Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İphone 4s ios 6.1.3 kullanicisiyim.
    Uygulamayi aldim oynadim sorunsuz sonra guncelleme geldi yaptim.
    Simdi oyuna griyorsun 5 dk sonra kendi kendine oyundan atiyor eski yerden devam ediyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifresiz oynamak da ayrı bir zevk gerçekten
  • arkadaşlar şuan görev olarak gidilebilecek 2 tane s den (school) başka bişey yok bu s leri bitirmem mi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar note 3 te bir süre sonra gta sa durduruldu hatası veriliyor. Hiç açılmıyor. Save dosyasını nasıl alabilirim. Oyunu yeniden kuracagım

Telefonun sürümü ile ilgili herhangi bir güncelleme yaptınız mı ?

Hayır hocam bu daha oncedende basima gelmisti oyunu en bastan kurmustum cozuldu. Simdi ise yine ayni oldu save dosyalarini nasil alablirim

Anladım bende bugün görmüştüm birisi 4.4'e yükseltmiş açmaya çalıştığında durduruldu hatası veriyordu save dosyalarını obb'ye attığınız dosyanın içinden bulabilirsiniz fakat hangisi olduğundan tam emin değilim bir arkadaş biliyordu.

Tamam hocam sagol 2 tane dosya var birisi patch digerisi ise main deneyerek bulacaz artik

Hocam silmeye gerek yok load game yapiyorsaniz yapmayin resume yapin acilacaktir sonra acildiktan sonra load game yaparsaniz problem olmaz bende boyle cozulmustu bu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar note 3 te bir süre sonra gta sa durduruldu hatası veriliyor. Hiç açılmıyor. Save dosyasını nasıl alabilirim. Oyunu yeniden kuracagım

Telefonun sürümü ile ilgili herhangi bir güncelleme yaptınız mı ?

Hayır hocam bu daha oncedende basima gelmisti oyunu en bastan kurmustum cozuldu. Simdi ise yine ayni oldu save dosyalarini nasil alablirim

Anladım bende bugün görmüştüm birisi 4.4'e yükseltmiş açmaya çalıştığında durduruldu hatası veriyordu save dosyalarını obb'ye attığınız dosyanın içinden bulabilirsiniz fakat hangisi olduğundan tam emin değilim bir arkadaş biliyordu.

Tamam hocam sagol 2 tane dosya var birisi patch digerisi ise main deneyerek bulacaz artik

Hocam silmeye gerek yok load game yapiyorsaniz yapmayin resume yapin acilacaktir sonra acildiktan sonra load game yaparsaniz problem olmaz bende boyle cozulmustu bu durum

oyunu silmemistim öylesine duruyordu telefonda load game'den girince sorun yok açılıyor teşekkürler
  • yav arkadaşlar sinir oldum şu helikopterli görev var ya gemiye gidiyoruz arkadaş adam pompalıyla öldürüyor son kaldığım yerden başla diyorum görevi iptal ediyor denizin ortasında bırakıyor ve YİNE oyun kayıt etmek için disket yok
  • -TheDoctor- kullanıcısına yanıt
    Oyunda bug dolu bu tur seyler olabiliyor hatta sik sik oluyor maalesef ben note 3 te arabayla vs hizli giderken ara ara ani fps dususleri yasiyorum mesela

• Arkadaşlar daha önce gta3, vice city ve max payne'i ipad3de sorunsuz bir şekilde oynadım. San andreas da aynı şekilde sağlam bir şekilde çalışıyor. ios son sürüm yüklü. bug, fps düşüşleri falan yaşamadım pek
  • Arkadaşlar GM Discovery'de kasma durumu ne,yüklemeyi planlıyorum da.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Bitince böyle bi hüzünlendim

Save atarmisin ???

• İ4 16 gb kaldırır mu acaba veya kasarsa ne kadar kasar

• daha önce sorulmuştur muhtemelen ama önceki sayfaları okuyamadım ipadden kaldığın yerden iphonedan devam etmek mümkünmüdür

• Şimdiden söyleyeyim , Kesinlikle ücretli olacak ( ama google play hile programlarını kullanırsanız ücretsiz olur ) ayrıca o oyunu en aşağı samsung galaxy s3 mini düzeyinde telefonlar açar hatta o bile kasma yapabilir.
  • Lumia Cihazlarda Tecrübe Eden Varmı Bu Oyunu Yada Şöyle Sorayım Wp mağazasında Varmı Gta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

Lumia Cihazlarda Tecrübe Eden Varmı Bu Oyunu Yada Şöyle Sorayım Wp mağazasında Varmı Gta

Daha çıkmadı.Ocak sonuna kadar çıkacakmış Windows Storede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Lumia Cihazlarda Tecrübe Eden Varmı Bu Oyunu Yada Şöyle Sorayım Wp mağazasında Varmı Gta

ok peki lumia cihazlar daha doğrusu wp cihazlar kasmadan oynatabilecek mi oyunu, bende lumia 925 var
  • quote:

quote:

quote:

ok peki lumia cihazlar daha doğrusu wp cihazlar kasmadan oynatabilecek mi oyunu, bende lumia 925 var

Büyük ihtimal kasmıcak.Çünkü ayrı optimize ediyorlar WP'ye.Kasabilirde ama çıktığında görücez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal kasmıcak.Çünkü ayrı optimize ediyorlar WP'ye.Kasabilirde ama çıktığında görücez.

+1 Sizinkilerde büyük ihtimal kasmaz çok uğraştılar en azından Adreno 320 gibi GPU'lara baştan savma optimizasyon yapmazlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1 Sizinkilerde büyük ihtimal kasmaz çok uğraştılar en azından Adreno 320 gibi GPU'lara baştan savma optimizasyon yapmazlar.

Gerçi doğru oyunları sistemlerine göre optimize ediyorlar GPU, CPU ve üzerindeki işletim sisteme göre
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.