Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semender86

İ4 16 gb kaldırır mu acaba veya kasarsa ne kadar kasar

Hocam internette bir video görmüştüm ve aşırı kasma yapıyordu i4 verdiğiniz paraya değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler de benimki jbli zaten ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaşlar kaş bölümdür disket gözükmüyor oyunu kaydedemiyorum iyi bir ev alsam kaydetmiyor sadece görevden sonraki oto save kafayı yiycem
  • 1.Resimde oyunun kendi ayarları var.Bu ayarlarda ısındıktan sonra anlık Fps düşüşleri artmaya başlıyor.

2.Resimdeki kendi ayarlarımda rahatça oynayabiliyorum.

Galaxy S2

@Wrocław

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 520 Açarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

1.Resimde oyunun kendi ayarları var.Bu ayarlarda ısındıktan sonra anlık Fps düşüşleri artmaya başlıyor.

2.Resimdeki kendi ayarlarımda rahatça oynayabiliyorum.

Galaxy S2

@Wrocław

Bende Note 2 ile yaklaşık bu ayarlarda oynuyorum aynen dediğiniz gibi bende de ısınmadan dolayı bir süre sonra takılmalar başlıyordu Clean Master'daki RAM temizleme ve Oyun Hızlandırıcı programı ile bu takılmalar en aza indirgendi.
  • @eylz93 çok teşekkürler tam istediğim gibi bir cevap olmuş
  • iyidir iyi
  • Telefonda şöyle birşey oluyor; Eğer oyun daha fazla Ram'e ihtiyaç duyarsa kendisi Ram'i temizliyor ve kendine alan açıyor.Bunu büyük oyunlardan çıkınca Ram kullanım miktarına baktığınızda anlayabilirsiniz.Ben Android'de Ram temizlemeye karşıyım.

Android'de oyun hızlandırıcı olduğunu bilmiyordum.Bu yüzünden oyunda deneyerek en rahat çalıştığı ayarları bulmaya çalıştım.

@Emporio

Rica ederim.

@Wrocław

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben draw distance fullde oynuyordum yindede rahatsız edici bur şekilde uzaklar yuklenmiyo köprüden geciyorum köprünün diğer bacagi gozukmuyo mesela
    Sizmi rahatsız olmuyosunuz benim tlfonmu bozuk :D daha önce hhic şikayet eden gormedimde

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Yav arkadaşlar kaş bölümdür disket gözükmüyor oyunu kaydedemiyorum iyi bir ev alsam kaydetmiyor sadece görevden sonraki oto save kafayı yiycem

saveleri bir yere kopyalayarak yedekleyin sonra uygulamalardan gta sa'yı açın verileri temizle yapın sonra eski saveleri geri atın muhtemelen düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

Telefonda şöyle birşey oluyor; Eğer oyun daha fazla Ram'e ihtiyaç duyarsa kendisi Ram'i temizliyor ve kendine alan açıyor.Bunu büyük oyunlardan çıkınca Ram kullanım miktarına baktığınızda anlayabilirsiniz.Ben Android'de Ram temizlemeye karşıyım.

Android'de oyun hızlandırıcı olduğunu bilmiyordum.Bu yüzünden oyunda deneyerek en rahat çalıştığı ayarları bulmaya çalıştım.

@Emporio

Rica ederim.

@Wrocław

O konuda haklısınız zaten oyun RAM'e ihtiyaç duyduğunda kendiliğinden halledebiliyor aslında ben Clean Master'ı gereksiz dosyaları silmek için kullanıyordum fakat RAM Temizleme ve başka bir Oyun Hızlandırıcı programla oyunun bir nebze daha hızlı çalıştığını gördüm tabii bu her telefonda aynı sonucu vermeyebilir.
  • Dediginiz gibi Draw Distance'i Full oynadım öyle pek bi fark olmuyor.Bana kalırsa oyun her ayarda aynı gibi gölge hariç, o düşük olunca CJ'nin elindeki silahlar veya diğer şeylerin gölgeleri gözükmüyor.Bi tek o dikkatimi çekiyor.

@-numlock-

Doğrudur.

@Emporio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 26 Ocak 2014; 14:26:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Yav arkadaşlar kaş bölümdür disket gözükmüyor oyunu kaydedemiyorum iyi bir ev alsam kaydetmiyor sadece görevden sonraki oto save kafayı yiycem

saveleri bir yere kopyalayarak yedekleyin sonra uygulamalardan gta sa'yı açın verileri temizle yapın sonra eski saveleri geri atın muhtemelen düzelecektir.

Saveler android data klasorundeki gta sa klasorunde dimi ve veriyi mi sil onbellegimi

• -TheDoctor- kullanıcısına yanıt
    evet obb değil datadakiler save oluyor. veriyi sil yaparsanız zaten önbellek otomatik olarak silinir
  • quote:

evet obb değil datadakiler save oluyor. veriyi sil yaparsanız zaten önbellek otomatik olarak silinir

Yaptım ama hala disket yok deli etti oyun
    ben bu şekilde çözmüştüm. peki görevlere gidince başlıyor mu? bende görevler de başlamıyordu daha doğrusu görev amblemleri komple kaybolmuştu
  • quote:

ben bu şekilde çözmüştüm. peki görevlere gidince başlıyor mu? bende görevler de başlamıyordu daha doğrusu görev amblemleri komple kaybolmuştu

görev işaretleri kırmızı şeyler vb diğer herşey var ama disket yok, daha öncede başıma geldi kendiliğinden düzeldi ama bu sefer düzelmedi son sürümemi yükseltsem
    vallahi aklıma başka bir şey gelmiyor çok problem değilse biraz daha oynayın belki düzelir ya da dediğiniz gibi 1.03 kurmayı deneyin.
  • Hadi arkadaşlar gözünüz aydın oyun Windows Phone'a da çıkmış geç olsa da

http://windowsphonehaber.com/grand-theft-auto-san-andreas-windows-phone-8-magazasinda.htm
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.