Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tiesto77 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
54.278
Cevap
256
Favori
1.583.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 27102711271227132714
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Lanet Sisi Kaldıran Enhanced Versiyonunda Çalışan 1 Mod Varmı Arkadaşlar

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
  • Oyunun grafik dosyalarında birçok açılmamış ray tracing ayarı mevcut. Gta forums'da elemanlar dosyayı kurcalamaya başladı. Tek bir değeri değiştirerek global illumination etkisini arttırmak mümkün. Sanırım oyunun araç aynalarındaki ve sudaki yansımaları ray tracing olarak işlemesini sağlamak mümkün olacak. Rt destekli bir kartım olmadıgı ıcın şu an kurcalayamıyorum. Yoksa içinden geçerdim kurcalayarak.

Kod

Yığını:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <Settings> <version value="34" /> <configSource>SMC_AUTO</configSource> <graphics> <Tessellation value="3" /> <LodScale value="1.000000" /> <PedLodBias value="0.200000" /> <VehicleLodBias value="0.150000" /> <ShadowQuality value="2" /> <ReflectionQuality value="1" /> <SSAOType value="2" /> <AnisotropicFiltering value="16" /> <ResScalingType value="0" /> <SamplingMode value="0" /> <TextureQuality value="2" /> <ParticleQuality value="3" /> <WaterQuality value="3" /> <GrassQuality value="2" /> <ShaderQuality value="2" /> <Shadow_SoftShadows value="2" /> <UltraShadows_Enabled value="false" /> <Shadow_ParticleShadows value="true" /> <Shadow_Distance value="1.000000" /> <Shadow_LongShadows value="true" /> <Shadow_SplitZStart value="0.930000" /> <Shadow_SplitZEnd value="0.890000" /> <Shadow_aircraftExpWeight value="0.990000" /> <Shadow_DisableScreenSizeCheck value="false" /> <Reflection_MipBlur value="true" /> <AAType value="2" /> <TAA_Quality value="1" /> <TAA_SharpenIntensity value="1.000000" /> <fsrQuality value="2" /> <fsrSharpen value="0.200000" /> <fsr3Quality value="2" /> <fsr3Sharpen value="0.800000" /> <dlssQuality value="2" /> <dlssSharpen value="0.800000" /> <Lighting_FogVolumes value="true" /> <Shader_SSA value="true" /> <CityDensity value="1.000000" /> <PedVarietyMultiplier value="1.000000" /> <VehicleVarietyMultiplier value="1.000000" /> <VehicleHeadlightDistanceMultiplier value="1.000000" /> <PostFX value="3" /> <DoF value="0" /> <HdStreamingInFlight value="true" /> <MaxLodScale value="0.000000" /> <MotionBlurStrength value="1.000000" /> <VehicleDamageCacheSize value="80" /> <VehicleDamageTextureSize value="128" /> <PedOverlayTextureSize value="512" /> <PedOverlayCloseUpTextureSize value="1024" /> <HDTextureSwapsPerFrame value="100" /> <LensFlare_HalfRes value="false" /> <LensArtefacts_HalfRes value="false" /> <Raytracing_Enabled value="true" /> <Raytracing_StaticBvhEnabled value="true" /> <Raytracing_StaticBvhRadius value="256.000000" /> <Raytracing_StaticBvhAngularThreshold value="0.750000" /> <Raytracing_DynamicBvhEnabled value="true" /> <Raytracing_DynamicBvhRadius value="64.000000" /> <Raytracing_DynamicBvhAngularThreshold value="1.500000" /> <Raytracing_HDVehicleBvhRadius value="32.000000" /> <Raytracing_VehicleBvhRadius value="256.000000" /> <Raytracing_TreeBvhEnabled value="true" /> <Raytracing_TreeBvhRadius value="256.000000" /> <Raytracing_TreeBvhAngularThreshold value="1.000000" /> <Raytracing_TreeBvhAnimRadius value="64.000000" /> <Raytracing_TreeBvhAnimSSThreshold value="0.200000" /> <Raytracing_TreeBvhAxisSSThreshold value="0.030000" /> <Raytracing_GrassBvhEnabled value="false" /> <Raytracing_GrassBvhRadius value="96.000000" /> <Raytracing_GrassBvhAngularThreshold value="3.000000" /> <Raytracing_GrassBvhDensity value="1.750000" /> <DeferredReflectionsEnabled value="false" /> <DeferredCubeReflectionsEnabled value="false" /> <DeferredWaterReflectionsEnabled value="false" /> <DeferredMirrorReflectionsEnabled value="false" /> <DeferredCubeReflectionsComputeEnabled value="false" /> <DeferredWaterReflectionsComputeEnabled value="false" /> <DeferredMirrorReflectionsComputeEnabled value="false" /> <RTShadows_Enabled value="true" /> <RTShadows_Quality value="1" /> <RTAmbientOcclusion_Enabled value="false" /> <RTAmbientOcclusion_Quality value="0" /> <RTReflection_Enabled value="true" /> <RTReflection_Quality value="1" /> <RTIndirectDiffuse_Enabled value="false" /> <RTIndirectDiffuse_Quality value="0" /> <RTCharacterShadow_Enabled value="false" /> <RTApplyAOToFillLights value="false" /> <RTIndirectDiffuse_SecondBounce_Enabled value="false" /> <PlayerHeadlightShadowsQuality value="1" /> <NetPlayerHeadlightsCastShadows value="false" /> <AllVehicleHeadlightShadowsQuality value="0" /> </graphics> <system> <numBytesPerReplayBlock value="9000000" /> <numReplayBlocks value="30" /> <maxSizeOfStreamingReplay value="1024" /> <maxFileStoreSize value="65536" /> <forceSingleStepPhysics value="false" /> </system> <audio> <Audio3d value="false" /> </audio> <video> <AdapterIndex value="0" /> <OutputIndex value="0" /> <ScreenWidth value="2560" /> <ScreenHeight value="1440" /> <RefreshRate value="60" /> <Windowed value="3" /> <VSync value="0" /> <PauseOnFocusLoss value="0" /> <AspectRatio value="0" /> <ReflexMode value="0" /> <FrameLimit value="120" /> </video> <VideoCardDescription>AMD Radeon RX 6700 XT</VideoCardDescription> <Presets> <PresetLevel value="0" /> <BVHQuality value="0" /> <RTShadowQuality value="1" /> <RTReflectionQuality value="1" /> <RTDynamicQuality value="0" /> <RTStaticQuality value="0" /> <RTVehicleQuality value="0" /> <RTTreeQuality value="0" /> <RTGrassQuality value="0" /> <RTAOQuality value="0" /> <RTGIQuality value="0" /> <LightingQuality value="1" /> <PostFXQuality value="3" /> <ReflectionQuality value="1" /> </Presets> </Settings>

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

Açıkçası DLSS ve FSR bence kötü çalışıyor ve paylaştığınız son görsele bakınca bu denli yüksek performans yükünü taşıyacak pek kart yok, elbette optimizasyon ile çözülür ancak oyun bu haliyle bile bence pek optimize değil, ilerde en azından GTA 6 çıkana kadar Enhanced versiyonun hem optimizasyon hem de ışın izleme ve upscale yöntemlerinin daha iyi olduğunu görürüz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hojikiminiru kullanıcısına yanıt

gösterdiğim resimler max ayarda.

• Steam üzerinden oyunu indirmiştim, Rockstar Launcher yüklüyor giriş yapıyorum ancak oyun asla açılmıyor, yaşayan ve çözen oldu mu acaba?

• Hojikiminiru kullanıcısına yanıt

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]github
    Releases · Orbmu2k/nvidiaProfileInspector
    https://github.com/Orbmu2k/nvidiaProfileInspector/releases

bu şekilde DLSS4 oluyormuş. DLSS Swapper Rockstar istemcisini görmüyor.

• ElAnalistaDeBitsyoutube
    GTA V | Legacy VS Enhanced | PC NextGen Update Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=ehD8NN_IZ6E

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yaklaşık 1200 saat oynayan biri olarak dün akşam girip biraz gezindim ama hiçbir şey fark edemedim. Ayarlar en yüksek ve RT seçeneği "High RT" seçiliyken ortalama 95-120 FPS arası gidip geldi oyun. Ama pek gerekli bir şey gibi gelmedi bana. Belki sonradan eklenecek şeyler olur bilmiyorum.

Ayarlarda bir şey mi yapmamız gerek anlamadım Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] 

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Valla önceki sürümü VisualV moduyla oynuyordum daha güzel görünüyordu. Modlarla şundan kat kat güzel hale getirilebiliyor zaten. Hadi konsollar için normal de Pc için bence çok gereksiz olmuş. Grafik dışında da bi değişiklik yok sanırım.

• Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
    Arkadaşlar merhabalar hayırlı akşamlar ben karakterimi taşımak istediğimde böyle bir hata veriyor yeni nesil oyunda
    Standart sürümü diskte yer olmadığı için sildim direk yeni olanı kurdum arkadaşlar online moda giriş yaptigimda karakter transferi için onay vermeye çalıştığımda yukardaki bu hatayı veriyor acaba bunun çözümü var mıdır nasıldır acaba konu hakkında yardımcı olursanız minnettar kalırım saygılarımla

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Rockstar support üzerinden ticket oluşturdunuz mu?

• Cloud__Strife C kullanıcısına yanıt

Değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim , benim aklıma gelmemişti vermiş olduğunuz tavsiye üzerine ben de kendilerine destek talebi oluşturdum umarım yakın zamanda sorun giderilir benim adıma

🫶🏻🤲🏻

• Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

Maksimum ayarlar. Fark yok diyenler var hala.

Hocam bir de şöyle bir durum fark ettim hikaye moduna girmek istediğimde de kaldığı yerden devam et oyna seçeneğini tıklıyorum o beni oyundan atıyor sıfırdan hikaye moduna başlama da yok hocam bir türlü senaryo modunu da oynayamadım bunun bir çözümü var mıdır acaba

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Rockstarın bulut sunucularına erişim sıkıntısı yaşıyor olabilirsiniz hocam. Mobil veri veya vpn ile tekrar oyuna girmeyi deneyin.

• En yüksek ayarları denememe rağmen eskisinden bir farkını göremedim desem yalan olmaz. Ayrıca TAA takıntısı GTA'ya da sıçramış. Para mı veriyorlar her tarafı bulanık yapan bu zımbırtı için?

Teşekkür ederim hocam ilk fırsatta onu da deneyeyim

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Gta Forum linkini gönderebilir misiniz? Arattım ama bu dosyayla uğraştıkları konuyu bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27102711271227132714
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.