Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.120
Cevap
166
Favori
515.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Askeri havalimanındaki en pahalı hangarı aldım. 3.250.000 dolar. Sorum şu Pegasus’tan çağırdığım buzzard helikopteri burada tutabiliyormuyum sürekli olarak ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir sorum daha olacak. Opperassor mk2 ye roket takmak için terrobyte aracı gerekiyor. Ancak nightclub şartmıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: candemirtas_

Selam arkadaşlar. Askeri havalimanındaki en pahalı hangarı aldım. 3.250.000 dolar. Sorum şu Pegasus’tan çağırdığım buzzard helikopteri burada tutabiliyormuyum sürekli olarak ?
    askeri alandan hangar mi aliniyor ilk defa ogrendim :D
  • Oynayan varsa gelsin beraber oynayalım PS TR
  • GGGA kullanıcısına yanıt
    Şuan aynı sorunu yaşıyorum nasıl yaparim yardımcı olurmusunuz lk görevler de Amanda'nın arabasını Los santos'a götürüp tamir ettirmemizi istiyor. Mekana giriş yapıyorum ama herhangi bir şey olmuyor içeri de boş boş kalıyor araç. Sağ yön tuşuna basın diyor onu da deniyorum olmuyor xbox benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihaydin61 F kullanıcısına yanıt
    aynisi bendede oldu hocam simdi ben bunu nasil cozecegim@fatihaydin61

• waitu kullanıcısına yanıt
    hocam hala çalışıyor mu acaba? nasıl yapılıyor?

• yok 2 hafta kadar açıktı sonra patchlendi

• ben genelde buradan bakıyorum

• Deathbike almayı düşünüyorum ama tasarım olarak 3 farklı modeli var. Bunlar arasında kullanım açısından bir fark var mı ?
  • Dün geceden beri oyuna giremiyorum bu hatayı veriyor. Sizde de olsu mu?

• Arkadaşlar merhaba herkese. Gta Online Criminal Starter Pack ile ilgili sormak istediğim bir konu var. Bununla ilgili bana yardımcı olacak birileri varsa özelden yazabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Psn

Arkadaşlar merhaba herkese. Gta Online Criminal Starter Pack ile ilgili sormak istediğim bir konu var. Bununla ilgili bana yardımcı olacak birileri varsa özelden yazabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden
    Arkadaşlar online modda criminal starter pack in verdiği bedava mülkleri almaya çalışırken fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• telefondan simeon u ara bakalim ne istiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 10 Nisan 2020; 17:19:49 >
  • Arıyorum görev isteme seçeneği çıkıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Psn

Arıyorum görev isteme seçeneği çıkıyor sadece
    simeonun seni aramasi gerekiyomus mulkler icin..kac level sın online da? 5 level ustunde olman lazimmis mulk sahibi olmak icin..cep.telefonundan o mulklere ait sitelerde ucretsiz gorunmesi lazim sana..olmadi psn ayarlardan lisanslari geri yukleyi bir dene bakalim..daha baska bir sey goremedim webte. belkide birkac saat sonra rockstar a dusecektir satin alman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 10 Nisan 2020; 20:32:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

simeonun seni aramasi gerekiyomus mulkler icin..kac level sın online da? 5 level ustunde olman lazimmis mulk sahibi olmak icin..cep.telefonundan o mulklere ait sitelerde ucretsiz gorunmesi lazim sana..olmadi psn ayarlardan lisanslari geri yukleyi bir dene bakalim..daha baska bir sey goremedim webte. belkide birkac saat sonra rockstar a dusecektir satin alman..

Alıntıları Göster
    Level 5 üstüyüm evet. Bende anlamadım ve düzgün bir bilgi bulamadım. Belki de oyunda uzun bir süre geçirmem lazım. Tekrardan deneyeceğim sizin dediğiniz lisansları geri yükle seçeneğini de

• Dark_Psn D kullanıcısına yanıt
    rockstar game e support ile kisaca anlat,1 gun icinde geri donerler..

• Beyler oyunu daha önce oynamadım multisi ne durumda şuan player sayısı çoksa alıcam oyunu ne diyorsunuz ?

• pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    Çıktığından beri hiç eksilmedi ki oyuncu sayısı.

• 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.