Şimdi Ara

Grand Theft Auto V: PC - Bilinmesi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemen hemen herkesin son 1 haftada offline story modunda bir şeyler yapıp bir yerlere geldi.
    Aramızda orjinal olmayan oynayanlarda var biliyorum, o yüzden story modda oynayan çoğunluktadır, diye tahmin ediyorum..

Bazı başlıklarda herşeyi yazarak yazıların içinde kaybolduğumuz oluyor,

Bu başlık altında story modda bilmemiz gerekenleri paylaşalım arkadaşlar,

Örneğin, bazı yerlerde gizli para çantaları varmış,
    Bazı yerlerde özel arabalar,
    Bir bölümde bazı şeyleri yaparsak daha farklı olabileceği gibi şeyler..

Online oynayanlar ve sistem problemi olanlar buraya değil diğer konulara yazsın arkadaşlar..

Mesala ilk ben başlayayım,

Teleferikle dağın üzerine çıkarsanız paraşüt var,
    Gezinirken havaalanına girmeye çalıştım 4 yıldız polis peşime takıldı, kurtulamadım :(

İyi oyunlar..

• E korna
  • quote:

Orijinalden alıntı: acrofurki1

E korna

O bi şey değil.. Dediğim keşif tarzı şeyler.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahbarulu

quote:

Orijinalden alıntı: acrofurki1

E korna

O bi şey değil.. Dediğim keşif tarzı şeyler.. ;)

Alıntıları Göster
    gizli paketler

http://gtatr.com/gizli-para-paketleri/

nadir araçlar

http://gtatr.com/nadir-bulunan-araclarin-yerleri/

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

gizli paketler

http://gtatr.com/gizli-para-paketleri/

nadir araçlar

http://gtatr.com/nadir-bulunan-araclarin-yerleri/

Alıntıları Göster
    Peki offline modda 500.000 para alanlar, parayı napıyor ev veya araba satın alma var mı offline de?

• quote:

Peki offline modda 500.000 para alanlar, parayı napıyor ev veya araba satın alma var mı offline de?

Alıntıları Göster
    Havaalanı nerde ben bulamadım ? Silahlar görevle mi açılıyor? nasıl para kazanabilriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

Havaalanı nerde ben bulamadım ? Silahlar görevle mi açılıyor? nasıl para kazanabilriz ?

Havaalanı kuzeyden güneye doğru batı otobanından gelirken haritada kısa bir çıkmaz yol olarak belirtilmiş yerde..
    Ben ayrıca göletin orda uçak buldum, biraz San Andreas'tan kalma uçak hevesimi giderdim..

Silahlar hakkında fikrim yok..
    Para kazanma olayı biraz araştırdım, taksicilik yapabilirsin, müşterini yol uzatarak götürüp fazla fazla para kazanabilirsin diye geçiyor, başka bilgim yok..
  • quote:

quote:

Havaalanı kuzeyden güneye doğru batı otobanından gelirken haritada kısa bir çıkmaz yol olarak belirtilmiş yerde..
    Ben ayrıca göletin orda uçak buldum, biraz San Andreas'tan kalma uçak hevesimi giderdim..

Silahlar hakkında fikrim yok..
    Para kazanma olayı biraz araştırdım, taksicilik yapabilirsin, müşterini yol uzatarak götürüp fazla fazla para kazanabilirsin diye geçiyor, başka bilgim yok..

Alıntıları Göster
    Bilen varsa 2 sorum var bugünkü oyundan sonra,

1- Bir yerde bir kağıt parçası buldum, birinin cinayetini çözmek için biriktir filan dedi, ne ayak ya..
    2- Direktör modda bilmem ne açıldı diytor, nedir o direktör mod felan?

• quote:

Bilen varsa 2 sorum var bugünkü oyundan sonra,

1- Bir yerde bir kağıt parçası buldum, birinin cinayetini çözmek için biriktir filan dedi, ne ayak ya..
    2- Direktör modda bilmem ne açıldı diytor, nedir o direktör mod felan?

Alıntıları Göster
    sunroof nasıl açılır ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

sunroof nasıl açılır ? :)

Alıntıları Göster
    h ye basılı tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

h ye basılı tut.

H far ama basılı tutunca sunroof oluyor o zaman
  • saolasın kardesım
  • Telefrikte gizli mektup parçalarından 1 tanesi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewtrolar14

Telefrikte gizli mektup parçalarından 1 tanesi duruyor.
    Direktör modu ne arkadaşlar?
  • quote:

saolasın kardesım

güney sahilinde bi havaalanı daha var.. hemen yanında balon gibi bir uçak var onu kullanabiliyorsun..
  • Bakıyorum kardeşim
  • Kardeş bu uçağı nasıl kaldırıcam aldım ıkı kere kaldıramadım denıze düştüm çarptım vice cıty deki gibi değil :D
  • calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    W,A,S,D,8,4,5,6 tuşlarını kullanıyoruz yada, 8,4,5,6ları kullanmadan mouse'ın sol tuşuna basılı tutarak kullanıyoruz çok zor.. Ama alışılır, San Andreas kadar zor değil birader.
  • quote:

W,A,S,D,8,4,5,6 tuşlarını kullanıyoruz yada, 8,4,5,6ları kullanmadan mouse'ın sol tuşuna basılı tutarak kullanıyoruz çok zor.. Ama alışılır, San Andreas kadar zor değil birader.
    Arkadaşlar oyunda ana seneryo dışında ilerlemek istiyorum. Sanıyorum ek görevler oluyor. ve ya mektup toplama çanta toplama falan. Bunlar nelerdir ? Rehberi falan var mı ?

Birde para nasıl kazanılır ? Garaj falan satın alma var sanırım fakat yüksek meblağ para istiyor. + uçak ve ya helikopter alabiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 20 Nisan 2015; 12:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşlar oyunda ana seneryo dışında ilerlemek istiyorum. Sanıyorum ek görevler oluyor. ve ya mektup toplama çanta toplama falan. Bunlar nelerdir ? Rehberi falan var mı ?

Birde para nasıl kazanılır ? Garaj falan satın alma var sanırım fakat yüksek meblağ para istiyor. + uçak ve ya helikopter alabiliyor muyuz

inan bende bilmiyorum, bilen arkadaşlara bende sormuş olayım.. Evet arkadaşlar cevap lütfen.. Bitirdim demeyi bilionuz ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.