Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5 - 8 gb ram - geforce gt 635m ile bekliyoruz.

most wanted max payne vs oyunları fulle yakın açtık. bunu da açarız ellam
  • Pcyi kucumsemek degil en basta onu soyleyenlerin yaptiklari, para odeyip konsol aldiklari icin kendilerini birsey saniyorla. Parayla ego tatmini iste. Sonra da kizarlar aciklaninca o kadar aldik e biz enayi miyiz diye, soylemezler tabi.

6870 kartim 4 gb ramim var, uygun duzeyde acarim muhtemelen. (Suanki durumumuz cok enteresan gercekten, birseyler uretmek icin degil sirf zevk almak icin uber ekran kartlari 8 12 gb ramler aliyoruz, daha nasa bile kullanmiyor bu kadarini - he ben de alabilirim tabi ayri)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

i54200m
    12gb ram
    gtx760
    sizce açar mı.

Sen o sistemle donanimhaberi açtığına sukret

• gerçek sistem gereksinimleri neler
    edit:tavsiye edilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 11 Haziran 2014; 7:40:55 >
  • Ben zamanında pcye hemen çıksın diyenlere beklemek daha iyi olacak demiştim. Bakın şimdi hem daha iyi grafiklerle belki de güzel bir optimize ile gelecek.
    Şu an çoktan çıksaydı geçiştirilmiş optimize özürlü bir oyun olup çıkacaktı belki de.
    Benim pc zaten kaldırsa lowda açar büyük ihtimal. Oynamam Pcde tekrardan.
    Eski konsollarda grafikler çok iyiydi ben oynarken hiç kötü bulmadım.
    Şimdiki hali daha güzel görünüyor.

Bari Rockstar'ın yeni bir oyunu da duyurulsaydı da neyi bekleyeceğimizi bilseydik bizde

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    60 dolar
  • Oyunu alacaklar Steam üzerinden alsın kesinlikle. Özellikle Enpara hesabı olanlar oyunu %50 indirimli alabilir. 3 ay boyunca her ay Steam cüzdanına 25 dolar (53 TL) atılır, her ay sonu Enpara 25 doların yarısını geri iade eder (25 TL). Toplamda Steam cüzdanınızdaki 75 dolar için 85 TL ödemiş olursunuz. Oyunun normal sürümü 59 dolar, Special ise 69 dolar olur tahminimce. 5 dolar da size kalır, onunla da DLC alırsınız. Enpara hesabı olmayanlar hemen açtırsın, her hangi bir masrafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9065DC82D -- 11 Haziran 2014; 10:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykukacinca

Oyunu alacaklar Steam üzerinden alsın kesinlikle. Özellikle Enpara hesabı olanlar oyunu %50 indirimli alabilir. 3 ay boyunca her ay Steam cüzdanına 25 dolar (53 TL) atılır, her ay sonu Enpara 25 doların yarısını geri iade eder (25 TL). Toplamda Steam cüzdanınızdaki 75 dolar için 85 TL ödemiş olursunuz. Oyunun normal sürümü 59 dolar, Special ise 69 dolar olur tahminimce. 5 dolar da size kalır, onunla da DLC alırsınız. Enpara hesabı olmayanlar hemen açtırsın, her hangi bir masrafı yok.

Special çıkmaz artık sanırım. Direk Season Pass çıkarırlar gibime geliyor.

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Evet, dediğin gibi. Rockstar GTA V sipariş sayfasında göremedim, Amazon ürünlerinde ise Special sürümünün PC/PS4/XONE için mevcut olmadığı yazıyor.
  • quote:

Evet, dediğin gibi. Rockstar GTA V sipariş sayfasında göremedim, Amazon ürünlerinde ise Special sürümünün PC/PS4/XONE için mevcut olmadığı yazıyor.

İnşallah Rusya'da bölge kilidi olmaz da ucuzdan alırız. Gerçi Max Payne 3te vardı sanırım. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 11 Haziran 2014; 11:00:05 >
  • Rockstar tarafından Yeni nesil ve Pc geliştirmeleri olan bir video bekliyoruz artık.
    Trafik yoğunluğu olacağı belli.
    Grafiklerde yükselmede var.
    Ps4 Bundle gelirse tadından yenmez valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Bu çıkmayacak.. Bildiginiz herşeyi unutun..

nerde la bu.

Son giriş tarihi: 35 dk. önce

Troll velet gelsene hadi

• Çıktımı pc ye

• Konsol platformun da grafikler ahım şahım olmaz zaten (graifkleri kötü gösteriyor demedim. pc ye göre iyi olamaz.) pc ye adepte ederken zaten grafikler de oynama olur, hasar modellemsi daha iyi hala getirirler diye düşünüyorum. O canlılıgı gerçekciligi yakalamak için iyi bir sistem lazım ola bilir.

Los santos, yeni grafik motoru ile bizleri bekliyor diye biliriz.
  • Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 11 Haziran 2014; 14:13:11 >

• quote:

Oyunu alacaklar Steam üzerinden alsın kesinlikle. Özellikle Enpara hesabı olanlar oyunu %50 indirimli alabilir. 3 ay boyunca her ay Steam cüzdanına 25 dolar (53 TL) atılır, her ay sonu Enpara 25 doların yarısını geri iade eder (25 TL). Toplamda Steam cüzdanınızdaki 75 dolar için 85 TL ödemiş olursunuz. Oyunun normal sürümü 59 dolar, Special ise 69 dolar olur tahminimce. 5 dolar da size kalır, onunla da DLC alırsınız. Enpara hesabı olmayanlar hemen açtırsın, her hangi bir masrafı yok.

çok mantıklı cidden, not alıyorum bunu
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    açar oynarsız, desem oyun alıp oynadıgın zamn düşük ayarda bile kasıyor diye gelip bana sorarsanız. bende derim ki her diyenin lafına inanıyormusunuz derim.

açıklanan sistem de grafik kartları GeForce GTX 480 - Radeon HD 6970 olmak üzere. Ancak ne kadar dogru bilemem.
    kesin bir sistem söyleyemiz çünkü henüz oyun pc sürümüne çıkmadıgı için
  • sistem gereksinimleri ne zaman açıklanır sizce?
  • Beyler gta forum üyelerinin araştırmalarına göre yayınlanan Gta V trailerlarının (gameplay ve multiplayer trailerı hariç) ve oyun çıkmadan önce yayınlanan resmi ss'lerin oyunun tam sürüm hali yani yeni nesil ve pcye çıkacak olan hali olduğu kanısına varıldı.

Eski trailerlar ve ssler = Yeni nesil. Eski konsollara çıkan sürüm = Downgrade yemiş sürüm.

Bu kanıya , eski trailer ve ss'lerin birebir aynı noktadan alınan oyun içi sslerle karşılaştırılmasıyla varıldı.Bizim forumda da birazdan çok yararlı olacağını düşündüğüm Gta V Old Gen vs Gta V Next Gen konusunu açacağım.Konuda trailer ve ss'lerin birebir oyun içi görüntülerle kıyaslandığı görseller olacak.Gördüklerinize inanamayacaksınız

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.