Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV: THE COMPLETE EDITION! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

ne farkı var bunun?

adam boşuna mı açmış bu konuyu ilk mesajı okursanız anlarsınız
  • EFLC'nin xBox versiyonu grafik olarak açmadı beni. Görüntüler hep geç gelmeye başladı, bende oynamadım pek. GTA 4 ama çok kral oyun her ne kadar Vice City kadar olamasa da. Güzel hikayesi var.

Anlamayanlar için açıklama: her iki oyunu bir pakette toplamışlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 6 Ekim 2010; 0:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

ne farkı var bunun?

adam boşuna mı açmış bu konuyu ilk mesajı okursanız anlarsınız

Bazen kopuyorum bu donanım habere arkadaşlar neyi anlamadınız açıklayalım öncelikle okuduğunuzu anlayabiliyomusunuz.
  • GTA IV ile bu paketler arasında ne farklar var? para vermeye değecek kadar cevabı bu değil;

The Complete Edition; Grand Theft Auto IV, Ballad Of Gay Tony ve The Lost and Damned paketlerini içerecek.
    Çıkış tarihi olarak Ekim sonları öngörülüyor. Fiyatının 39.99$ olması bekleniyor.
  • quote:

GTA IV ile bu paketler arasında ne farklar var? para vermeye değecek kadar cevabı bu değil;

The Complete Edition; Grand Theft Auto IV, Ballad Of Gay Tony ve The Lost and Damned paketlerini içerecek.
    Çıkış tarihi olarak Ekim sonları öngörülüyor. Fiyatının 39.99$ olması bekleniyor.

GTA IV apayrı bir oyun, nasıl ne farkı var?
    Bugüne kadar tek GTA IV ve Episoed From Liberty City satılırdı aynı fiyata. Şimdi ise GTA IV ve EFLC tek bir oyunda birleşiyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

GTA IV ile bu paketler arasında ne farklar var? para vermeye değecek kadar cevabı bu değil;

GTA IV apayrı bir oyun, nasıl ne farkı var?
    Bugüne kadar tek GTA IV ve Episoed From Liberty City satılırdı aynı fiyata. Şimdi ise GTA IV ve EFLC tek bir oyunda birleşiyor!

iste simdi anladim

• arkadaş bu kadar kolay bi şeyi anlamayıp binbaşı olmak ne kadar saçma bence...

bu arada oyunu almayanlar veya gtaiv yi almış olanlar için bunu almak daha iyi bi sonuç bence ellerindekini de satıp bu paketi yarı fiyatına getirebilirler...
  • Çıktı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Çıktı mı acaba?

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Çıktı mı acaba?

???

Hocam haftasonu kadıkoyde sordum, gelmedi dediler.
  • gitti gidiyor da 159,90 TL'ye satılıyormuş.. biraz beklemek gerek galiba.
  • 2010 yılında hala gta4 oynamayan var mı lafı ne saçma bir laftır ben sana oynayanların en az 2 katı kadar oynamayan player gösteririm .Başta Wow,Silkroad gibi oyunlar oynayan kitle gibi ...
  • shoptodan sipariş verdim 80 TL tuttu. Gelince resim yada videosu koyarım.
  • elimde 2 adet gta complete edition var.ilgilenenler msj atabilir.ps3 icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

gitti gidiyor da 159,90 TL'ye satılıyormuş.. biraz beklemek gerek galiba.

Allah akır fikir versin öylelerine. 39.99$'lık malı gidip 100-150 TL'e satanlar en kısa zamanda batar umarım.
    Yeni Ps3 oyunu görmesinler direk 100-150 lira fiyatı çekiyorlar. 40 dolar ya alt tarafı 40 dolar! 57 lira mı ne yapıyor.
  • Gta'ya bayılıyorum ya.
  • Gta ıv comple edıtıon prenses storeda göremedim
  • Dolu GTA serisi çıktı, hangisi alayım şimdi ben bir öneri yapın.
    Ayrıca bu yeni versiyonlar trophy'lere etki ediyor mu acaba?
  • Bu oyun spotçularda yok diye biliyorum. Gittigidiyor veya Prenses Store'da da göremedim nerden alacak ki millet bunu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.