Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Kalbim yerinden çıktı, geldi..

Sonunda !

R.I.P WATCH DOGS
    27TH MAY - 10TH JUNE 2014

rip watch dogs ne la wd oynadıktan sonra gta benim için ikinci plana düştü dengesiz rockstar artistlik yaparken kaç kişiyi kaybetti

Alıntıları Göster
    Sistem gereksinimleri buradakinden farklı olmayacaktır ;

www.game-debate.com
    Grand Theft Auto V System Requirements | Can I Run GTA 5 PC requirements
    http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

• quote:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

hayatta bu kadar düşük olmaz. bi taraflarından feci sallamışlar ne kadar dengesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 10 Haziran 2014; 12:25:59 >
  • quote:

nedense ben de buna benzer sistem gereksinimleriyle karşımıza çıkacaklarını düşünüyorum, fazla uçmazlar gibi geliyor bana
  • quote:

quote:

Sonunda !

R.I.P WATCH DOGS

rip watch dogs ne la wd oynadıktan sonra gta benim için ikinci plana düştü dengesiz rockstar artistlik yaparken kaç kişiyi kaybetti

Hocam benim asıl merak ettiğim konu, WD'daki grafiklere ve optimizasyona çöp diyenler bakalım GTA V çıktığında ne diyecekler, özellikle grafik konusunda yeni nesilde fazla bir gelişim göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Haziran 2014; 12:37:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

quote:

Sonunda !

R.I.P WATCH DOGS

Hocam benim asıl merak ettiğim konu, WD'daki grafiklere ve optimizasyona çöp diyenler bakalım GTA V çıktığında ne diyecekler, özellikle grafik konusunda yeni nesilde fazla bir gelişim göremedim.

Max Payne 3 ü oynamadınız herhalde çok iyi optimize etmişlerdi aynısını GTA da yapıcaklardır Max Payne 3 ve GTA 5 RAGE oyun motoru ile geliştiriliyor.
    bu arada max payne 3 'ün grafikleri kadar iyi olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jadura-CA -- 10 Haziran 2014; 12:39:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Recovery.MM

max payne 3 ü oynamadınız heralde çok iyi optimize etmişlerdi aynısını gta da yapıcaklardır max payne 3 ve gta 5 Rage oyun motoru ile geliştiriliyor.

Max Payne 3'ü oynadım hocam Steam kütüphanemde mevcut, aynı grafik motorunu kullanıyorlarsa durum değişebilir. Max Payne 3 açık dünya oyunu değildi, aynı optimizasyonun sağlanması bence zor ama belli de olmaz, GTA IV gibi moda açık bir oyun olursa daha güzel olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Haziran 2014; 14:02:07 >
  • quote:

quote:

quote:

Sonunda !

R.I.P WATCH DOGS

İnanır mısın gta serisini severek oynarken 4'ü bitirmedim optimizasyonu iki yıl sonra ancak düzelttiler çünkü 5 öyle çıkmaz diye düşünüyorum çıkarsa konuyu basar laf atanların hepsini gömerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda benden olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

E3 fuarı yaklaştıkça GTA V PC, PS4 Next-Gen den yeni haberler gelmeye başladı. Herkesin görüşü oyunun E3'de duyurulacağı. Yani büyük ihtimal GTA V Next-Gen E3'de duyurulacak.

According to Teo Borconi of The Gamer Headlines, Some new leaked information revealed that a GTA V PC version is in development.
    "Ünlü oyuncu yazarlarından Teo Borconi yeni sızdırılan bilgilere dayanarak, GTA V PC versiyonunun geliştirilmekte oldugunu söyledi."
    KDramaStars
    GTA V PC Confirmed! Release Date Announcement At E3 2014 Rumored! Will Grand Theft Auto 5 Come To PS4 And Xbox One As Well?
    http://www.kdramastars.com/articles/19622/20140415/gta-v-pc-release-date.htm

http://www.youtube.com/watch?v=WPXzUnKwYyA

http://www.gottabemobile.com/2014/05/09/ps4-gta-5-xbox-one-pc-e3-2014/
    http://www.lazygamer.net/24/sony-to-reveal-grand-theft-auto-5-for-the-ps4-at-e3-2014/

E3'de PS4'e duyurulacağı kesin gibi gözüküyor Sony tarafından. PC'ye de duyurulacaktır elbette. Bunlar Rockstar'dan gelen resmi açıklamalar değil ama mantıken baktığınızda E3'de duyurulmayacak ta ne zaman duyurulacak...

Önümüzde ki ay duyurulup, Ağustos ya da Eylül'de kesin çıkacağını düşünüyorum PC'ye.

quote:

Herkes E3 ü bekliyor. Take 2 den PC duyurusu için son 10 gün.. Duyuruldu duyuruldu...

quote:

Herkesin görüşü E3'de duyurulacağı. Haberler bu şekilde.. Zaten duyurulması içinde mükemmel bi zaman.

quote:

10-12 Haziran

E3'e gidip duyurmasalar bile 10-30 Haziran arası mutlaka duyurulacak. Daha neyi bekleyecekler duyurmak için PS3 ve 360 a yeterince sattı. Şimdi PC ve yeni konsollardan para akışı olacak. PC konsollar kadar satmayacak orası kesin ama PC ye yapılış maliyetini kesinlikle çıkarır fazlasıyla. PC satışları, konsol da ki satışların yanında hiç kalabilir ama kazanç, kazançtır.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GlueN

Herkesin e3 beklentisinin sebebi burada da duyuru gelmez ise son kale yikilacagi içindir

9 ay olacagini sayarsak r* hic bir şekilde bir şey soylemez ise cikmayacak demektir bence

E3 ve Haziran. Özellikle Haziran ayı son kaledir bana göre. Daha da beklenti içine girmeyeceğim önümüzde ki ay duyurulmazsa.

E3'de Rockstar oyunu Agent duyuruluyor. PS3'e. Duyuruyu yapan kişi kimdi unuttum bilen varsa yazsın. R* dan değil adam. Önümüzde ki E3'te de bu şekilde böyle biri çıkıp duyurabilir PS4'e. R* da PC'yi açıklar resmi sitesinden.
    Rockstar Games
    Newswire - Rockstar Games
    http://www.rockstargames.com/newswire
    diğer kaynaklarda haberi geçer.

Olaylar böyle gelişir arkadaşlar büyük ihtimal. Dahada aklıma bir şey gelmiyor. GTA V i Müşterimiz olan her platforma çıkaracağız demişti Take Two Ceo'su. PC platform değil mi, müşterileri yok mu? PC'ye 4'e kadar GTA serisi, Manhunt 1-2, Bully, Midnight Club II, LA Noire, Max Payne 3 çıkardılar. PC de en iyi kazancı yapabilecekleri oyun GTA V çıkarmıyorlarsa hiç bir oyunu çıkarmazlar pc ye artık. Ya tamam ya devam gibi GTA V PC

• quote:

Bunlarda benden olsun.

quote:

E3 fuarı yaklaştıkça GTA V PC, PS4 Next-Gen den yeni haberler gelmeye başladı. Herkesin görüşü oyunun E3'de duyurulacağı. Yani büyük ihtimal GTA V Next-Gen E3'de duyurulacak.

According to Teo Borconi of The Gamer Headlines, Some new leaked information revealed that a GTA V PC version is in development.
    "Ünlü oyuncu yazarlarından Teo Borconi yeni sızdırılan bilgilere dayanarak, GTA V PC versiyonunun geliştirilmekte oldugunu söyledi."
    KDramaStars
    GTA V PC Confirmed! Release Date Announcement At E3 2014 Rumored! Will Grand Theft Auto 5 Come To PS4 And Xbox One As Well?
    http://www.kdramastars.com/articles/19622/20140415/gta-v-pc-release-date.htm

http://www.youtube.com/watch?v=WPXzUnKwYyA

http://www.gottabemobile.com/2014/05/09/ps4-gta-5-xbox-one-pc-e3-2014/
    http://www.lazygamer.net/24/sony-to-reveal-grand-theft-auto-5-for-the-ps4-at-e3-2014/

E3'de PS4'e duyurulacağı kesin gibi gözüküyor Sony tarafından. PC'ye de duyurulacaktır elbette. Bunlar Rockstar'dan gelen resmi açıklamalar değil ama mantıken baktığınızda E3'de duyurulmayacak ta ne zaman duyurulacak...

Önümüzde ki ay duyurulup, Ağustos ya da Eylül'de kesin çıkacağını düşünüyorum PC'ye.

quote:

Herkes E3 ü bekliyor. Take 2 den PC duyurusu için son 10 gün.. Duyuruldu duyuruldu...

quote:

Herkesin görüşü E3'de duyurulacağı. Haberler bu şekilde.. Zaten duyurulması içinde mükemmel bi zaman.

quote:

10-12 Haziran

E3'e gidip duyurmasalar bile 10-30 Haziran arası mutlaka duyurulacak. Daha neyi bekleyecekler duyurmak için PS3 ve 360 a yeterince sattı. Şimdi PC ve yeni konsollardan para akışı olacak. PC konsollar kadar satmayacak orası kesin ama PC ye yapılış maliyetini kesinlikle çıkarır fazlasıyla. PC satışları, konsol da ki satışların yanında hiç kalabilir ama kazanç, kazançtır.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GlueN

Herkesin e3 beklentisinin sebebi burada da duyuru gelmez ise son kale yikilacagi içindir

9 ay olacagini sayarsak r* hic bir şekilde bir şey soylemez ise cikmayacak demektir bence

E3 ve Haziran. Özellikle Haziran ayı son kaledir bana göre. Daha da beklenti içine girmeyeceğim önümüzde ki ay duyurulmazsa.

E3'de Rockstar oyunu Agent duyuruluyor. PS3'e. Duyuruyu yapan kişi kimdi unuttum bilen varsa yazsın. R* dan değil adam. Önümüzde ki E3'te de bu şekilde böyle biri çıkıp duyurabilir PS4'e. R* da PC'yi açıklar resmi sitesinden.
    Rockstar Games
    Newswire - Rockstar Games
    http://www.rockstargames.com/newswire
    diğer kaynaklarda haberi geçer.

Olaylar böyle gelişir arkadaşlar büyük ihtimal. Dahada aklıma bir şey gelmiyor. GTA V i Müşterimiz olan her platforma çıkaracağız demişti Take Two Ceo'su. PC platform değil mi, müşterileri yok mu? PC'ye 4'e kadar GTA serisi, Manhunt 1-2, Bully, Midnight Club II, LA Noire, Max Payne 3 çıkardılar. PC de en iyi kazancı yapabilecekleri oyun GTA V çıkarmıyorlarsa hiç bir oyunu çıkarmazlar pc ye artık. Ya tamam ya devam gibi GTA V PC

dün gece kalbim yerinden çıkacaktı arkadaşlar trailere öyle bir müzik koymuşlar ki zaten çıldırttı resmen

trollere de yüzyılın kapağı oldu kapak halinde gezerler artık

e3 de niye duyurulsun diyenlere falan hepsine benden kapak hediye olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SatsuiNoHadou

dün gece kalbim yerinden çıkacaktı arkadaşlar trailere öyle bir müzik koymuşlar ki zaten çıldırttı resmen

trollere de yüzyılın kapağı oldu kapak halinde gezerler artık

e3 de niye duyurulsun diyenlere falan hepsine benden kapak hediye olsun

Büyük bir kapak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: cartel14w

vay be millet update olsun diye...

Eee?

Alıntıları Göster
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

Rockstar bu sefer pc versiyonuna özenmiş gibi fark inanılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Schmerzhaft

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar size önemli bir çağrı lütfen bu oyunu orjinal alın gta 6'yı pc'de konsollarla aynı zamanda görmek istiyorsanız lütfen orjinal alın bakın şimdiye kadar gta v ps 3'de 18 milyon xbox 360'da ise 14 milyon sattı pc versiyonunun şöyle 5-6 milyon adet satması lazımki adamlar konsollarla aynı zamanda gta 6'yı pc'ye çıkarsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Haziran 2014; 14:16:15 >

• Olsun o kadar. PS3'te otlardan çok kısmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

Amd fx8350 Asus R9 270X DirectCU II TOP 4GB GDDR5 Gskill 8GB Sniper DDR3 1600MHz yeterli gelir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

Amd fx8350 Asus R9 270X DirectCU II TOP 4GB GDDR5 Gskill 8GB Sniper DDR3 1600MHz yeterli gelir sanırım.

Gtx 580 i7 2600 3.4 ghz ve 8 gb ramle oyunu high 1080p ve 45 fps üzeri oynayabilmeliyim eğer böyle olursa rockstar pc'ye özenerek portlamıştır demektir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Haziran 2014; 14:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Eski nesil konsollarda bitki detayları feci derecede kısılmış, beklediğimize değicek. Aynı detaylar PS 4 ve Xbox One'da da olacaktır.

Oyun konsol portu bile olsa, en azından GTA IV gibi optimizasyon faciası yaşamayacağız bu sefer. Yeni nesil konsolların donanım yapısı PC'ye daha yakın ve geliştiriciler açısından PC'ye port etmek daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Haziran 2014; 14:25:58 >
  • quote:

quote:

Eski nesil konsollarda bitki detayları feci derecede kısılmış, beklediğimize değicek. Aynı detaylar PS 4 ve Xbox One'da da olacaktır.

Oyun konsol portu bile olsa, en azından GTA IV gibi optimizasyon faciası yaşamayacağız bu sefer. Yeni nesil konsolların donanım yapısı PC'ye daha yakın ve geliştiriciler açısından PC'ye port etmek daha kolay.

bence gene konsol portu olmasından dolayı optimizasyon problemleri olacaktır özünde konsol olan bir oyunun problemsiz olması zor

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

quote:

bence gene konsol portu olmasından dolayı optimizasyon problemleri olacaktır özünde konsol olan bir oyunun problemsiz olması zor

Her konsol portu problemli olmuyor örnek alan wake oda konsol portuydu ama optimizasyon fena değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schmerzhaft

quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

quote:

Her konsol portu problemli olmuyor örnek alan wake oda konsol portuydu ama optimizasyon fena değildi.

Alıntıları Göster
    Ben konferansta PC lafı geçtiğini duymadım GTA V için. Kaynak gösterirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.