merhaba arkadaşlar az önce playstation store a girdiğimde Grand Theft Auto V: Premium Edition ve Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı Paketi ni iki ayrı indirim bölümü altında ayrı fiyatlandırma var bu bir yanlışlıkmı yoksa ikisi ayrı oyun paketlerimi ama görünüşte aynı bilgisi olan varmı playstation™store GTAV Premium Online Edition ve Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-PREMIUMPACKOGGW1https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-PREMIUMPACKOGWS1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 14 Eylül 2022; 14:26:29 > |
Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2707. sayfa)
-
-
Cevir8yi yanlis yapmislar,oyun icerigi ayni sadece verdigi shark card miktari farkli, biri great white(1.25m veriyor) digeri whale(3.5m veriyor)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet sanırım haklısın.ps store amerika sitesine baktım orada doğru verilmiş.ama 103 lük paketi alanın yinede online da 3.5 milyon para alma garantisi yok.bunu düzeltmeleri içn mail attım destek bölümüne
-
Niye garantisi olmasin sadece turkce kismi hatali.Paket isimlerini dogru yazmislar.
evet muhtemelen senin dediğin gibi. sepete attğında doğru olan paket yazacaktır.ama yinede düzeltmeleri gerekir
-
oyunu bitirdiğim bir kayıt dosyası var.
uzun zaman üstüne tekrar oynuyorum. auto save'i ısrarla eski kayıt dosyamın üzerine yazmak istiyor.
ne yapmalıyım?
edit: epic games
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 11 Ekim 2022; 20:36:55 > -
Arkadaşlar merhaba epic gamesden gta V indirdim orijinal yani. Hikaye modunu oynayacağım sadece. Türkçe yama ile oynamak istiyorum mümkün mü acaba ? Mümkün ise hangi yamayı indirmeliyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Red dead redemption oyununun konusunda yazdım ama bilen çıkmadı. Bu oyunda aynı şirket oyunu olduğu için bir de sizden yardım isteyeceğim.
Oyunu orijinal aldım steamden, dosya doğrulaması yaptım ama "data hatası veriyor. Ne yapmak lazım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dosya doğrulamayı steamden değil, rockstar social clup ile yapman lazım..
-
-
Rockstar social clup sil. Yeniden yükle hesabinla giriş yap. Sonra oyunu indirmek için yer sorduğunda yüklü olan dosyayi göster. Omarmaya başlayacak
-
Yeni mod geliyor sanırım yılbaşına kadar. Varmı oynayan ? :)
-
evet ayın 13unde kıs guncellemesi gelıyor,
Karlı map 13 ünde mi baslayacak ? Ne zamanankadar kar devam eder bilginz var mi
Ayın 22sınde gelır bence,geldıkten 1 hafta sonra kaldırıyolar.
GTA Online: Los Santos Drug Wars DLC yayınlandı.
Rockstar GamesyoutubeIntroducing Los Santos Drug Wars, the opening chapter in a mind-expanding new GTA Online story update featuring a ragtag crew of new arrivals led by Dax, a man-on-the-edge with high hopes of dosing the world, getting rich, and climbing to the top of the Southern San Andreas criminal food chain. Experience six wild new story missions as you help an outlandish group of new arrivals to Southern San Andreas establish a fledgling business venture running high-grade hallucinogenics out of a new mobile headquarters. Plus, expand your fleet of classic and contemporary rides, and so much more in the first part of Los Santos Drug Wars — now available on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, and PC.https://www.youtube.com/watch?v=Ybq_FGtSCN8 -
son güncellemeden sonra türkçe yama yüzünden hikaye moduna girilmiyor çözümü bilen var mı yamayı kaldırınca çözülüyor ama İngilizce oynamak istemiyorum
Selamlar birlikte oynamak isteyen varsa steamden ekleyebilir.
Steam id:kassady
Steam arkadaş kodu:216493167
-
Ücretsiz araç (Yarın sonmuş). Yeni çıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X