Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
166
Favori
519.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

Beyler oyunu daha önce oynamadım multisi ne durumda şuan player sayısı çoksa alıcam oyunu ne diyorsunuz ?
    Valla akıyor hocam. Kuzenim günde 4 kere istek atıyor survivora gel diye Şaka bir yana hala çok fazla kişi oynuyor.
  • Arkadaşlar online ile ilgili bir sorum var. Biz arkadaşımla kardeşlik yapıyoruz oyunun premium online edition versiyonunu onun hesabından satın aldık. Onun hesabı bende ana hesap şeklinde kayıtlı benimki de onda. Oyunu onun kütüphanesine girip indirdim ve kendi hesabıma geçtim. Yalnız criminal starter pack bende gözükmüyor online kısmında. Bu paketi kendi oyunumda aktif etmemin bir yolu var mı yoksa sadece onun hesabında mı geçerli olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Operation

Arkadaşlar online ile ilgili bir sorum var. Biz arkadaşımla kardeşlik yapıyoruz oyunun premium online edition versiyonunu onun hesabından satın aldık. Onun hesabı bende ana hesap şeklinde kayıtlı benimki de onda. Oyunu onun kütüphanesine girip indirdim ve kendi hesabıma geçtim. Yalnız criminal starter pack bende gözükmüyor online kısmında. Bu paketi kendi oyunumda aktif etmemin bir yolu var mı yoksa sadece onun hesabında mı geçerli olur?
    Sadece onun hesabında aktif olur. Ben de denemiştim zamanında.
  • Gta V alıp online oynamayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum uzak durun. Oyun belki zevkli olabilir ama akıcı olmadığı için o zevki alamıyorsunuz. Yükleme ekranları çok uzun sürüyor her etkinlikten sonra bekliyorsunuz. Bazen etkinliğe girmeye çalışıp hata veriyor boş yere bekleyip birde üstüne çıkması için bekliyorsunuz.Oyunda çok fazla fps düşüşü oluyor ayrıca.Kısacası oyuna adapte olamıyorsunuz yükleme ekranları yüzünden uzak durun can sıkıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu online da hangi ofisi almalıyız ? Pahalı veya ucuz olması fark ediyor mu ?

• loading__ L kullanıcısına yanıt
    paran kisitli ise ucuzunu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 28 Nisan 2020; 23:16:57 >
  • Gta heist görevleri içni 2 eleman arıyorum watsap grubu da kurulacak ilgilenenler pm lütfen gerizekalılarla oynamaktan bıktım. Yaş 26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okldoc -- 6 Mayıs 2020; 13:0:51 >
  • Online da kendi mikrofonumu nasıl kapatabilirim?

• Coroic kullanıcısına yanıt
    özel grup odası aç sesin oraya geçer oyunda duyulmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gta onlineda son günlerde yaşanan yeşil çete vs mor çete savaşları rockstarın ilgisini çekmiş kıyafetler ve bilardo ıstakası geçici bir süre ücretsiz

• waitu kullanıcısına yanıt
    Onu nerden açıyoruz

• Coroic kullanıcısına yanıt
    ★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★

• Bu 84 tl lik pakette gta5 var mi

• PC tarafında Epic Games'in ücretsiz dağıtacağı söyleniyor. Edinmek isteyen bir takip etsin derim. 18:00'de belli olacak.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    ps4 için olmadıktan sonra..
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    magaza tiklayinca 403 forbidden simdilik

• Merhaba arkadaşlar . GTA 5 %79 geldim fakat bir türlü yeni görev gelmiyor yeni görevlere nasıl ulaşabilirim?
  • GTA'yı bitirmiştim, şimdi bir daha döndüm RDR2'yi oynadıktan sonra. Oyun gerçekten RDR'nin ön versiyonu gibi. İnsanlarla falan etkileşebiliyormuşuz.

Aslında baya kültür eleştirisi var. Oyunu bitirdiğimde Üniversite'ye yeni başlamıştım, şimdi bitti. Tüm new-age saçmalıkları, terapi sistemlerinin aslında burjuvazinin uğraşı haline getirilmesi, her şeyin para için yapılacağı bir ortamda yapılan şeylerin içini boşaldığını anlatmış. Henüz bitirmedim ama geçmişe göre iyi bir Ingilizceyle, bir psikolog olarak oynayınca bunları gördüm.

Ancak RDR'deki gibi atımızın bize sağladığı avantajlar önemli bence. Mesela çok fazla silah taşıdığımızda çanta vs olsa iyi olur. Büyük silahları kullanmak makul olmamalı. Mesela tabancalar çok daha önemli olmalıydı oyunda. sürekli yanımızda taşıdığımız bizi kurtarıcı olan şeyler olmalı. Mekanlar RDR'deki gibi kullanılabilir olursa daha güzel olur hatta olacaktır.

Aynı şekilde karakterlerimizin arabalarını değiştirmemiz (rdr'deki atı değiştirmek gibi.) iyi olur. Ve arabaları böyle sağa sola çarpa çarpa kullanmamayı teşvik etmeliler. Mesela araçları parayla yaptırsak iyi olabilir. Respawn olmasın. İçinde kıyafet değişmek. Yemek yemek iyi olabilir. Saçımız sakalımız uzasın, kilo alalım ve andreastaki gibi kas falan yapalım bunlar iyi olur.

Yine etkileşimler rdr'deki gibi çoklu olursa iyi olur. Muhabbet etmek, terslemek, soymak, tehtid etmek, polise koşan adamı vurup bunu engellemek (telefonu ararken vs). Yani Amerika'da geçecekse RDR gibi bir komünite olması mantıklı olmayabilir ama ailemizle vs daha fazla bir arada görev yapmalı, görev dışında - bunda da var biliyorum- çok daha çeşitli aktivitelere katılmalıyız. Romantik ilişkileri eklemeliler ama sims gibi de olmasın

Günlük işleri çoğullaştırmalılar ama RDR sonundaki gibi çok çok sıkıcı olmamalı. Bir şeyler çalmak olmalı, birilerini korumak olmalı. Arada angarya işler de olabilir. Oyunu diyaloglandırmak iyi olacaktır. Radyolardaysa müziklerden çok showlar güzel olur. TV'de de aynı şekilde. Haberleri vs izlemek güzel. Harbi ya Amerika'da prime time ne zaman

• ★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ yeni hesap açıcam. Hesapta resimdeki oyunu alcam
    Ben pri yapip kendi hesabimda oynicam arkadaşım sec yapip bu hesapta oynicak bonuslar bu hesaba gidiyor dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

yeni hesap açıcam. Hesapta resimdeki oyunu alcam
    Ben pri yapip kendi hesabimda oynicam arkadaşım sec yapip bu hesapta oynicak bonuslar bu hesaba gidiyor dimi
    Evet sec hesaba gider hocam.
  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.