Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2715. sayfa)

-
-
Bu enchanced olayı nedir güncelleme mi yoksa eski oyunu silip baştan mı yüklemek lazım bu enchanced versiyonu seçerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta Vin ilk trailerına hayranım. Sanırım 100 kere izlemişimdir. Buna bir saygı duruşu olarak trailerı yapay zeka video upscale programı ile 8k çözünürlüğe yükselttim. Sonuç bazı yerlerde kusurlar olsa da gayet hoşuma gitti. Kullanılan program topaz video ai pro. Kullanılan model :iris. Her model görüntü türüne göre ayrı sonuç veriyor. Render süreleri aşırı uzun sürdüğü için her model ile tüm trailerı render alıp sonuca bakamadım. Sadece 2snlik ön izleme yaparak en iyi sonucu alabileceğimi düşündüğüm model ile çıktı aldım. 2. trailerı 4k ve Gta 6'nın bilibili (yüksek btrate) trailerını da 16 olarak upscale edip yükleyeceğim. Gta 6nın görüntüsü çok temiz olduğu için çok daha iyi sonuçlar alınabiliyor. 8kda 2snlik görüntüde içim gitti. 16kda neler yapacak merak ediyorum. Tabi benim pc patlamazsa
Ateri Kasediyoutube
Grand Theft Auto V Trailer 1 upscaled 8k with topaz video ai pro. Model: Irishttps://www.youtube.com/watch?v=sdPHkKv0xlU&ab_channel=AteriKasedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 9 Mart 2025; 1:32:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X