Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV: THE COMPLETE EDITION!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Grand Theft Auto IV: THE COMPLETE EDITION!

Satış linki:http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-IV-Xbox-360/dp/B0045EI7I4/?ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1286244973&sr=8-15

The Complete Edition; Grand Theft Auto IV, Ballad Of Gay Tony ve The Lost and Damned paketlerini içerecek.
    Çıkış tarihi olarak Ekim sonları öngörülüyor. Fiyatının 39.99$ olması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 6 Ekim 2010; 1:28:37 >

• elimdeki 2 oyunu (GTA IV & GTA EFLC) satarbilirsem bu oyunu alırım.. 2 oyun olacağına tek oyun olur arşivimde
  • Umarım Assasin's Creed 2'nin Complete Edition versiyonu gibi olmaz. Ben direk takıp oynayacağım diye düşünürken, içinden 3 kod çıkmıştı, 2.5 GB dl yapmıştım verdiğim paranın üstüne.
  • 2010 yılında hala gta4 oynamayanlar varsa onlar için iyi bi haber. episodes from liberty city zaten 50 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

2010 yılında hala gta4 oynamayanlar varsa onlar için iyi bi haber. episodes from liberty city zaten 50 lira civarı.

Aynen. Arşivciler içinde çok güzel haber. Episodeları almayı düşünüyordum ama bu haberden sonra kesinlikle Complete Editionu alırım.
  • Bence abarttılar satış yapmak için ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar aynı oyunu sıktı artık...
  • Az çakal değilsiniz be Rock*.

Bende hem GTAIV hem EFLC disk versiyon olarak var. Bu paket onları satıp da bunu alma isteği uyandırmadı bende. Kar amaçlı da olsa kolleksiyon amaçlı da olsa değmez... zaten kar da edileceğini sanmıyorum...

Ha elinde GTAIV'ü kolleksiyon olarak tutan varsa ve hiç EFLC oynamamışsa onlar düşünebilir ama IV'ü elden çıkarıp bunu almayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 5 Ekim 2010; 13:12:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elimde PS3 için GTA IV yoktu (almayı düşünüyordum bir ara) ama şimdi bu haberi görünce direk Complete Edition versiyonunu alırım.

Bu çok iyi oldu arşiv açısından.

Haber için teşekkürler hacı.
  • İyi oldu bu haber
  • Bende alacağım complete editionu
  • bende gta4 eflc var bu complete editionla arasindaki fark ne daha yeni almistim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRat.exe

bende gta4 eflc var bu complete editionla arasindaki fark ne daha yeni almistim ya

Bitiyorum şöyle damdan düşer gibi konuyu okumadan incelemeden yazılan mesajlara. Yazmış adam ilk mesajda okusuna...
  • ps3 te tek disk olacaktır yada olabilir acaba Xbos ta kaç disk olarak gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

bende gta4 eflc var bu complete editionla arasindaki fark ne daha yeni almistim ya

Bitiyorum şöyle damdan düşer gibi konuyu okumadan incelemeden yazılan mesajlara. Yazmış adam ilk mesajda okusuna...

okudum anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Bence abarttılar satış yapmak için ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar aynı oyunu sıktı artık...

+1903
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

okudum anlamadim

• Oyunculara ozur maiyetinde bedava dagitsinlar.
  • Güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oyunculara ozur maiyetinde bedava dagitsinlar.

Kurtarmaz.Üstüne para vermeleri lazım.
  • ne farkı var bunun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.