Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
117
Favori
113.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rockstar games gecmiste bully manhut midning club gibi bir cok yapimi bir kac senede gelistirmis firma o dönem gta 4 ün gelistirme süreci yokmuydu sanki ?

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Doğru olduğu yer var saçmaladığı yerlerde var Valve ile Rockstar bir mi anasını satayım, Valve Steam'den para kırıyor her oyun başına %30 cukkası var ondan yeni oyun yapmıyorlar.

Rstarda öyle bir durum yok hadi sıkıyorsa desinler oyun yok artık diye, ne şirket hissesi kalır ne değeri kalır ortada. Gta 5 dediğin oyun her haliyle eskidi 1 2 yıla iyice eskiyecek oyuncu sayısı azalacak. Öyle bir online oyun yap 10 senede bir dlc getir diye bir dünya yok mmo oyun değilse.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Gelde bunu buradaki ve eksi sözlükteki Take 2 hissedarlarina anlat.

Valve Steam sayesinde resmen piyangoyu vurdugu icin adamlar hic oyun cikarmasa bile senede 8-10 milyar dolar sadece steamden kazaniyorlar üzerine daha cs go cs 2 den kasa acma skinlerden kazandigi gelirleride var.Rockstar gamesin steam olamasa bile Gta online gibi yinede oturdugu yerden saglam gelir edecegi platformu olustu son 10 senede Gta online gelirleri olmasa su an belkide Gta 7 yi konusuyorduk.

En gec 20 sene sonra gta 7 yi cikartirlar ben 15 sene sonra Gta 7 nin cikacagini düsünüyorum.

Oyun gelistirme maliyetleri sürekli artiyor diyorlar e oyun gelirlerde sürekli artiyor eskiden hangi yapimci 1 oyun cikartip milyarlarca dolar kazanirdi ? yada Gta online gibi yerlerden milyarlarca dolar ?

20 sene önce mümkünmüydü bunlar ?

Onu gectim AI sayesinde artik yavastan oyun yapimcilarinin iside kolaylasmaya basladi 10-15 sene sonra AI sayesinde belkide oyun yapma zorlugu bir hayli azalacak belki 50-60 sene sonra AI teknolojisi öyle bir gelisecekki insanlari AI ye oyun yaptirabilecek konuma gelecekler hadi ozaman yatsinda Rockstar görelim.

Bunlar oyun firmalarin tembellesmesine dünden razi olmuslar.

Ben Rockstar olsam ve sürekli bu tarz yorumlari okusam Gta 7 yi cikarmazdim bunlarada müstahak bence 15-20 sene oyunsuz kalmak hak ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Eylül 2024; 13:55:30 >

Bu vahşi kapitalist sistemde mecbur çıkaracak zaten, Rockstar kim Take two ne derse o. Eskidendi o 10 milyon dolara oyun yap bağımsız kal kafası artık yetmiyor. Bethesda, Activision, Blizzard hep Microsoft yuttu Sony ne kadar hikaye odaklı şirket varsa elinin altında tutuyor. Burada sadece iki üç istisna kaldı Ea Games, Capcom ve Ubisoft biri Fifa'dan vuruyor parayı ondan bağımsız kalıyor öbürü topal ördeğe döndü zaten Ubisoft keyfinden her sene 2 3 oyun çıkarmıyor. Çıkarmazsa batacak ya da satılacak. Diğeride Remake yapıp ayakta kalıyor şimdilik.

Rockstar'da büyük baba Take Two'ya bağlı olduğu için düzenli oyun çıkaracak Gta online garabeti olmasaydı şu an Bully 2 Gta 6 piyasadaydı Gta 7 bekleniyordu.

Aynen öyle sürekli babalarinin analarinin kredi kartlarindan ile gta online parasi alan yeni yetme oyuncu kitlesi yüzünden Gta 6 bu kadar gecikti ben 11 sene 1000 saate yakin Gta online oynadim bir defa bile onlineye para harcamadim her oyuncu kitiesi benim gibi bilincli olsaydi su an Gta 7 ana konusundaydik.

Hayir anlamam mmo oyunda degil bir sey degil bir insan neden 20 dolar verip gta online parasi alip biri roket atsa gidecek bir lüks ucak satin alirki ?

Umarim sanslari bu defa onlinede yaver gitmezde Gta 6 online bu kadar tutmazda en azindan gelir getirmezde 10 sene sonra Gta 7 yi görürüz.

Bunlarda gelmis burada "omo oyun gelsitirme maliyetleri artti toknoloji coh gelsiti tabiki 15 sene sürer oyun gelistirmek" edebiyati yapiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Eylül 2024; 14:5:7 >

Ben genel olarak uzun süreli bir oyuna hapsolmayı sevmiyorum zaten en uzun süreli oynadığım oyun BF4 oda 700 saat falan ilk çıktığında da Gta online oynadım 200 300 saat 2015 gibide kestim oynamayı artık millet ne buluyor 12 yıllık oyunda onu da anlamıyorum. Hele ilk çıktığında daha ssd yaygın değil netler hızlı değil arkadaşlarla servera bağlanmak oyuna girmek lobiye dönmek tam bir işkenceydi bu oyunda.

Bende 2018 e kadar oynadim sonra bunaldim dedigin gibi 12 senelik PS 3 temelli bir oyun millet ne buluyorda oynuyor ? hatta gidiyor gta online icin bu kadar harcama yapiyor anlamak güc knight online gibi mmo bir oyunda degil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Eylül 2024; 14:7:37 >
  • Ya ne hissedar diyip laf sokma çabası. Tamam anladık. Sanki babamızın şirketi Rockstar.

• Adam Manhunt ile Rdr 2yi ayni kefeye koyuyor. Bir de uzun uzun yazip millete laf cakmis akli sira.

Allam ölücem gülmekten. Ps2 neslinde binlerce oyun cikmis. Adam aksamdan sabaha oyun yapilan donemlerle bugunu kiyasliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Midnight Club: Los Angeles Gta 4 falandami ps 2 oyunu ?

Saf ayagina bosuna yatmayin gta onlineden ootmatik gelen milyarlarca dolar gelirleri olmasaydi 12 sene asla sürmüzdi bu oyunun cikmasi

Bak 5k like alan görsele herseyin en iyisi bilen siz herboloklarsiniz nede olsa

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Eylül 2024; 17:23:23 >

• Müthiş birşey gerçekten.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Niccyanyoutube
    Made using Runway Gen-3 #aigenerated #ai #gta #gtaiv #gtasanandreas #gta5 #runway #gen3
    https://www.youtube.com/watch?v=VwWfFoIyb8A

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Niccyanyoutube
    Made using Runway Gen-3 #aigenerated #ai #gta #gtasanandreas #gta5 #runway #gen3
    https://www.youtube.com/watch?v=xIoqmgpYHlw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 30 Eylül 2024; 17:46:5 >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

işte diyorumya ai sayesinde her şey kolay olacak diye daha halen çıkmışlar oyun geliştirmek çohh zorlaşıyor milyar dolarlık para göz oyun şirketlerini anlamak lazım edebiyatı yapıyorlar

50-60 sene sonrasını düşün belkide AI sayesinde evdeki sıradan bir kullanıcı AAA kalitesinde oyun geliştirebilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Eylül 2024; 23:3:13 >

Gta 5 gibi bir oyunun online’ı bile bu kadar para kazandırdıysa gta 6 daha fazla kazandıracaktır bence

• İlk fragmanın üzerinden 300 gün geçmiş

• O koca Rockstar balonu. Sahtekar bir şirket.

• Devrim2024 D kullanıcısına yanıt

Yazık bize. 300 gün 3 ay gibi geçti gitti. Zerre kadar zaman algım kalmadı.

• Umarim Gta 6 da aynisini yapmamislardir ama bir yandada diyor insan o dönem asiri dandik ps 3 ve xbox 360 icin oyun gelistirdiklerinden dolayi bu kadar downgrade yapmis olabilirler.

isi bozan su Take 2 denen agir para göz firma Rockstar bagimsiz olsaydi cok daha iyi isler yapabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Ekim 2024; 9:56:41 >

Bu nesilin katili series s maalesef. Gene yeni nesil bir oyun göremeyeceğiz. Mevcut konsollarda rtx 3060 gücüne anca erişiyor tam yükte

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Neden oyun yapımcıları series S ile uğraşıyor ki ben bunu anlamıyorum. Bu kararı veren konsol yapımcıları, çıkarmasaydın S diye bir konsol, ben bu konsola göre optimize yapmak zorunda değilim diyemiyor mu kimse? Sadece X ve Ps5 e çıkarsınlar devam etsinler kaldırmıyorsa, S alanlar da bunu bilerek almalı zaten, neden tüm developerlar S de çalıştırmak için beyin patlatıyor? Üzerine S de optimize edemeden sadece X e çıkartamıyorlar da, bunu Xbox mı kabul etmiyor? Etmesin, xbox kullanıcıları da bunu görüp almasın konsollarını o zaman. Hayatımda gördüğüm en saçma şey şu oyun yapımcılarının, oyunlarını S e uydurmaya çalışması.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.