Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

O değil de hani tam LS ve SF arası bir otoyol vardı, GTA V'te de neredeyse aynı bölgede bir otoyol var, çok benzetiyorum SA'daki haline. Ama SF yok,ilginç olan o.

Ben bu oyuna San Fierro ve Las Venturas DLC'lerini bekliyorum. Yeni nesil konsollar kaldırabilir. Tabiki PC'de kaldırır. En son da Complete Edition satarlar, tüm map'ler açık. Eğer bu iki şehir DLC'ler ile gelmez ise, Rockstar Games tüm California map'ini ileriki GTA 'larda yine yapar.
  • Beyler benim sistem

işlemci: intel i5 2410m 2.30 ghz

ekran kartı: nvidia gt540m 2 gb 128 bit

ram 4 gb

Laptop var. Oyunu kaldırırmı sizce. Gta 4 çalışıyordu orta üst ayarlarda bunda umut varmı sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ınfiniti red bull racing

Beyler benim sistem

ram 4 gb

Laptop var. Oyunu kaldırırmı sizce. Gta 4 çalışıyordu orta üst ayarlarda bunda umut varmı sizce.

Sistemin ps3 ten güçsüz gorunuyo. Acarsada bayağı grafik düşürmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Haziran 2014; 2:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ınfiniti red bull racing

Beyler benim sistem

ram 4 gb

Low / Medium'da oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Map büyüklüğünü tartışanlar olmuş.

San Andreas'taki Los Santos vs GTA V - Los Santos :

Bonus :

Harita hâla bana küçük geliyor san andreasın haritasından büyük diyordu herkez ve yerleşim yeri ufak kalmış, test etmeden emin olamam yanlız. Keşke sa'daki gibi 4 farklı bölge olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 19 Haziran 2014; 3:45:45 >

• r9 280x 3gb 384 bit dx11.2 ekran kartı
    amd fx 8320

2x 4 gb ram

ne durumda açar bu oyunu sistemi daha almadım ama iyi bir sonuç verirmi ?
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Kaç gün kaldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Bonus :

Harita hâla bana küçük geliyor san andreasın haritasından büyük diyordu herkez ve yerleşim yeri ufak kalmış, test etmeden emin olamam yanlız. Keşke sa'daki gibi 4 farklı bölge olsaydı

gta 5in haritası kaç km2?

• ps3 oynadım gta 5 i grafikler gözüme çok iyi geldi pc oyuncusu değilim ben tabi neyse 1 sene oynadım online modu çok iyiydi umarım pc deki online cıvıtmazlar sonra watch dogs çıktı mayıs ayında psn hesabımdan indirdim ve grafiklerini gördüm tamam dedim gta 5 gibi olamamış oynarken gta 5 i özlüyordum resmen neyse sonra youtube watch dogs izledim pc den oynayanları oyun tamamiyle farklı bir kere videoları gördükten sorna ps3 sistemini komple satmaya karar verdim ve kendime bilgisayar kasası toplamaya kararı verdim hani ps3 deki watch dogs ile pc deki watch dogs bana bunu yaptırttıysa ps3 deki gta 5 pc deki gta 5 i neler göreceğimi aklım bile almıyor ps3 deki watch dogs free roam yok kokpit görüşüde yok yani motor desteklemiyor gta 5 dede bazı şeyler desteklemiyor mesela fitness gibi eğlenceli şeyler yapılmıyordu umarım pc versiyonunda gelir yüksek ayarda oynama umudundayım :) 1 sene konsol oyuncusuydum ama pc özlemişim ya :)

• Kesin çıkış tarihi ne zaman açıklanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Bonus :

gta 5in haritası kaç km2?

Oyunun yapımcısıları söylüyor en büyük harita diye, gta serilerin'de. oynamadan bilemeyiz. bur da xbox 360 ps 3 sahibi yok mu bu oyunu konsol da oynayanlar varsa haritayı nasıl yorumluyorlar?

ayrıca farklı şehirler olsun diyen arkadasa katılmıyorum, sa daki şehirleri dagları tepelri birleştir V deki santos kadar etmez. Hem büyüklügü, hem ayrıntıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 19 Haziran 2014; 11:13:18 >

• Xbox 360ta oynadım harita yeterince büyük şehir geniş ama geri kalan yerler dağlık alan ve boş gta sanandreas te daha fazla yer vardı sanki.belki yeni nesil versiyonunda o bos yerleri doldururlar

• İmzamdakiyle 1080 high oynar miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

İmzamdakiyle 1080 high oynar miyim

Bak Ramlerimiz aynı benim gskill 8 GB Ekran kartımız aynı benimki Asus GTX 660 ama işlemcin daha iyi benim ki Core 2 Quad 2.5 Ghz sen bi kademe daha iyi oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

r9 280x 3gb 384 bit dx11.2 ekran kartı
    amd fx 8320

2x 4 gb ram

ne durumda açar bu oyunu sistemi daha almadım ama iyi bir sonuç verirmi ?

%95 high oynarsın
  • i5 3470 3.2 ghz 4 cekirdek 6850 1gb
    12 gbram kasarmi yuksekte acarmi

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

Kasar.

islemciden oturumu yoksa ekrankartimi zayif sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

i5 3470 3.2 ghz 4 cekirdek 6850 1gb
    12 gbram kasarmi yuksekte acarmi

En kotu ihtimal low da oynarsınızAma ben low-medium karışık şekilde 30fps yi tutturarak oynayacağınızı tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    ekran kartınız dan dolayı. iyi bir grafik motoru ile gelicektir gta 5 pc ye. low da felan akıcı olurmu ta bilemiyorum ama oyndamadn kesin bir şey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.