Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: icais

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

quote:

Beyler lg g2 de acamadim bu cihazdada acilmazsa neyde acilcak.. Kullandigim apk sorunlu sanirim, uye kaydi yaptim girdim ama siyah ekran gelip kapaniyor? Yardimci olun

Ve sonunda düzgün apk ve data bulup açmış bulunmaktayım.

Full grafikte "0" Sıfır kasma Harika olacak.

İlk izlenim dersek, bisikletle bir polisi ezdim polisler peşime düştü onlardan kaçayım derken gansterlerin arasına daldım onlardan kaçayım derken araba kaçırdım ve takla atıp patladı Özlemişim çok iyi oldu bu

Link

http://www.apkmania.com/2013/12/grand-theft-auto-san-andreas-v102-apk.html

Bunu telefon uzerındenmı ındırcez pm yoluyla anlatırmısın ?

Ikiside olur. Istersen pc den indirip telefona at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2'de oynayan arkadaşlar cevap verebilir mi,oyun nasıl çalışıyor telefonda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

quote:

Beyler lg g2 de acamadim bu cihazdada acilmazsa neyde acilcak.. Kullandigim apk sorunlu sanirim, uye kaydi yaptim girdim ama siyah ekran gelip kapaniyor? Yardimci olun

Ve sonunda düzgün apk ve data bulup açmış bulunmaktayım.

Full grafikte "0" Sıfır kasma Harika olacak.

İlk izlenim dersek, bisikletle bir polisi ezdim polisler peşime düştü onlardan kaçayım derken gansterlerin arasına daldım onlardan kaçayım derken araba kaçırdım ve takla atıp patladı Özlemişim çok iyi oldu bu

Link

http://www.apkmania.com/2013/12/grand-theft-auto-san-andreas-v102-apk.html

Bunu telefon uzerındenmı ındırcez pm yoluyla anlatırmısın ?

Ikiside olur. Istersen pc den indirip telefona at.

iyide telefona ındırdım dıyelım sonra napcam ?
  • herkese merhaba. ipod da bi oyun oynuyodum alanları daraltarak topları sıkıştırıyoduk. oyunun ismini bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
  • Hala Windows Phone için bir haber yok çıkarmayacaksın madem ne diye duyuruyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Hala Windows Phone için bir haber yok çıkarmayacaksın madem ne diye duyuruyorsun

Aynen öyle . Millet sıkıldı sildi oyunu daha bize gelmedi güya aynı tarihte gelecekti. Bari tarih verin çok mu zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter W.

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Hala Windows Phone için bir haber yok çıkarmayacaksın madem ne diye duyuruyorsun

Aynen öyle . Millet sıkıldı sildi oyunu daha bize gelmedi güya aynı tarihte gelecekti. Bari tarih verin çok mu zor

İkinci sınıf muamelesi yapıyorlar her konuda wp'ye. Aynı anda çıksaydı 20 Tl bile olsa alırdım ama o kadar beklettikten sonra neden para vereyim ki?

• Tamamiyle haklısınız arkadaşlar Rockstarın bu yaptığı büyük terbiyesizlik.Madem WP için optimizasyonlarla uğraşıyorsun o zaman neden kesin tarih verdin ? Rockstar,PC ve WP kullanıcılarına böyle muamele yaparsa bir gram ilerleyemez.
  • Arkadaşlar note 3 te bir süre sonra gta sa durduruldu hatası veriliyor. Hiç açılmıyor. Save dosyasını nasıl alabilirim. Oyunu yeniden kuracagım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Arkadaşlar note 3 te bir süre sonra gta sa durduruldu hatası veriliyor. Hiç açılmıyor. Save dosyasını nasıl alabilirim. Oyunu yeniden kuracagım

Telefonun sürümü ile ilgili herhangi bir güncelleme yaptınız mı ?
  • Şu helikopter pistine gidip sonra helikopteri kovaladığımız bölümü geçtim helikopter patladı ama değişen bir şey yok save de edemiyorum disket gözükmüyor sizde durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Şu helikopter pistine gidip sonra helikopteri kovaladığımız bölümü geçtim helikopter patladı ama değişen bir şey yok save de edemiyorum disket gözükmüyor sizde durum nedir

Otomatik save yapmıyor mu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Arkadaşlar note 3 te bir süre sonra gta sa durduruldu hatası veriliyor. Hiç açılmıyor. Save dosyasını nasıl alabilirim. Oyunu yeniden kuracagım

Hayır hocam bu daha oncedende basima gelmisti oyunu en bastan kurmustum cozuldu. Simdi ise yine ayni oldu save dosyalarini nasil alablirim

• quote:

quote:

quote:

Hayır hocam bu daha oncedende basima gelmisti oyunu en bastan kurmustum cozuldu. Simdi ise yine ayni oldu save dosyalarini nasil alablirim

Anladım bende bugün görmüştüm birisi 4.4'e yükseltmiş açmaya çalıştığında durduruldu hatası veriyordu save dosyalarını obb'ye attığınız dosyanın içinden bulabilirsiniz fakat hangisi olduğundan tam emin değilim bir arkadaş biliyordu.
  • Biraz once sildim ayni hissi vermedi sanirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Şu helikopter pistine gidip sonra helikopteri kovaladığımız bölümü geçtim helikopter patladı ama değişen bir şey yok save de edemiyorum disket gözükmüyor sizde durum nedir

Otomatik save yapmıyor mu hocam ?

Kendi save i var galiba ama nasıl desem görev bitiminde paramı aldım görev tamamlandı ama normalde disket yok olmazdı şu an yok o disket ve woozi ye gidiyorum sualtı şeyini geliştir praktik yap diyor onu nasıl yapıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım bende bugün görmüştüm birisi 4.4'e yükseltmiş açmaya çalıştığında durduruldu hatası veriyordu save dosyalarını obb'ye attığınız dosyanın içinden bulabilirsiniz fakat hangisi olduğundan tam emin değilim bir arkadaş biliyordu.

Tamam hocam sagol 2 tane dosya var birisi patch digerisi ise main deneyerek bulacaz artik

• 87 sayfa..

• ne kadar tutar bilmem sonuçta çok kapsamlı ve büyük ekranda oynanması eğelenceli bir oyun
  • Arkadaşlar oyunu daha yüklemedim yüklememe yardımcı olabilecek var mı? Konuda verilen linkler kırık açılmıyor?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.