Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.578.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstargames system açıklamadı ama sanki kendisi oyun yapıyor gibi system açıklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

High-orta ayarlarda açar veya mediumda oynarsın vs. diyenler neye göre konuşuyor acaba merak ettim

Adamlar analizci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

High-orta ayarlarda açar veya mediumda oynarsın vs. diyenler neye göre konuşuyor acaba merak ettim

Sallıyorlar naspınlar, bildiklerinden mi ki ? bu forumda ne kadar çok dgru yönlendiren varsa o kadarda yanlış biligi veren insan vardır

birinde 650m varmış medium hıg arsı oynar demiş len o kartı kulandınmı biliyormusn da kesin bilgi veriyorsunuz ? masaüstü olsa neyse dicem ama notbook. laptop lar oyun için pek uygun degildir. Ayrıca rockstar tarafından kesin bir bilgi gelene kadar sistem gereksinimi belli degildir. kimsenin lafına sözüne kanamyınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 24 Haziran 2014; 23:10:50 >

• Ya ne var yani 10 senelik konsolda çatır çatır oynuyorlar, bizde ayarları düşürüp oynayabilsek hem sistem çok eskide değil ama yok.. illa en düşüğede alsan ps3'de ki gibi akıcı olmayacak.. yapabilirsin rockstar
  • Umarım bu sefer bu oyunu iyi optimize edip bize sunarlar. Tam bir konsol portu olmaz umarım.

Zaten ps4'de alacağım oyunu ama pc sürümünüde yılbaşı indirimlerinde steam üstünden arşive atarım.

Hele Wd gibi saçma kasma sorunu yapmadan bize sunulursa off o zaman benden mutlusu olamaz.
  • adamlar r* da calisiyor sakin kafaya gire sistem gereksinimi vermek nedir

bari altina tahmin yazin

gerci hata soranlarda 1.elden bilgi icin girecekleri site belli neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz de az çok bilebilirsiniz sisteminizin gücünü. Ayrıca sistem gereksinimleri için en fazla 2 ay kadar bekleriz muhtemelen. Biraz sabredin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Hd 7670m 128 bit sıkıntı yapar mi acaba

Bendede aynısı var biraz kasma olsada kaldırır diye düşünüyorum. Benim sıkıntım işlemcide.
  • Aslında oyunda DirectX 11'in yanında DirectX 9 desteği de olsa herkes oynayabilir daha çok satar oyun diye düşünüyorum, belki Rockstar öyle bir kıyak yapar, ama çok büyük bir beklenti bu
  • 6850 1gb kurtarmaz herhalde bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

6850 1gb kurtarmaz herhalde bu oyunu

Bende de aynı kart var hocam. Lowda falan oynarız işte. Ben daha çok işlemciye yükleneceğini düşünüyorum oyunun. Open World oyunlar böyle oluyor çünkü genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Bende de aynı kart var hocam. Lowda falan oynarız işte. Ben daha çok işlemciye yükleneceğini düşünüyorum oyunun. Open World oyunlar böyle oluyor çünkü genelde.

Hocam gel boşver Ps4 alalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Hocam gel boşver Ps4 alalım.

Sen al valla. Ben joyistikle oynayabilsem alırım da elimde bile doğru düzgün tutamıyorum arkadaş yoksa koy tv nin altına, çatır çutur oyna

• Klavye ve Mouse bağlayabiliyorsun diye biliyorum ama sen bilirsin pc de çekilcek dert değil gibi gözüküyor.
  • quote:

Klavye ve Mouse bağlayabiliyorsun diye biliyorum ama sen bilirsin pc de çekilcek dert değil gibi gözüküyor.

Daha önce konsol (bak wp telefon ya konsol yazınca xbox kolu 🎮 çıkartıyor) almadım, o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama 999tl olursa bir ps4 almak farz olur. Ama ona da klavye takılmıyor ki yav. Ps3 e takılıyor.

Konu da dağıldı, uykum da geldi artık gece gece de kimse yok zaten. PM gibi oluyor mesajlar
    Cümlelerim müthiş oldu galiba, düzeltmeye bile üşeniyorum

Son not: Şuana kadar attığım en gereksiz, saçma, iğrenç mesaj oldu bu

• i5 4200m
    gtx760m kaldırır mı

• quote:

güzel bir optimizasyon gelirse neden olmasın
  • 5 ay sonra çıkarsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

5 ay sonra çıkarsa iyi olur

Bence 3 ay sonra çıksın, Sen çıktıktan 2 ay sonra al. Nasıl fikir? Hem çıktığı gün alacaklar çok b beklememiş olur.

• 10 kasımda çıkar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.