Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an sahip olduğum sistemde en azından sorun yaşamam

acaba net bir tarih paylaşıldı mı
  • Trailer'daki şarkıyı merak eden varsa bu:

1:06 ve sonrası trailerda net bir biçimde yer alıyor. Oyunda bulunduğu radyo:
    Radio Mirror Park

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Haziran 2014; 20:50:43 >

• FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Sonunda haklı çıktık hocam.
  • Pcye çıkmayacak diyenler öyle kalırlar bilgisayarı küçümsüyorlar konsoldan kazandıklarını kazandılar bu adamlar bu işi para için yapıyor ve pc gibi sağlam kitlesi olan oyunu çıkarmamak ancak bunu söylemek saçmalıktır tabikide çıkacaktır ilk defa bir oyunu bekliyorum inşallah güzel olacak.
  • Ps4 ,Ps3 grafik karşılaştırması
    IGN Türkiye
    GTA V PS3/Xbox360 - PS4 Grafik Karşılaştırması
    http://tr.ign.com/news/1743/gta-v-ps3-xbox360-ps4-grafik-karsilastirmasi

pc sürümünde
    Hava ve hasar efektleri geliştirilmiş durumda.
    Yoğun trafik.
    ayrıca bu oyun Büyük ihtimalle PS4 Veya Xbox One üzerinden port edilecek ancak
    AA,1080P , DX11 Sayesinde kesinlikle en iyi gözüken platform olacak
    Şunu da unutmamak gerek Pc de donanım sınırlaması olmadığı için daha fazla nesne,texture,detay görebiliriz.
    Büyük ihtimal ile
    Texture çözünürlüğü daha yüksek olacak,Fizik gibi etmenleri katınca
    GTA V en iyi PC de gözükecek.

R* bizi 1 yıl bekletti ancak gözüken o ki adamlar boş durmamış oyunu neredeyse PS4-XBOXONE-PC için yeniden yazmışlar.

Ancak bu oyunun tadını en yüksek ayarda oynayarak alırsınız sonuçta açık dünya
    bu yüzden iyi bir sistem toplamaya başlayın. Sağlam sistem istemesi muhtemel sonuçta NEX GEN e geçtik.

Sağlam bir sistemi olanlar için muhteşem bir deneyim olacak

Edit: Bir arkadaş Paylaştığım linkteki resimleri, konuya mesajında ekleyebilirse minnettar olurum.Resimleri mesaj olarak eklemeyi başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 10 Haziran 2014; 22:01:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Pcye çıkmayacak diyenler öyle kalırlar bilgisayarı küçümsüyorlar konsoldan kazandıklarını kazandılar bu adamlar bu işi para için yapıyor ve pc gibi sağlam kitlesi olan oyunu çıkarmamak ancak bunu söylemek saçmalıktır tabikide çıkacaktır ilk defa bir oyunu bekliyorum inşallah güzel olacak.

pc oyunları konsol oyunlarından fazla satıyor . bunlar hangi halleriyle pc yi küçümsüyolar anlamadım ki ? konsol gibi bebek oyuncağı ile oynamayan çok gerçek oyuncu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEDONANIM

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Pcye çıkmayacak diyenler öyle kalırlar bilgisayarı küçümsüyorlar konsoldan kazandıklarını kazandılar bu adamlar bu işi para için yapıyor ve pc gibi sağlam kitlesi olan oyunu çıkarmamak ancak bunu söylemek saçmalıktır tabikide çıkacaktır ilk defa bir oyunu bekliyorum inşallah güzel olacak.

pc oyunları konsol oyunlarından fazla satıyor . bunlar hangi halleriyle pc yi küçümsüyolar anlamadım ki ? konsol gibi bebek oyuncağı ile oynamayan çok gerçek oyuncu var.

Aynen öyle küçümsemek saçmalık.

Bebek oyuncağı kısmına kısmen katılıyorum aslında bazı oyunlar konsolda oynanmazken bazılarıda pcde oynanmıyor ama favorim pc kesinlikle daha rahat ve gerçekci

• Core i7, GeForce 650M ve 8 GB RAM ile Max Payne 3'ü Anti-Aliasing kapalı şekilde Directx 11 ve diğer tüm ayarlar yüksek/en yüksek biçimde ortalama 40-45 fps oynamıştım. Yani optimize gayet sağlamdı. Anti-aliasing feci kastırıyordu ama onu kapattığım zaman yağ gibi akıyordu, 1 kere dahi takılma görmemiştim. GTA V'te de umarım öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Core i7, GeForce 650M ve 8 GB RAM ile Max Payne 3'ü Anti-Aliasing kapalı şekilde Directx 11 ve diğer tüm ayarlar yüksek/en yüksek biçimde ortalama 40-45 fps oynamıştım. Yani optimize gayet sağlamdı. Anti-aliasing feci kastırıyordu ama onu kapattığım zaman yağ gibi akıyordu, 1 kere dahi takılma görmemiştim. GTA V'te de umarım öyle olur.

Max Payne 3'ü denedin mi hiç.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    İşte denediğimi ve sonuçları yazdım zaten yukarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

İşte denediğimi ve sonuçları yazdım zaten yukarıda.

Oha onu Gta 4 diye okudum. Herhalde geçiştirdim o kısmı okurken.
    Gta 5 de yakın bir şey olur. Yeni nesil oyun ama yine de eski nesilden gelme bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Arkadaşlar Pc ye çıksa şimdiye on kere çıkardı.. Bunu düşünemiyormusunuz.. ya da düşünmek mi istemiyorsunuz ?

N'oldu birader? Senin kaynaklar yalan oldu.
  • Ne komik duruma düşenler oldu yav o zamanlar yazmıyordum okuyup bunlar sonra görecek diyordum
  • oyun steamde kaç para olur
  • Core 2 Quad Q6700 2.7 Ghz
    4 GB Bellek
    HD 7770 GDDR5 1 GB

Bu sistemle Max payne 3'ü full ayarda bitirdim. Bence olay optimizasyonda bitiyor. Aynı sistemle GTA 4 orta - yüksek arası 30 fps civarında oynadım. Birazcık düşünürsek GTA 5 te olabilecek güzel bir optimizasyon oyunu benim sistemde bile rahat oynatır. Fakat düşük ayarlarda olabilir.
  • quote:

Bu çıkmayacak.. Bildiginiz herşeyi unutun..

nerde la bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Bu çıkmayacak.. Bildiginiz herşeyi unutun..

nerde la bu.

O kendini unuttu

• PS3
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

PS4

PS3

PS4

PS3

PS4

PS3

PS4

PS3

PS4

PS3

PS4

• i54200m
    12gb ram
    gtx760
    sizce açar mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimizasyondan yana bir sıkıntı olmayacak çünkü ps3 xb360 gibi pc ye uzak bir sistem yok artık. bildiğimiz pcler gibi ps4 ve xb one dolayısıyla sanki pc ye geliştiriyorlarmış gibi geliştirmek zorundalar. yani bu da sıkıntısız optimizasyon demek. canınızı sıkmayın ps4 e denk sistemi olanlar rahat rahat oynar oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.