Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.120
Cevap
166
Favori
515.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

GTA'yı bitirmiştim, şimdi bir daha döndüm RDR2'yi oynadıktan sonra. Oyun gerçekten RDR'nin ön versiyonu gibi. İnsanlarla falan etkileşebiliyormuşuz.

Aslında baya kültür eleştirisi var. Oyunu bitirdiğimde Üniversite'ye yeni başlamıştım, şimdi bitti. Tüm new-age saçmalıkları, terapi sistemlerinin aslında burjuvazinin uğraşı haline getirilmesi, her şeyin para için yapılacağı bir ortamda yapılan şeylerin içini boşaldığını anlatmış. Henüz bitirmedim ama geçmişe göre iyi bir Ingilizceyle, bir psikolog olarak oynayınca bunları gördüm.

Ancak RDR'deki gibi atımızın bize sağladığı avantajlar önemli bence. Mesela çok fazla silah taşıdığımızda çanta vs olsa iyi olur. Büyük silahları kullanmak makul olmamalı. Mesela tabancalar çok daha önemli olmalıydı oyunda. sürekli yanımızda taşıdığımız bizi kurtarıcı olan şeyler olmalı. Mekanlar RDR'deki gibi kullanılabilir olursa daha güzel olur hatta olacaktır.

Aynı şekilde karakterlerimizin arabalarını değiştirmemiz (rdr'deki atı değiştirmek gibi.) iyi olur. Ve arabaları böyle sağa sola çarpa çarpa kullanmamayı teşvik etmeliler. Mesela araçları parayla yaptırsak iyi olabilir. Respawn olmasın. İçinde kıyafet değişmek. Yemek yemek iyi olabilir. Saçımız sakalımız uzasın, kilo alalım ve andreastaki gibi kas falan yapalım bunlar iyi olur.

Yine etkileşimler rdr'deki gibi çoklu olursa iyi olur. Muhabbet etmek, terslemek, soymak, tehtid etmek, polise koşan adamı vurup bunu engellemek (telefonu ararken vs). Yani Amerika'da geçecekse RDR gibi bir komünite olması mantıklı olmayabilir ama ailemizle vs daha fazla bir arada görev yapmalı, görev dışında - bunda da var biliyorum- çok daha çeşitli aktivitelere katılmalıyız. Romantik ilişkileri eklemeliler ama sims gibi de olmasın

Günlük işleri çoğullaştırmalılar ama RDR sonundaki gibi çok çok sıkıcı olmamalı. Bir şeyler çalmak olmalı, birilerini korumak olmalı. Arada angarya işler de olabilir. Oyunu diyaloglandırmak iyi olacaktır. Radyolardaysa müziklerden çok showlar güzel olur. TV'de de aynı şekilde. Haberleri vs izlemek güzel. Harbi ya Amerika'da prime time ne zaman
    Bunlar GTA6 önerileri olmuş :)

• Biraz öyle oldu, GTA 5'te bazı eksiklikler vardı RDR oynarken beni şaşırtarak bunları gidermişler, rdr'den sonrasını düşünemez haldeyim Western için ama GTA'yı rda seviyesine getirmek bile baya bir iş

Sizin aklınıza gelen bir şeyler var mı, misal ben genelde rdr'de yaptıklarının GTA 6'da da yer bulacakları çevresinde yazmaya çalıştım ama illaki benim göremediğim, sizin gördüğünüz eksikler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Biraz öyle oldu, GTA 5'te bazı eksiklikler vardı RDR oynarken beni şaşırtarak bunları gidermişler, rdr'den sonrasını düşünemez haldeyim Western için ama GTA'yı rda seviyesine getirmek bile baya bir iş

Sizin aklınıza gelen bir şeyler var mı, misal ben genelde rdr'de yaptıklarının GTA 6'da da yer bulacakları çevresinde yazmaya çalıştım ama illaki benim göremediğim, sizin gördüğünüz eksikler vardır.
    GTA 6 konusuna yazmıştım daha önce.

Ana karakterlerden biri kadın olmalı

Kaykay ve paten eklenebilir

Watch Dogs 2'de olduğu gibi kulaklık kullanılmalı(yürürken ve bisiklet kullanırken)

Kız/erkek arkadaş mevzusu güzel olabilir

Polislerin takip etmesi bir tık zorlaşmalı (GTAV'de hikayede iki kişiyi öldürünce takılıyor, birde dağ başında ateş ediyorsun polis geliyor)

Saç sakal uzamalı

GTA5'de hikayede satın alınan araçlar bir yerde bırakıldığında karakter ölüyorsa tekrar bulunamıyorlardı. Haritada yerleri belli olmalı ya da direkt garaja gitmeli (RDR'deki at mantığı)

Yeşil alan daha fazla olmalı(orman)

Sağlığı artırmak için silah menüsü gibi bir şey olabilir (aldığımız ilaç vs. direkt oradan kullanılabilir)

Vücut yapısı değiştirilebilmeli (kaslı, aşırı kilolu, zayıf vs.)

Sokaklarda insan yoğunluğu artırılmalı

Bütün kıyafetler kombin yapılmalı (GTA V'de bazı pantolonlar belirli ayakkabılar dışında kullanılamıyordu)

Silah sesleri geliştirilmeli

Sırt çantası eklenmeli

Kamp olabilir

Kano, kayık vs kullanılabilir

RDR2 gibi haritanın belirli bölümü karlı olabilir

Benzinliklerde araçlar tamir edilebilir

Yazdığım her şey offline kısmı için geçerli

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clearsky -- 29 Mayıs 2020; 22:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 6 konusunu aradım ama bulamadığım için buraya yazdım ben de :)

Ana karakterlerden birisinin kadın olması konusuna aslında ben katılmıyorum hatta çok fazla karakter olunca özdeşleşmek zor oluyor baya. Belki RDR gibi bölümleri farklı farklı oynayabildiğimiz ya da oyunun belirli bölümlerinde bunu yapacağımız bir strateji olursa daha iyi olur. GTA 5'i oynuyorum, bir çok insan gibi görünüş olarak Micheal ile yapı olarak Franklin'le özdeşleşiyorum. Trevor'u nereye koyacağıma karar veremedim adamdan vazgeçmek istiyorum saçma sapan ama sevimli bir şey yapıp bağlıyor yine de. Ancak bahsettiğim bir komün olursa, atıyorum Los Santos'a gelmiş bir aile. Bu ailenin içinde kadınların da rol aldığı, Sadie Adler gibi bir sistem olabilir.

Kaykay olayı bayağı hoş geldi kucağa, ya da şu sokaklarda elektronik olarak sürülen şeylerden olabilir. Yani GTA 5 gibi g.tümüzden çıkartmayalım ama yanımızda taşıyabiliriz.

Kulaklık olayı da güzel, sanırım müzik dinleniyor ben WD oynamadığım için bilemedim.

Kesinlikle, NPC'lerle hem kız/erkek arkadaş olma hem de normal arkadaş edinme olayı olmalı. Yani sokakta yürüyen herkesle bira içebilmeliyiz - herkes derken kabul edebilen birileri olsun anlamında- Bazılarını sonraki görevlerde yanımıza alabilmeliyiz ya da oto tamircisi falan olursa, silah dükkanın ya da süpermarkette çalışıyorsa bize indirimli ürün verebilir. Romantik ilişkilerde de aynı şekilde, Heist görevlerine gelebilir, cinsel hayatı olmalı karakterimizin, hatta bu konuyu ihmal edersek homurdanmalı falan Oyunda bizleri oyunu bitirsek dahi oynamaya iten şeyler olmalı. Bu tarz arkadaşlarımızın başı belaya girebilir gidip onları kurtarmalı yardım etmeliyiz.

Polis olayına da katılıyorum. Telefonla polisi arayanları vurunca polis bir süre sonra gelmeli, ya da telefonu vurup adamın şahitliğini etkisiz hale getirmeli rda dinamiği eklenmeli kısaca. Ancak polisten kurtulmak zor olmalı ve tam farkedilmezlik için saç/sakal tipimizi, giyimimizi falan değişmeliyiz. Kefaret parası ödenerek de kurtulunabilir ama modern dünyada daha kolay görecekleri için düşük paralar olmalı. Polisler yollarda kontrol falan yapmalı, bazen tanımalı bazen tanımamalı.

İmpounded olarak bulabiliyoruz aslında araçları ben böyle biliyorum. Araçlarla bağımız olmalı, yani at gibi değil ama çekirdek değiştirir gibi sürekli araç değiştirmek çok doğru bir mantık değil. Çantamızı aynı atın saddle'ı gibi araçlara koymalyıız.

Ben GTA SA'daki haritanın olmasını çok isterim, ek olarak uçak biletiyle Vice City ya da Lİbery City'e gidilebilmeli. Hikayenin bir kısmı orda geçse fena olmaz. North Yankton gibi.

Tok karınla daha çabuk sağlık tazelemesi iyi olabilir. Aynı zamanda karakteri arada koşturmak, terletmek bu yenilenme sürecini artırmalı. Spor yaptırmak, yemek yedirmek karaktere yatırım yapmak olmalı. Bunları GTA SA'da yaptılar bunda da yaparlar sanırım.

Teknik detaylarda katılıyorum.

Sırt çantası kesinlikle olmalı, tüfekleri içine koymalıyız-büyük tüfekler için spor çantası gibi uzun çanta), yiyecekleri, dürbün vs içinde olmalı.

Benzinlik olayı hoş aslında araçlara benzin bitmesi gibi bir dinamik gelse nasıl olur bilmiyorum, araçlara bakım yapmalıyız biraz. Ben Pek sevmiyorum araba sürmeyi ama oyunun adı araba hırsızlığı arabanın önemi yok, diş fırçası daha zor değişiyor arabadan

Belki telefonumuzu da araba ve silah gibi değiştirebiliriz.

Karakterimizin günlük işleri olmalı. Bir iş yerinde çalışmak gibi vs.

• GTA 5'de, RDR 2'de harika oyunlar. Bence RDR 2 hikaye olarak GTA 5'e göre işleniş açısından baya farklı. Daha Arthur'un daha çizgisel bir hikayesi var. Belki işleniş farkının temelini GTA 5'in 2 farklı karakter ile oynanmasına da bağlayabiliriz.
    Her şekilde ama iki oyun da şaheser. RDR 2'yi tekrar bitirmek, yavaş yavaş sindire sindire oynama hayalleri kuruyorum.
  • Arkadaşlar selam,

Bu oyunu indirsem online olarak tatmin eder mi, daha önce hiç oynamadım arkadaş çevremde oynayan yok yaş 30.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Arkadaşlar selam,

Bu oyunu indirsem online olarak tatmin eder mi, daha önce hiç oynamadım arkadaş çevremde oynayan yok yaş 30.
    Tek oynadığınız için sarmayabilir arkadaşlarla çok zevklidir.
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Eğer derseniz ki online'ın sunduğu tüm içerikleri deneyimleyeceğim ozaman 2-3 kişilik bir arkadaş grubu illa ki lazım. Ama yok paket olarak aldım, şirket,motor kulübü gibi işletme tarzı görevleri tek başımada olsa yaparım derseniz bence indirip deneyin derim.

• Selam arkadaşlar
    Bir sorum olacak

İssi diye bir araba kopyaladım. Bunun modifiye ve satın alma masraflarını iki tane arabamı satarak yaptım kopyaladıktan sonra da satış yaptım tahminen 6-7 tane satmıştırım daha sonra limit yedim.
    30 saatte bir tane satmaya başladım artık çeşitli kişiler plaka değiştir falan dediler alakası yok 30 saatte bir tane satabiliyorum bu limiti aşmam için ne yapmam gerek insanlık dürtüsü kolay yoldan para kazanmaya başladığım için haliyle sürekli satası geliyor insanın bilgisi olan yeşillendirebilir mi ? Bu limiti nasıl aşmam gerek net bi bilgi yok herkes varsayımlarla konuşuor.

• Merhabalar ben içinde GTA5 olan bir PS4 pakedi aldım ama gta ile ilgili bazı endişelerim var, PS4 GTA online serverları dolu mu acaba cevap verebilirseniz çok sevinirim.
  • beratsahbaz B kullanıcısına yanıt
    Gayet dolu. Adamlar RDR 2'yi es geçip GTA'nın online'ını halen besliyorlar.
    Endişeniz boşa yani.

• Tekrardan merhabalar. GTA V aldığımı söylemiştim ve geldi. Ancak 30gblık güncellemeyi yüklerken 1gb kala elektrikler kesildi geri gelince de baştan başladı. HDD'de bu 30gb yer kaplıyor ama PS4 onu görmüyor indirmeyi baştan başlatıyor. Dosyaları doğrulama tarzında bir şey yapamaz mıyım tekrar indirmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratsahbaz -- 11 Haziran 2020; 17:51:32 >
  • 3 gün önce Epic Gamesten ücretsiz Gta 5 indirdim ve F diskine kurdum, bir süre çalıştırdıktan sonra bilgisayara format atmak zorunda kaldım, oyun F: diskinde duruyor ama artık çalışmıyor, 2 gündür uğraşıyorum olmuyor, bende yüklü olan oyunu tekrar indirmeye zorluyor.
    Arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevineceğim.
    Yaşlılık işte, aylarca evde kala kala iyice aptallaştım , Call of duty Warzone de ayni şekilde, onu hiç çalıştıramadım, ama önceliğim gta 5.
    Lütfen oyunu yeniden nasıl çalıştırabilirim bir yol gösterin
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    burası ps4 konusu ama belki bilgisi olan biri vardır

• GTAV PS5'e hangi yeniliklerle gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

GTAV PS5'e hangi yeniliklerle gelecek?
    Şimdilik belli değil görsel gelişmeler olacak demişler fakat asıl konuşulması gereken mevcut nesilde online güncellemelerinin fişini çekiyorlar maalesef
  • Ne kadar karaktersiz bir firmaya dönüştü sen R* Şu oyunun kaymağını yemeye harcadığın zamanla iki yeni oyun çıkartırdın.

• PS5 çıkana kadar PSN Plus üyelerinin hesabına login oldukları her ay için login olduktan sonra 72 saat içinde 1 milyon dolara yatırılacakmış.

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.