Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba gta v i pc için steam dışında başka bir yerden daha uygun fiyata satın alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, araba, grafik vs. yamalarını nerden bulabilirim. Ama paket halinde istiyorum, her araba için ayrı işlem yapılacak bir yama değil. Bildiklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• GTA Online PC gelecek yıl 'Enhanced Version' ('Geliştirilmiş Sürüm') desteği alacakmış.

Rockstar Games, PC'deki GTA Online'ın önümüzdeki yılın başlarında bir performans yükseltmesi alacağını açıkladı. Ekip, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S oyun sürümlerinde bulunan gelişmiş özellikleri PC platformunda da uygulamayı planlıyor ve diğer şeylerin yanı sıra ışın izleme ve gelişmiş çözünürlükler sunacak.

• Ray-tracing
    • Further draw distances
    • Finer texture details
    • Denser traffic
    • Enhanced resolutions

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]ınsider gaming
    GTA Online PC Getting 'Enhanced Version' Boost Next Year
    https://insider-gaming.com/gta-online-pc-enhanced-edition-changes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Kasım 2024; 14:14:7 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Story moduna neden gelmiyor ki hocam? Çok saçma değil mi? Işın izleme vs geleceğini okumuştum sırf bir kez de öyle bitiririm diye bekliyodum. Kötü öldü sadece online olması 😔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Online için gelecek olan güncellemeyi single kısmına getirmemek saçmalığın büyüğü hemde.Hiç bir fikrim yok neden gelmediğine dair.Rockstarın işine akıl sır ermez.

Sizin paylaştığınız haberle ilgili birkaç tarama yaptım yabancı sitelerde vs. Ancak maalesef story modu ile ilgili hiçbir bilgi yok. Yalnızca online kısmına getirecekler gibi. Bir sürü grafik modu var ama en az 4080/4090 a yönelik oluyo hep. Aşağısı kaldırmıyo 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTAO'ya önce anticheat eklediler sonra Enhanced Version getiriyorlar. GTA 6 arifesinde bunlar ne iş anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    yenı oyuna geçmeden herseyı getırıyolar ıste,anticheat heral işe yaramıyo da e&e iş gorur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şaka gibi hocam. Hani bir içerik olsa, araba, mülk gibi bir şey olsa Online'ya gelmesine neyse dersin. (Zaten araba, mülk vs. birçok içerik sadece online geliyor.) Ama grafik menüsünde yer alan bir eklentinin sadece online moda gelmesi çok saçma.

• Gta 4 ve Rdr 2 oynadıktan sonra hiç çekilmiyor bu oyun ya. Zamanında oynayıp bitirirken de cringe geçirmiştim ama şuan hele hiç tahammül edilemiyor. Saint Row'dan hallice bir oyun işte. Serinin garabeti.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Normal bir şey hocam. 2013 yılında PS3'e, 2015 yılında PC'ye çıkmış bir oyun sonuçta. Tarzına bir şey diyemem. Gta 4 gibi karanlık bir atmosferi yok, daha renkli bir havası var. Gta 6'da, fragmanlardan anlaşıldığı kadarı ile Gta 5 gibi aynı.

• 
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.