Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Post Apocalyptic

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Efsane geliyor efsane optimizasyon olacak bence bu sefer Rockstar kaliteli firma GTA IV'teki hatayı tekrar etmez ikinci kez

Aynen katılıyorumda gta 4 son güncellemeler ile çağ atlamış,geçen steamden indirdim eskiden low da kasan oyunu şuan very high ayarlarında oynuyorum,bende anlamadım bu işi

Ciddi misin sen o kadar düzeldimi GTA IV en son GTX 660 8 GB ram ile oynayamıyordum lowda düşün yani indiricem eğer gerçekse

gtx 660 ile oyun son ayarlarda +40 fps değeri ile oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

quote:

quote:

Efsane geliyor efsane optimizasyon olacak bence bu sefer Rockstar kaliteli firma GTA IV'teki hatayı tekrar etmez ikinci kez

Aynen katılıyorumda gta 4 son güncellemeler ile çağ atlamış,geçen steamden indirdim eskiden low da kasan oyunu şuan very high ayarlarında oynuyorum,bende anlamadım bu işi

Ciddi misin sen o kadar düzeldimi GTA IV en son GTX 660 8 GB ram ile oynayamıyordum lowda düşün yani indiricem eğer gerçekse

gtx 660 ile oyun son ayarlarda +40 fps değeri ile oynanıyor.

Buna uzaklık değerleri de dahil mi? "Draw distance" gibi ayarları orta yapıyorum ben AA kalitesini de öyle. Sadece çözünürlüğü ve görüntü kalitesi ayarlarını en üste çıkarıyorum. Q9550 işlemci 8 GB DDRII RAM bellek ile 30 fps lerde geziniyor bu haliyle. Bende de 1.0.7 yüklü. Sen hangi değerde kullanıyorsun "draw distance" ayarlarını?

@ busterr

Ben de o patchi kullanıyorum şu an dedim acaba Steam'a yeni bir şey gelip de biz mi fark edemedik.. :)

• alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    Herşey High'da + uzaklık vs hepsi 50'de sabit 60fps alabiliyorum ben 1080p'de, ara ara düşüyor ama çok rahatsız edecek gibi değil.

Şuradakileri yaptıktan sonra böyle düzeldi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• busterr kullanıcısına yanıt
    Bu gönderdiğini bir de ben inceleyeyim bakalım. Hmm, bu değerleri GTX680M li o Monster ile alıyorsan çok iyiymiş. FHD çözünürlükte 60 fps iç gıdıklayıcı. Hem de GTA IV ile

Ben de Q işlemci GTX660 ile 50 fps lerden düşmezsem yeter bana.

Aman aman umarım GTA V te böyle şeyler uğraşmadan doğrudan oynarız oyunu. Bakalım yine sorunlu bir oyun çıkacak mı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

harita küçük san andreas'a göre

ayrıca bu oyun 50 gb yermi kaplayacak öyleyse yandık

Harita, bu zamana kadar yapılan tüm GTA haritalarından daha büyük diye biliyorum

inş. öyledir ne bileyim san andreas'da 3 tane şehir vardı burada sadece bir şehir var ve yeşillik alan çok fazla ama modlarla falan süper bir şekilde tasarlanır
  • quote:

quote:

quote:

Harita, bu zamana kadar yapılan tüm GTA haritalarından daha büyük diye biliyorum

inş. öyledir ne bileyim san andreas'da 3 tane şehir vardı burada sadece bir şehir var ve yeşillik alan çok fazla ama modlarla falan süper bir şekilde tasarlanır

Haritanın tamamını ele alınca büyük ama şehir küçük. Kırsal alanlar oyunda çok daha fazla. Tabi şehire çok da küçük denemez ama San Andreas'a göre küçük gelebilir.
    Benin de kırsal alanlar hoşuma gider. Ps3 versiyonunda oyun ottan bitkiden yoksundu. Bakalım bu nasıl olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Genede San Andreas'a göre küçük ama? bide bişey farkettim çok yeşillik alan var oyunda. bunların yarısı içinse yol yok buralar dağmı? dağsa harita baya küçülüyor.

San Adreas'a göre büyük demişlerdi ama ben inanamıyorum, bana da SA daha büyük gibi geliyor. Şehrin yarısı falan dağ, tarla, tepe fakat yol da yeterli tabii. Sonuç olarak harita gayet büyük. SA ile çok farkı yok.

Haritada yol olmayan yeşillik alanlarda gidebiliyorsak sıkıntı yok. ama ben genede Los Santos'u ilk oyun kadar büyük beklerdim en azından.

Şuradan detaylıca bakabilirsiniz haritaya.
    gta-5-map.com
    GTA 5 Interactive Map | Map Genie
    http://gta-5-map.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 16 Haziran 2014; 17:11:45 >

• quote:

quote:

quote:

Çok ciddiyim bende inanamadım zaten ama gerçekten öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

quote:

quote:

Haritanın tamamını ele alınca büyük ama şehir küçük. Kırsal alanlar oyunda çok daha fazla. Tabi şehire çok da küçük denemez ama San Andreas'a göre küçük gelebilir.
    Benin de kırsal alanlar hoşuma gider. Ps3 versiyonunda oyun ottan bitkiden yoksundu. Bakalım bu nasıl olacak.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Genede San Andreas'a göre küçük ama? bide bişey farkettim çok yeşillik alan var oyunda. bunların yarısı içinse yol yok buralar dağmı? dağsa harita baya küçülüyor.

San Adreas'a göre büyük demişlerdi ama ben inanamıyorum, bana da SA daha büyük gibi geliyor. Şehrin yarısı falan dağ, tarla, tepe fakat yol da yeterli tabii. Sonuç olarak harita gayet büyük. SA ile çok farkı yok.

Haritada yol olmayan yeşillik alanlarda gidebiliyorsak sıkıntı yok. ama ben genede Los Santos'u ilk oyun kadar büyük beklerdim en azından.

Şuradan detaylıca bakabilirsiniz haritaya.
    gta-5-map.com
    GTA 5 Interactive Map | Map Genie
    http://gta-5-map.com

Bak bu güzel oldu sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Bu gönderdiğini bir de ben inceleyeyim bakalım. Hmm, bu değerleri GTX680M li o Monster ile alıyorsan çok iyiymiş. FHD çözünürlükte 60 fps iç gıdıklayıcı. Hem de GTA IV ile

Ben de Q işlemci GTX660 ile 50 fps lerden düşmezsem yeter bana.

Aman aman umarım GTA V te böyle şeyler uğraşmadan doğrudan oynarız oyunu. Bakalım yine sorunlu bir oyun çıkacak mı...

herşey very high 40-50 fps arası imzamda
  • Beyler PS3un sistemi 2007nin en iyi parcalarindan desek ortalama bir PC orta ayarlarda acar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

Beyler PS3un sistemi 2007nin en iyi parcalarindan desek ortalama bir PC orta ayarlarda acar gibi.

pc deki gta 5 ile ps3 deki gta 5 arasında dağlar kadar fark olacak ama
  • Amd optimizasyon yalan oldu

www.geforce.com
    GeForce Articles, Guides, Gaming News, Featured Stories
    http://www.geforce.com/whats-new/articles/visually-enhanced-grand-auto-v-launching-on-pc-this-fall
  • sabredin 166 gün kaldı (en kötü ihtimalle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

sabredin 166 gün kaldı (en kötü ihtimalle)

İşte beklediğim yorum.

• Ön sipariş yakında açılıyormuş

http://store.steampowered.com/news/13630/
  • GTA 4'te olduğu gibi kendi radyo istasyonumuz olacak mı yine istediğimiz şarkları yükleyebileceğimiz? Baktım ama bir şey yazmıyor.Bu özellik olmazsa çok kötü olur
  • betadragon kullanıcısına yanıt
    59,99 dan gelir, ne olurdu 39,99 dan gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

GTA 4'te olduğu gibi kendi radyo istasyonumuz olacak mı yine istediğimiz şarkları yükleyebileceğimiz? Baktım ama bir şey yazmıyor.Bu özellik olmazsa çok kötü olur

Olur tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

GTA 4'te olduğu gibi kendi radyo istasyonumuz olacak mı yine istediğimiz şarkları yükleyebileceğimiz? Baktım ama bir şey yazmıyor.Bu özellik olmazsa çok kötü olur

Olur bence Vice City'de var mıydı hatırlamıyorum San Andreas'da da vardı 4'tede vardı 5'tede olacak
  • Gtx 770 veya r9 280x kartlarini almayi planliyorum fx 8320 islemci ile 1080p ultrada 45 fps fln gorur inş

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.