Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Ben denedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar nezaman gelir acaba?

• bu perşembe gelebilir.

• quantv grafik modunu kullanan var mı? inderecek yer bulamadım. redux haricinde paket halinde grafik modu var mı önerebileceğiniz?

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Natural Vision Revive var ama ben de ona reshade+enb(gerekli dll linkleri patlamış) kuramadım. O yüzden de tam efektif çalıştıramadım yüklediğim diğer şehri canlandıran yamalar dışında görsel olarak çok fark hissedemiyorum o yüzden. 

• Kar geldi,
    Yeni baller ST ücretsiz.Heralde bu yılbasının hedıyesı bu .

• Biri yukarıda cringe yazmış da, oyunu tanımlayan tek kelime bu olurdu herhalde. Rockstar böyle bir oyunu nasıl yaptı anlamak mümkün değil. Hele de Gta IV, Rdr ve Rdr 2 gibi oyunların arasında buram buram b.k kokuyor bu oyun.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

GTA IV, RDR ve RDR2 oyunları ağır ve sağlam hikayeye sahip. GTA V nerdeyse tamamen online içeriğe yoğunlaşmış, saf aksiyon içeren ve tabiri caizse arcade yapısı olan bir oyun.

Her ne kadar aynı şirketten çıkmış olsa da bence bu oyunu diğerlerinden ayırmak gerek.

• Gta 6 ciksin artik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonu hariç güzel oyun

• Yaklaşık bir buçuk senedir oynamıyordum oyunu. İlk aldığım zaman hikayeyi bitirmiştim, sonra hep boş takıldım oyunda o kadar saat. İkinci kez hikayeye başladım. Oyundan aldığım zevk neredeyse ilk çıktığındakiyle aynı. Oyun çıkalı neredeyse 10 sene olacak, hala her şeyiyle müthiş keyifli arkadaş.

Kurduğum grafik modu ve birkaç harita eklentisi ile ( bu eklentiler kırsal kesimlerde daha çok ormanlık ve yeşillik alan, ayrıca şehir içine de daha dolu bol ağaçlı bir alan görünümü katmış, tavsiye ederim ) oyun mükemmel oldu. Sanki ilk oynayışımmış gibi kalkamıyorum başından :)

• Waterfall- kullanıcısına yanıt

Hocam bunca yıl oyunu nasıl ıska geçtiniz :)

• Bu hafta Armored Kuruma aracı bedava. 23 hazirana kadar geçerli. Özellikle yeni başlayanlar için harikulade araç  

• gta online için para ve rp için mod menü yükleyebilirsiniz.Mod menü baya kapsamlı ama sadece rp ve para için kullanabilirsiniz.Diğer seçeneklerde başka kullanıcılara üstünlük sağlanırsa ban yeme riskiniz var.İsteyene yardımcı olabilirim.

• Arkadaşlar merhaba , iyi forumlar.

Yıllardır oynamak istedrim , yeni pc ancak alabildim.

Şimdi story modu oynayacağım ama mutlaka şunları yükle dediğiniz modlar var mı acaba? Veya modsuz mu oynamalıyım? FPS çok düşürmeden keyfine varmak istiyorum :)

Çok teşekkürler,

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt

Daha önce story modunu oynamadıysan tek mod önerim kaplama veya grafikleri cilalayan enb veya muadili olan visualV olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, nasıl yükleneceğini araştırayım. Aşırı FPS düşüşü yaşar mıyım?

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Kendi isteğine bağlı o biraz. İstersen modsuz da dalabilirsin. Keza daha sonra da direk Online'ye geçersin istersen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

Online tarafı da keyifli diyorsun :)

• 
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.