Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 ten PS4 e böyle degişim geçirdiyse buna yakın bir degişimde PC versyonunda geçirir.

Steam Pre Order Anında yapılıcak listesine eklendi.

Oyun çıkana kadar "WATCH DOGS" a devam zaten ömrünü doldurmuş olur "WATCH DOGS" "GTA 5" çıktığı zaman.
  • Video muazzam.Yalnız daha Gta V ilk videoları çıktığı zamanlarda şu anki grafik vardı yanlış hatırlamıyorsam.Oyun içi video çıkarttıkları zaman epey moral bozmuştu hatırlarsanız, ne gösterdiler ne sundular şeklinde.
  • fake mi sizce ??

• quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

fake mi sizce ??

Büyük ihtimalle evet.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Haziran 2014; 21:34:20 >
  • Moda falan gerek yok heralde adamlar yapmış

• Sadece "Çıkış Tarihi: Fall 2014" yazıyor.
    store.steampowered.com
    Grand Theft Auto V on Steam
    http://store.steampowered.com/app/271590

@bkaakco
    @FarFara06

• Farklar

• == Grand Theft Auto V Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları ==

http://forum.donanimhaber.com/m_93107770/f_//tm.htm#93107770

Konuya beklerim
  • Gelmicek diyenler nerde la
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Moda falan gerek yok heralde adamlar yapmış

Yalnız adam mod kullanmış. Her daim kayıyor araba.

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    yanlız videoların arasında normal bir aracı modifiye ettikten sonra bu hale geldiği bir videoda var lastikten kaynaklanıyor sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

yanlız videoların arasında normal bir aracı modifiye ettikten sonra bu hale geldiği bir videoda var lastikten kaynaklanıyor sandım

Oyunda normalde de drift çok güzel ama burada adam Mod kullanmış. Diğer bir iki videosuna da baktım ama Mod kullanmış. Bir tane hatırlıyorum güzel bir drift videosu vardı. Sabah aradım ama bulamadım. Yine bakayım bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem gereksinimleri hakkında düşünceleriniz ne ? Max Payne 3 2 gb vram i zorluyordu, gtanın bence 3 gb vram isteme olasığı var.
  • sabredin 170 gün kaldı (en kötü ihtimalle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Sistem gereksinimleri hakkında düşünceleriniz ne ? Max Payne 3 2 gb vram i zorluyordu, gtanın bence 3 gb vram isteme olasığı var.

minimum 1 tavsiye edilen 2 ultra 3 vram
  • Daha var key olarak kaç gayme olur acaba

• hærun H kullanıcısına yanıt
    Umarım böyle bi şey olmaz, biraz konu dışı olacak ama piyasada grafik motorlarını geliştirip gereksinimleri azaltmak yerine gereksinimleri arttırıyorlar öyle olunca ortada gelişen bir teknoloji göremiyorum şu an çağımız için biraz uzak düşündüğüm şey ama böyle bir şey olsa herkes için daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Sistem gereksinimleri hakkında düşünceleriniz ne ? Max Payne 3 2 gb vram i zorluyordu, gtanın bence 3 gb vram isteme olasığı var.

Max Payne 3 ufak haritalı FPS oyunuydu, açık dünya olduğundan GTA V'den aynı optimizasyonu beklemek fazla iyimserlik olur. Yine de abartı sistem gereksinimi isteyeceğini sanmıyorum, max detaylar için herşeyden önce güçlü bir işlemci ile 8 gb bellek, ekran kartı olarak GTX 760 veya HD 7950 yeterli gelicektir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Haziran 2014; 13:37:55 >
  • Aralik ne zamandan beri sonbahar oldu ?
    Ekimde cikar en kotu ihtimal.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.