Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar'ın duyurusuna göre oyunun windows phone versiyonu süresiz olarak askıya alınmış nedeni de bazı optimizasyon sorunlarıymış...

desem de inanmayın
  • geldik 2014 e ne zaman gelecek arkadaşlar ? tam tarih yok mu
  • hilesiz bitirecem kafaya koydum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimazyon iyi ara ara takilmalar oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu apkmania dan indirirsek korsan mı oluyor yani oyunu ayrıca satın almamıza gerek kalıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Beyler oyunu apkmania dan indirirsek korsan mı oluyor yani oyunu ayrıca satın almamıza gerek kalıyor mu ?

Hocam Para verme devri kalktı Artık... Marketteki tüm oyunların apk si internette mevcut... Benim şuan telde .. Modern combat.. Maxpayne...GTA SAN: temple run bunlar hepsi ücretli markette ama ben hep apk ile kurdum süper oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayaHavaAtanAdam

quote:

Beyler oyunu apkmania dan indirirsek korsan mı oluyor yani oyunu ayrıca satın almamıza gerek kalıyor mu ?

Hocam Para verme devri kalktı Artık... Marketteki tüm oyunların apk si internette mevcut... Benim şuan telde .. Modern combat.. Maxpayne...GTA SAN: temple run bunlar hepsi ücretli markette ama ben hep apk ile kurdum süper oynuyorum

Anladım hocam aslında adamların hakkını vermek lazım ama çok pahalıya satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HavayaHavaAtanAdam

quote:

Anladım hocam aslında adamların hakkını vermek lazım ama çok pahalıya satıyorlar.

GTA SAN: için konuşursak bencede.. süper hakkını vermek lazım ama.. YA hiç apk si düşmücek alan hep para ile alcak ozaman inan bende parami verip alırım

ama bide şöyle düşünün siz para veriyorsunuz adam apk sini indiriyor oyun aynı herşey aynı ? eee ne anladın bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4RedSea -- 3 Ocak 2014; 23:11:51 >
  • Daha %21.39 hilesiz iyi gidiyor da polisler sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Daha %21.39 hilesiz iyi gidiyor da polisler sıkıntı

Bende %26 oldum polislere yakalanınca ölüp yeniden başlıyorum
  • Max Payne 2 gelecekmi bilgisi olan varmı rockstar'da çalışan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Ben direk önceki save'i açıyorum polisler alıyor herşeyimi biraz uğraştırıyor ama o silahlara falan değer ve keşke oyun içi video çekebilsem neler oluyor neler tramvayın ezdiği polisler mi desem yokuştan uçan arabalar mı desem neler neler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Ben direk önceki save'i açıyorum polisler alıyor herşeyimi biraz uğraştırıyor ama o silahlara falan değer ve keşke oyun içi video çekebilsem neler oluyor neler tramvayın ezdiği polisler mi desem yokuştan uçan arabalar mı desem neler neler

Aynen ya Özellikle şu FPS gösteren programla oyun içi video çekmeyi çok istiyorum.
  • Paket ayrıştırma hatası alan var mı benden başka ?
  • 5s i alınca umarım 25 fps üstü oynarım
  • %25 küsürdeyim oyunu kayıt etmek için üzerine gittiğimiz disket işareti kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

5s i alınca umarım 25 fps üstü oynarım

Maalesef fps'nin düştüğü yerler oluyor. Çayışmalarfa değil ama araba sürerken bu sorun var. Vice City kadar akıcı olması için daha çok güncelleme lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

5s i alınca umarım 25 fps üstü oynarım

Maalesef fps'nin düştüğü yerler oluyor. Çayışmalarfa değil ama araba sürerken bu sorun var. Vice City kadar akıcı olması için daha çok güncelleme lazım.

+1
  • oyun ios 'ta ds3 ile oynanabiliyor mu? kontrolcü desteği yazılmışta...
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.