Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2714. sayfa)

-
-
-
Açıkçası DLSS ve FSR bence kötü çalışıyor ve paylaştığınız son görsele bakınca bu denli yüksek performans yükünü taşıyacak pek kart yok, elbette optimizasyon ile çözülür ancak oyun bu haliyle bile bence pek optimize değil, ilerde en azından GTA 6 çıkana kadar Enhanced versiyonun hem optimizasyon hem de ışın izleme ve upscale yöntemlerinin daha iyi olduğunu görürüz umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gösterdiğim resimler max ayarda.
-
Steam üzerinden oyunu indirmiştim, Rockstar Launcher yüklüyor giriş yapıyorum ancak oyun asla açılmıyor, yaşayan ve çözen oldu mu acaba?
-
github
Releases · Orbmu2k/nvidiaProfileInspectorhttps://github.com/Orbmu2k/nvidiaProfileInspector/releasesbu şekilde DLSS4 oluyormuş. DLSS Swapper Rockstar istemcisini görmüyor.
-
ElAnalistaDeBitsyoutube
GTA V | Legacy VS Enhanced | PC NextGen Update Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=ehD8NN_IZ6E
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu yaklaşık 1200 saat oynayan biri olarak dün akşam girip biraz gezindim ama hiçbir şey fark edemedim. Ayarlar en yüksek ve RT seçeneği "High RT" seçiliyken ortalama 95-120 FPS arası gidip geldi oyun. Ama pek gerekli bir şey gibi gelmedi bana. Belki sonradan eklenecek şeyler olur bilmiyorum.
Ayarlarda bir şey mi yapmamız gerek anlamadım
-
Valla önceki sürümü VisualV moduyla oynuyordum daha güzel görünüyordu. Modlarla şundan kat kat güzel hale getirilebiliyor zaten. Hadi konsollar için normal de Pc için bence çok gereksiz olmuş. Grafik dışında da bi değişiklik yok sanırım.
-
Rockstar support üzerinden ticket oluşturdunuz mu?
-
Değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim , benim aklıma gelmemişti vermiş olduğunuz tavsiye üzerine ben de kendilerine destek talebi oluşturdum umarım yakın zamanda sorun giderilir benim adıma
🫶🏻🤲🏻
-
Hocam bir de şöyle bir durum fark ettim hikaye moduna girmek istediğimde de kaldığı yerden devam et oyna seçeneğini tıklıyorum o beni oyundan atıyor sıfırdan hikaye moduna başlama da yok hocam bir türlü senaryo modunu da oynayamadım bunun bir çözümü var mıdır acaba
Rockstarın bulut sunucularına erişim sıkıntısı yaşıyor olabilirsiniz hocam. Mobil veri veya vpn ile tekrar oyuna girmeyi deneyin.
-
En yüksek ayarları denememe rağmen eskisinden bir farkını göremedim desem yalan olmaz. Ayrıca TAA takıntısı GTA'ya da sıçramış. Para mı veriyorlar her tarafı bulanık yapan bu zımbırtı için?
-
Teşekkür ederim hocam ilk fırsatta onu da deneyeyim
Gta Forum linkini gönderebilir misiniz? Arattım ama bu dosyayla uğraştıkları konuyu bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X