Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Computeq

quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Arkadaşlar konferansta kesinlikle Gta 5 e değinilmeyecek.. Çünkü Pc ye çıkmayacağı garanti.. Boşa umutlanıp üzülmeyin..

http://youtu.be/pfvX2yrl1zU?t=1m19s

Sabah uyandım. Emaıllerımı kontrol ederken.. Rockstar maıl atmıs.. GTA5 sonbaharda Pc de dıye.. Demekkı neymıs bılmeden atıp tutmayacaksın...

• bu seferde konsol portuna taktılar tartışmaya gelmiş resmen gta 5 pc duyurulmuş farkında mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Ben konferansta PC lafı geçtiğini duymadım GTA V için. Kaynak gösterirseniz sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=3DBrG2YjqQA rokcstarın kendi kanalı

Sağol, rahatladım şimdi

• Sistem gereksinimlerini de açıklamışlar. grafik olarak hd 6800 serisi 8gb ram isityormuş ne kadar dogru ise. ben de hd7850gddr5 var rahatım
  • Dynamix07 kullanıcısına yanıt
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

NOLDU LA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

NOLDU LA

• Gtaturkten alıntıdır:
    İsterseniz şimdi GTA V’in PC versiyonunda yer alacak özelliklere biraz göz atalım;

Oyunun PC versiyonunda film yapımcıları için tasarlanmış gelişmiş bir video editörü bulunacak.
    Xbox 360 ve PS3′deki GTA Online karakterlerinizi aynı şekilde ve hiç bir veri kaybı yaşamadan PS4, Xbox One ve PC versiyonlarına sorunsuzca aktarabileceksiniz.
    Ön sipariş ve fiyatı ile ilgili ayrıntılar yakında açıklanacaktır.
    Sistem gereksinimleri şu an tam olarak tahmin edilmeye/bulunmaya çalışılıyor.
    Geliştirilmiş yaban hayatı.
    Hava ve hasar efektleri geliştirilmiş durumda.
    Yoğun trafik.

http://www.gtaturk.com/forum/gta-v/grand-theft-auto-v-muhtesem-geliyor!/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Haziran 2014; 16:57:01 >

• o pc'ye gta 5 çıkmayacak trol şimdi nerde
  • Trafik müthişti videoda. Çıktığı andan beri PS3'te oynuyorum, öyle trafik yoğunluğu göremedim. Ancak bana göre az trafik her zaman iyi, hem rahat gaz yapılıyor hem de fps yükseliyor. Bu yüzden GTA IV'teki gibi araç yoğunluğu ayarı olacaktır PC'de.
    Ayrıca ben tepelerde papatya görmedim ama PS4 videosunda var. Otlar da aşırı gür duruyor. Belli ki üzerinden sıkı çalışmışlar.
    Hasarlar GTA IV'teki gibi olsa yeter. Eski nesilde GTA V hasarları cidden sorunlu. Bazen afedersiniz hayvan gibi çarpıyorum aracı, çizik dahi almayabiliyor. GTA IV'ü PS3 ve PC'de oynadım her iki platformda da aynıydı hasarlar.
    Kısacası 1 yıl beklemeye değecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Haziran 2014; 18:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 ve XBox 360 sahiplerine beta testleri için teşekkür ederiz.Oyun şimdi gerçek platformuna eksiksiz olarak geliyor
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Sen de test etmiştin yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Arkadaşlar konferansta kesinlikle Gta 5 e değinilmeyecek.. Çünkü Pc ye çıkmayacağı garanti.. Boşa umutlanıp üzülmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Sen de test etmiştin yanlış hatırlamıyorsam.

Evet ben de oyunun betasını ps3'te denedim Eksiklerini gördük , kah güldük kah eğlendik.Şimdi asıl eğlence başlıyor
  • Yerimizi geçte olasa alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Trafik müthişti videoda. Çıktığı andan beri PS3'te oynuyorum, öyle trafik yoğunluğu göremedim. Ancak bana göre az trafik her zaman iyi, hem rahat gaz yapılıyor hem de fps yükseliyor. Bu yüzden GTA IV'teki gibi araç yoğunluğu ayarı olacaktır PC'de.
    Ayrıca ben tepelerde papatya görmedim ama PS4 videosunda var. Otlar da aşırı gür duruyor. Belli ki üzerinden sıkı çalışmışlar.
    Hasarlar GTA IV'teki gibi olsa yeter. Eski nesilde GTA V hasarları cidden sorunlu. Bazen afedersiniz hayvan gibi çarpıyorum aracı, çizik dahi almayabiliyor. GTA IV'ü PS3 ve PC'de oynadım her iki platformda da aynıydı hasarlar.
    Kısacası 1 yıl beklemeye değecek bence.

Bende 2-3 ay ps 3'de oynadım 2 ay önce bi monitöre bağlayayim dedim aman allahım grafikler çamurdu tv'de okadar belli olmuyor bu kusurlar ama monitörde acayip belli oluyor önünü göremiyordun sisden bulanıklıktan her taraf tırtık frame sorunlarıda cabası neyse 3-4 ay daha idare edicez ps 3'de sonra pc'de 1080p aa ve muhteşem çimli bitkili doğayla akıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Haziran 2014; 19:13:05 >

• waiting fall
  • quote:

Hocam kaynak sağlam , Yoksa kafamdan atmıyorum.. PC ye çıkmayacak asla..

Selam, nasılsın ?
    oyungezer.com.tr
    Sayfa Bulunamadı - Oyungezer Online
    http://oyungezer.com.tr/haber/37568-gta-v-pc

• O değilde var ya ps3 de oyun var bende ama PC de grafikler aşmış. Ve oyuna eklemeler yapılmış. Yeni efektler, yüksek aa, yeni ortamlar (öyle balinalar falan yoku) efsanevi bir openworld sizi bekliyor arkadaşlar. Bende Watch Dogs'da var Gta'da ama open world olarak kıyaslanamaz bile. Hadi yine iyisiniz. Efsane geliyor. O kadar büyük ki harita yapacak çok şeyiniz olacak. Ben atv ile safariye falan çıkıyordum bazen. Bisiklet turları falan var trevor'un köyünün ordaki duraktan falan biner gezersiniz. Çok iyi abi ya pc de ultrada akarız artık
  • Alacak olanlar varsa Steam'den(mutlaka gelir Steam'e) alsın derim. Zaten büyük çoğunluk öyle yapacaktır. Sattıkları her oyun üzerine 100 TL'lik kâr yapmayı düşünen firmalara para kazandırmayın derim.

• quote:

Hocam inanip inanmamak sana kalmiş tabiki.. Ama dediğim gibi kaynak çok sağlam ve çıkmayacak.. Boşa bekleyip umuda kapılmayın diye söyledim..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.