Sorunun gözüktüğü ekran görüntüsü veya video alabilir miyim? Sorunun çözümü hakkında benim hiçbir fikrim yok fakat ekibimdeki dostlarıma bir göstereyim belki çözüm bulabilirler. |
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama (6. sayfa)
-
-
Tabi şu linkten bakabilirsin, sebebin bende anlamadım maalesef, inşaAllah çözebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IthinkImbright -- 18 Kasım 2021; 23:33:39 > -
Ekipten Deftones™ müsait bir zamanda test edeceğini söyledi. Çözülebilirse veya değilse özelden yazarım size, çözülebilirse konuya da yazarım herkesin bu sorunla karşılaşmaması için.
19 Kasım 2021 Güncellemesi: 3 oyunda da pek çok yerdeki yanlış yazılmış/eksik olan yerler düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 30 Ocak 2022; 0:41:59 > -
Hocam yazdığım son görevde ki sorunu çözmüşsünüz teşekkürler ancak şu oyunun sonunda ki telefon konuşması hala çözülmemiş Carl hala "Hello?" diyor ve telefonun diğer konuşmasındada ~z~ şeklinde çıkıyor konuşmalar
-
Tamamdır müsait olunca bakacağım, teşekkürler detaylı geri bildirim için. Hep böyle detaylı şekilde verirsek iyi olur, çünkü ben baktığımda cümleler çevrilmiş olarak gözüküyordu fakat oyun içinde ~z~ olarak gözüktüğünü bilmiyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koruyucu melekler görevi :)
-
@CaptanFox ve @Rockstar_ASY söylediğiniz hataları düzelttim, teşekkürler. Biraz daha biriksin, birkaç güne yeni versiyonu paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 19 Kasım 2021; 16:1:17 > -
Merhaba şimdi yamayı uygulayıp oyuna başlasam sizin güncellediğiniz yamayı kurunca benim kayıtlı oyuna etki eder mi yoksa baştan başlamam mı gerekir ona göre tam sürümü bekleyeyim bu arada elinize sağlık :d
-
Merhaba, yamanın hangi versiyonunu kullanırsanız kullanın, baştan başlatmanızı gerektirmeyecektir, kayıtlı dosyaya bir etkisi yoktur. İyi oyunlar olsun.
Sağolun, bir sorum daha olacaktı güncellenen yama benim kaytılı oyuna uygulanır mı yoksa eski versiyon devam mı eder kayıtlı oyunumda ?
-
Güncellenmiş her versiyon kayıtlı oyununuza sorunsuz uygulanır ve hiçbir sorun yaşamadan kaldığınız yerden devam edersiniz.
-
peki, çok teşekkürler emeğinize sağlık :D
-
- sayfada ki Güncellenen tarihlerde direk link te güncelleniyor mu ?
-
Evet.
-
Merhaba gta san andreas da catalina görevlerinde çok fazla hata var ilgilenirseniz sevinirim
-
Hangi cümleler olduğunu söylerseniz kendim oynayıp ta oralara kadar gelmeden düzeltebilirim, görmemiş olabilirsiniz ama her mesajımda "lütfen geri bildirimleri detaylı olarak vermeye dikkat edelim" demekten sıkılıyorum.
elinize emeğinize sağlık normal san andreas'ı yine criminalin çevirisi ile oynamıştım şimdi 2. kez bu sefer hilesiz bitirme zamanı
-
Gerçekte Güzel Bir Yama Beta Olmasına Rağmen Türkçe Karakter Uyuşuyo Güzel Bazı Yerler İngilizce Ama Olsun Bunda iyidir Devamı Bekliyorum
-
Elinize sağlık :)
-
perfect de vardı da alamadım onu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X