gerek yok, eflc gta4 den bağımsız olarak çalışır ve gta4 bozulsa bile eflc bundan etkilenmez..

bağımsız olduğunu biliyorum fakat benim indirdiğim ikisi bir arada olandı ve ayrı ayrı uninstall koymamışlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

bağımsız olduğunu biliyorum fakat benim indirdiğim ikisi bir arada olandı ve ayrı ayrı uninstall koymamışlar

sizdeki çalışmama sebebi bu olabilir, indirdiğiniz setup kalıbının yapısını bilmiyorum ama ikisini tek klasör başlığında toplamışlarsa modlama işleminde sorun yaşarsınız..

eğer imkan varsa sadece gta4 ü kurun..

• o sorunu halletim şimdi de kartı benchmark 9600gt olarkak görüyor?
  • F.@.T.İ.H Arkadaşımızın anlattıkları ve dahası konuya eklendi konu günceldir ve güncel kalacaktırda bilginize....
  • resimlerden anladıgım kadarıyla traffic load yok gliba bunda hep taksi var gornuo yolda ole bi sorun olmasın sonra??

bide dosya boyutu cok kucuk kactane araba var ortalama..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 17 Ocak 2013; 19:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

resimlerden anladıgım kadarıyla traffic load yok gliba bunda hep taksi var gornuo yolda ole bi sorun olmasın sonra??

Bu modda araba yok sadece grafik iyileştirme modudur arabalar benim kendi eklediğim arabalar, sizde sadece orjinal oyunun kendi arabaları mevcut olacak....
  • quote:

o sorunu halletim şimdi de kartı benchmark 9600gt olarkak görüyor?

nasıl hallettiğimi de yazayım
    denetim masası programlardan gta4ü kaldırıyoruz kaldırırken gta4 açılıyor ve sorun düzeliyor sonra kaldırma işlemini görev yöneticisinden sonlandırıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet761

quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

resimlerden anladıgım kadarıyla traffic load yok gliba bunda hep taksi var gornuo yolda ole bi sorun olmasın sonra??

Bu modda araba yok sadece grafik iyileştirme modudur arabalar benim kendi eklediğim arabalar, sizde sadece orjinal oyunun kendi arabaları mevcut olacak....

he tmm kardes resimleri ole gorunce ole sandım saolasın...
  • link kırık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.