Lucia'nın aktörü olduğu tahmin edilen Manni L. Perez Instagram hesabında silahla atış yaptığı bir video yayınlamış ve yorumları da tekrar açmış. Bakalım neler olacak. The Daily Reformyoutube I hope you like it :)
Thank you to the cool people in the comments !
The show is East New York https://www.youtube.com/watch?v=JY6oet8BkkAAyrıca şu diziden bir kesitte koyalım. Manni hanımkızımız gerçekten Lucia'mı siz karar verin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 12 Ekim 2024; 23:53:39 > |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (117. sayfa)
-
-
Bu zaten kanıtlandı yani kesin o
-
Muhtemelen 2.fragmanda oyunun hangi ay çıkacağını duyuracaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 13 Ekim 2024; 14:6:40 > -
Önsiparişe açılsada sorgusuz sualsiz sipariş versek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harika cosplay
x (formerly twitter)The GTA Base (@TheGTABase) on Xhttps://x.com/TheGTABase/status/1845879816350060863?t=M0eJ3PhmHvyPyuhe97bLRA&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 sene oldu be nerdeyse vicdansız rockstar salsana sızıntıları artık
Sanırsın pentagona program geliştiriyorlar
Oyunun çıkmasına sözde 1 sene kaldı ama hala birşey görmedik.Bu firma cidden insanı kanser eder.Oyuncuların meraktan ölmesinden zevk alıyorlar.Köpek gibi biliyorlar zaten tüm zamanların satış rekorlarını alt üst edecekler.ps7 de bile rahat görürüz remastered halini.
-
Hocam büyük ihtimal Aralık ayında 2. fragmanı göreceğiz. Belki Ocak ayına da sarkabilir.
-
aynen öyle zevk alıyorlar bu işlerden. TGA öncesi muhtemelen ikinci trailer gelir ve trailer'ın sonunda da ön sipariş açılır ve çıkış tarihi de tam olarak netleşir.
-
2.fragmana çok az kaldı.Tahminimce kasımda 2.fragmanı alacağız.Kasımda 2.fragman gelmezse yüzde yüz aralıkta gelecektir.Ayrıca değil ps7,ps8’de bile bu oyunu göreceğiz.Gta 7 yi gta 6 dan en az 20 yıl sonra görürüz bence.gta 5’in bile ekmeğini 12 yıl boyunca yediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 23 Ekim 2024; 21:12:18 > -
Normalde bu zamana kadar en az birkaç ekran görüntüleri paylaşmaları gerekiyordu.Çok bir şey biliyormuş gibi konuşanlar genellikle rockstarın ekran görüntülerini oyunlarını erteleyecekleri zaman ekran görüntüsü paylaştığını ve gta 6 nın ertelenmediği için ekran görüntüleri paylaşılmadığını söylüyor ki bunlar tamamen zırva.Rockstar,gta 6 yı 2025’in nisanına kadar çıkartmayı planlıyordu(en büyük kanıtı 2025 mali yılında bekledikleri gelirdi).Sonra ne oldu? Oyunu sonbaharda çıkaracaklarını ve taketwo’nın mali yılı raparunu 9 milyar dolardan 4 ya da 5 milyar dolara düşürdüğünü öğrendik.Demek ki neymiş? Rockstar hep ekran görüntülerini oyunu erteleyeceği zaman paylaşmıyormuş.Rockstar artık eski rockstar değil.Son zamanlar da yaptıkları bir sürü saçmalık( rdr1 remastered ve gta definitive edition)bunun kanıtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 23 Ekim 2024; 21:14:24 > -
dediğiniz gibi 2.fragmanla birlikte büyük ihtimalle oyunun ön siparişleri başlayacak ve fragmanın sonunda oyunun tam olarak ne zaman çıkacağı gözükecek
-
Şu oyunu konsol da oynayıp kendime işkence etmek istemiyorum. RDR 2'i PC de oynadığım da vay be demiştim deli farkı görüyorsun. Yerde ki çamur detayı bile net demiştim fps düşüşleri yok, kaymak gibi akmıştı. Ama işte arada 1 sene beklemek var işte. PC'de birde Türkçe oynayacaksın mis gibi. PC'ye eş zamanlı çıkarsalar ölecekler sanki zaten ön sipariş açılınca peynir ekmek gibi satacaklar. Yine de ömründen 1 sene beklemek var.
Pcye eş zamanlı çıksa gta v de olduğu gibi o satış rakamlarına ulaşabilecekler mi
Ulasamayacaklari için bir daha öyle kaliteli rockstar oyunlari gorur muyuz
Zaten durumun iyi bekleyemiyorsan al bir tane konsol yok ben alamam diyorsan tıpış tıpış 1 sene beklersin belki 2 sene
Üstteki şahsiyete ithafen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
-
RDR1’in pc çıkışından sonraki 1-2 hafta içinde 2. trailer duyurusu yapılacak muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuruduk be vallahi
Trailer yılbaşından sonrasına sarkmaz umarım. İlk traileri ezberledik artık. Bir de merak ettiğim 2. trailerda grafikler downgrade yemiş olacak mı bakalım.
-
Açıkçası oyundan benim beklentim yükseldi
Bu kadar ara verip sessiz kalmaları trailer ı bırak sızıntıları bile önlemeleri vs.
Daha Üst düzey 2. Trailer bizi bekliyor olmalı
Herkes o kadar tarih veriyorki biri tabiki tutacak : ) Önemli olan 1-2 hafta önceden en azından tarihi öğrenmemiz.Gameplay cidden merak ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X