Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aral'a sabah mail attım ne zaman ön siparişe açılacak diye cevap bekliyorum bu oyunu mutlak almam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

ekran kartınız dan dolayı. iyi bir grafik motoru ile gelicektir gta 5 pc ye. low da felan akıcı olurmu ta bilemiyorum ama oyndamadn kesin bir şey diyemem.

Tesekkurler ekrankarti r270x alirsam highda acar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

ekran kartınız dan dolayı. iyi bir grafik motoru ile gelicektir gta 5 pc ye. low da felan akıcı olurmu ta bilemiyorum ama oyndamadn kesin bir şey diyemem.

Tesekkurler ekrankarti r270x alirsam highda acar mi

Oyunun çıkmasını bekleyin. Boşuna almayın şimdiden, benchmarklara bakarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    yeni teklonoji kartlar pek kasmaz bence de yine arkdasın dedigi gibi oyunun çıkmasını bekleyin tam bir sistem geresinimi açıklansın.
  • klasik rockstar games optimizasyon sorunu %100 olacaktır ekran kartları konusunda güncel ekran kartları bir sorun çıkarmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

klasik rockstar games optimizasyon sorunu %100 olacaktır ekran kartları konusunda güncel ekran kartları bir sorun çıkarmayacaktır

şöyle bir teori mevcut yabancı sitelerde aslında oyun en başından beri pc için hazırlanıyor. yani next gen için, next gen konsolların mimarisi ile pc benzer olduğundan dolayı optimize konuları daha rahat
    aşılabileceğine dair söylentiler var. Bu iki söylenti doğruysa bence çok büyük optimizasyon sıkıntıları olmaz. Doğru değilse de olacağını düşünmüyorum çünkü oyun 2011 den beri geliştiriliyor.
    ve Rockstar bazı firmaların aksine gerçekten yaptıkları hataları tekrar etmemek için uğraşan bir firma bence umarım yanılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResVR -- 21 Haziran 2014; 1:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

quote:

klasik rockstar games optimizasyon sorunu %100 olacaktır ekran kartları konusunda güncel ekran kartları bir sorun çıkarmayacaktır

şöyle bir teori mevcut yabancı sitelerde aslında oyun en başından beri pc için hazırlanıyor. yani next gen için next gen konsolların mimarisi ile pc benzer olduğundan dolayı optimize konuları daha rahat
    aşılabileceğine dair söylentiler var. Bu iki söylenti doğruysa bence çok büyük optimizasyon sıkıntıları olmaz. Doğru değilse de olacağını düşünmüyorum çünkü oyun 2011 den beri geliştiriliyor.
    ve Rockstar bazı firmaların aksine gerçekten yaptıkları hataları tekrar etmemek için uğraşan bir firma bence umarım yanılmam.

inş. öyledir

• 162 gün kaldı heralde

Kasacak diyen arkadaşlar içinde bir önerim var gta 4 içerisine gta 5 map ve scriptleri koyup deneyin. Dandik intel hd 3000 rahat rahat oynanabilir halde ona göre Bide rage motoru opsioneldir kasma yapmaktan çok yavaş çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 21 Haziran 2014; 1:54:54 >
  • Beyler ps3 v3 x360 ta oynadigimiz hesaplar pc ye aktarilirmi aynisocial clup u kullaniyor nede olsa?

• quote:

Kesin optimizasyon sorunu olur diyemem ama, bazıları aynı grafik motorunu kullandıklarından dolayı, Max Payne 3 ile benzer optimizasyona sahip olacağını düşünüyor. GTA V büyük haritalı bir açık dünya oyunu yeni nesilde trafik yoğunluğu ve detaylar daha iyi olacak, tabi birde buna konsol portu olması eklenirse, öncelikle güçlü bir işlemci 8 gb bellek yanında GTX 760 veya R9 280 ekran kartlı bir sistem şart, güncel bir sistemde fazla sorun yaşanmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Haziran 2014; 13:09:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Beyler ps3 v3 x360 ta oynadigimiz hesaplar pc ye aktarilirmi aynisocial clup u kullaniyor nede olsa?

Aktarma olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Haziran 2014; 12:24:50 >
  • Simdi cikinca pcler genel olarak medium high arasi oynar ama enb grafik modlari doku modlari cikinca baya yuksek sistem lazim

• Pcyi yeniledim beyler Allah'a şükür.Bekle beni GTA 5 ben geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

O değil de hani tam LS ve SF arası bir otoyol vardı, GTA V'te de neredeyse aynı bölgede bir otoyol var, çok benzetiyorum SA'daki haline. Ama SF yok,ilginç olan o.

Ben bu oyuna San Fierro ve Las Venturas DLC'lerini bekliyorum. Yeni nesil konsollar kaldırabilir. Tabiki PC'de kaldırır. En son da Complete Edition satarlar, tüm map'ler açık. Eğer bu iki şehir DLC'ler ile gelmez ise, Rockstar Games tüm California map'ini ileriki GTA 'larda yine yapar.

Ben de senin gibi düşünüyorum.Gta 4'te olduğu gibi iki büyük dlc şeklinde San Fierro ve Las Venturas haritaları da çıkarılabilir ve birnevi San Andreas haritası tamamlanmış olur.Açıkçası oyun bana bu haliyle çok eksik geliyor.Haritaının büyük olması yetmiyor.San Andreas'ta özgürlüğü harita büyüklüğünün yanında bir şehirden diğerine geçebilme olayı veriyordu.Gta V'te tek bir şehre tıkılı kaldığımız için harita büyük de olsa ben o lezzeti alamadım.San Andreas haritası tamamlanırsa işte o zaman bu oyun da gerçek efsaneler arasında yer alır.

• Arkadaslar oyun directx 10 da calisir mi yoksa directx11 mi ister

• Oyun ciksinda ps4 mü alicam pc mi karar vericem ama en az 2000 tl lik sistem lazım bakalım pek fark olacağını sanmıyorum ama bekleyip görücez. Ikisininde kendine göre avantajları var kararsiz kaldim valla

• Oyun çıktığından beri ps3te görüntüler harika deniyordu inat ettim pcye çıkana kadar oynamamaya ama cazibesine kapılıp yenik düştüm dün ps3 kafede oynama şansını buldum.32 inch samsung led tvde oynadım ancak şu kadarını söyleyeyim,bu oyuna "muhteşem gözüküyor" diyenler kendilerini kandırıyorlar.AA denen birşey yok tesselation yok göz bozar bu oyun.haritada oluşan gpsde bile kırılmalar var yani beğendiğimi söyleyemem.Yeni nesil ve pc'ye gelince "oyun grafikleri ps3de muhteşem" diyenlerin hepsi eminim bu sözlerini yutacaklardır.
  • Pc almam gerek.
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    i7 8gb ram 4gb ekran kartı dediğiniz özellikler için yeterli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: solwied

i7 8gb ram 4gb ekran kartı dediğiniz özellikler için yeterli mi

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.