arkadaş onlineda en iyi para nasıl kasılıyor şuan :D görevler 10binden fazla vermiyor var mıdır hızlı bi teknik :D (hile dışında ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 26 Mayıs 2023; 4:46:0 > |
Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2709. sayfa)
-
-
Kosatka al 2.2M fiyatı var. Cayo Perico Heist yap, elin alışırsa saatte ortalama 1.5-2M civarı para getiriyor.
-
Nasıl hocam ya özelden yazabilir misin sevinirim.
-
K*rsan olarak indirip oynanir onu diyorum,eski usul online oynamak istiyorsa mecbur orjinal lazim ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 26 Mayıs 2023; 11:12:47 > -
merhaba asus dual 6gb 2060 ekran kartı var 12100 işlemci ve 16gb ram var kasma donma yapiyor. bu ekran kartı ayarlarını nasıl yapmalıyım ?
xboxda böyle ayarlar yok diye bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfe.
-
Onu anladım hocam. eski usul torrentten mi
-
Evet,guvendigin bi yerden indir -
valla hocam dediğiniz gibi yaptım,iki üçte glitch öğrendim internetten ,8 dakikada heistti tamamlayıp çıkıyorum 1.5-1.7 arası para veriyor :D 2-3 günde alınacak çoğu şeyi aldım bakalım :D
-
Glitch hiç denemedim ama bu heist ile birlikte para kazanmayı oldukça kolay hale getirmişler. 1-2 glitch vardı onları da bilerek fixlemediklerini düşünüyorum ben de. Yoksa çoktan düzeltirlerdi.
Doomsday heist glitchi bile duruyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
Bulamadım bir türlü. yine de teşekkürler.
-
nasıl yaptınız hocam öğrendiğiniz yerleri paylaşır mısınız -
Epic game hesabı var bende isterseniz size satabilirim.
-
Fast, Easy, GTA 5 Online Cayo Perico Solo META! *MAY 2023* - YouTube
hocam şu rotayı yapabilirsiniz,en son cutscene'e gelince,heist passed yazmadan dikkat edin ekranda bi hareketlilik oluyor ,tam o esnada pc nin internet ile baglantısını kesin,sonra sizi singleplayer ekranını atıyor orada nete baglayıp onlinea geçin,bu şekil yapınca para sizde kalıyor ama soygun içiin her seferinde yaptıgmız hazırlıklar gitmemiş oluyor,direk girip tekrar soyguna giriş yapabiliyoruz,burda önemli olan interneti çekerken zamanlamayı tutturmanız gerek youtube da onunda videoları var böyle açıklayıcı ol:D yoksa para gelmiyor
elininz alışınca 10-15 dakikada 1.5-2 arası alıp alıp çıkıyorsunuz valla,ben bu şekil her şeyi aldım
-
Vallaha ben bunla uğraşmıyorum, heisth manager ile araç satarak her araçtan, 8m geliyor. bu sayede 100m geçti param
oğlumla birlikte sürekli oynuyoruz online. parasız olmuyor maalesef
-
hocam nasıl oluyor tam olarak? heist manager dediğiniz nedir :D
-
kaza yaşayan denizaltı modu
Mors Mutual Insurancetwitter“They already made a GTA mod for the titanic submarine 💀”https://twitter.com/morsmutual_/status/1671998363426758667 -
Ya şu Allahın belası oyun artık hayatımızdan çıksın istiyorum ya. Yeter be arkadaş 3 jenerasyon konsol eskittin, 32400239402934 multiplayer içerik aldın, kaç milyar dolar para kazandırdın defol git hayatımızdan defol ve GTA VI'nın yolunu aç.
10 yıl oldu ya 10 yıl!
-
Burda anlattım, halen program aktif çalışıyor.. Kanalıma abone olursan sevinirim.
retrocudayiyoutubeYeni online oyunda hile yapmak isterseniz en güzel yöntemdir. iyi eğlenceler dilerim link yorumdahttps://www.youtube.com/watch?v=qsmMA8TEHW0 -
Hasta oldum bıyıklarına.
-
Teşekkürler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X