Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.494
Cevap
117
Favori
113.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu şekilde xbox kendisine de çok zarar vermiyor mu zaten? Kendi exclusive oyunları var, tamam PC'ye de geliyor bu oyunları da sonuç olarak kendi bünyelerinde geliştirdikleri oyun, insan yaptığı oyunu en iyi seviyede çıkarmak ister, kaliteli çıkarmak ister, insanlar konuşsun ister ve kendi konsollarına çok önem veriyorlar sonuçta. Sen git kendi yaptığın oyunları sırf S e uydurmak için zibilyon para harca, oyun delayla, kaliteni iyice düşür sırf S de rahat çalışabilsin diye bilmem ne. Ondan sonra insanlar dalga geçiyor bu ürünlerle, hoş mu yani. Sony en azından belli bi süreliğine PS4 destekledi, mesela GoW R gibi bi oyunun kalitesi belki daha iyi olurdu, GoT da aynı şekilde ama PS4 zorunluluğundan dolayı biraz daha düşürüldü kalitesi. Aynı mantık gibi gelebilir ama S çok fazla darboğaza sokuyor yapımcıları, bu da direkt olarak ürünün kalitesini etkiliyor. S kullanan insan sayısı X, PC ve PS5 e göre eminim çok ama çok azdır, ona rağmen S için uğraşıyoruz, bence çok saçma ve xbox'ın bir daha böyle saçma bir şey yapmaması gerekiyor tek konsol çıkarıcaklar arkadaş, hangi yapımcıya baksak S için uğraşıyoruz, S bizi zorluyor, S şöyle S böyle diyor olan bize oluyor.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Rockstar ne yapar eden seris s de 900p falan yapar yinede PS 5 in gücünü sonuna kadar kullanacagini düsünüyorum

• Hocam red dead redemption 2’nin fragman vs oyun videolarını izleminizi öneririm orada oyun fragmandan daha iyi gözüküyordu

• Galiba ekran görüntüleri 2.fragmandan sonra gelecek

• Açıkçası ben gta 6’dan sonra ne yapacaklarını çok merak ediyorum.Bully 2 çıkartırlar mı ya da bully ve gta 4 remake yaparlar mı(ama kendileri yapacak)? Kim bilir red dead redemption 3 ve gta 7 kaç yıl sonra çıkacak Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Final scene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Oyunu çıkarmak için lisans almalısın, Xbox diyor ki iki konsola da çıkmalı, cikarmazsan yayınlayamazsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Sanmam, GTA ve rdr yapilirken Sam abimiz çalışanların tepesine binmese onlarca saat mesai diye milleti köle etmese o oyunlarda olmayabilirdi

• Kage. kullanıcısına yanıt

Ne S'i kardşeim yakın zamana kadar One'a bile hala oyun çıkarıyorlardı. Hogwarts Legacy ve Resident Evil 4 bile çıktı. Yeni nesil değil ara geçiş nesli oldu bu. Gta 6'nın yeni nesil grafiklerini anca PS6 döneminde görürüz gibime geliyor.

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Niccyanyoutube
    Made using Runway Gen-3 #aigenerated #ai #gta #gtav #gtaiv #gtasanandreas #gta5 #runway #gen3
    https://www.youtube.com/watch?v=WZbcAqdOj2E
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

Bu videoları gördükten sonra oyunun orijinal grafikleri san andreas gibi geliyor Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

onu bunu bilmem de bence gta 7 böyle gözükecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 1 Ekim 2024; 21:23:42 >
  • Devrim2024 D kullanıcısına yanıt

Valla benim de ağzım sulanıyor Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Hocam kasımda yatırımcı kazanç çağrısı olacağını biliyorum da 7 kasımda olacağını nerede gördünüz

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    O mantıkla gidersek ps4te 1050 gücünde grafik birimi vardı ama rdr 2 god of war last of 2 gibi oyunları çatır çatır oynattı
    S in bu konsollardan güçlü olduğunu düşünürsek gta 6yı o konsola göre çıkarmamaları için hiçbir sebep yok
    Zaten pcye gelirken grafik anlamında detay anlamında gelişiyor rockstar oyunları bu hep böyle olmuştur
    Kıssadan hisse series s in birseyleri engelledigide yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım 23 saat sonra herhangi bir gelişme olacak mı Rockstar tarafından?

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Bence hiçbir şey olmayacak

• JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Gta 6 nın series s de oynatılmaması gibi bir ihtimal yok. Elbette epey detaylardan,çimenlerden,npc lerden, dokulardan vs kısacaklar ama oynatacak. Kendi tahminim dinamik 1080p 30 fps olacak. 720p ye kadar filan da düşer diye tahmin ediyorum. Yani özetle dynamic 1080p 30 fps 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam artık teknoloji çok gelişti detaylardan kısmadan çözünürlük ölçeklendirme ile de o oyunu rahatlıkla oynatır
    Ps3 gibi bir tarihi eserde gta v gibi devasa bir oyunu çalıştırdı bu adamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam da konsoldaki fsr pc deki dlss gibi çok etkili değil. Aşırı bir faydası yok. Ben en kötü senaryoda demek istedim yine oynatır series s diye 🙂

• ROCKTOBER ayına girdik arkadaşlar malum. Bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.