Alarımları gece saat 12 buçuğa koyun.Taketwo’dan bir şeyler bekliyorum |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (122. sayfa)
-
-
Bugün bir duyuru gelebilir gibi hissediyorum bakalım. -
-
bugün yine 2025 sonu çıkacağını öğrenicez o kadar.Trailer yayınlanacak olsa şuna kadar bir şeyler paylaşılırdı.
-
Bu gece fragman gelmesi imkansız.Ayrıca türkiye saatiyle bugün gece 12 buçukta olmayacak mıydı toplantı
-
Çeviride hata olmuş. 00:30 da evet. -
100 olmaz 150 olur 200 olur Nvidia için çekirdek parası bile değil bu işler. Prestij daha önemli.
-
Ertelenme yok toplantıya göre. 2025 sonbahar çıkış -
Aynen öyle
-
-
Aga adamlar trailer 2 hakkında hala daha bir şey söylemedi çıldırıcam aw
-
Bu liste doğruysa Mafia ve Borderlands 4 2026'ya kaydırılmış görünüyor GTA VI için. Daha önce 2025 diye duyurusu yapılmıştı.Mafia için net tarih vermemişlerdi gerçi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Kasım 2024; 0:56:22 > -
PS5 Pro ibaresi göremedim.Sonradan mı gelecek acaba.PC ye gelene Kadar Pro ile oynarım diye düşünüyordum.
Şu oyunları PC ye aynı anda çıkarmama durumları yüzünden nefret ettim şu firmadan.Aynı firmanın çatısı altındaki bütün oyunlar PC ye aynı anda geliyor.Bir tek bu adamlar getirmiyor.
@R-10 Mafia hakkında ilk bilgiler aralık ayında mı gelecekti ? öyle bir durum vardı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 7 Kasım 2024; 1:33:21 > -
Mafia Fiscal 2026 yazıyor. Yani 2026 mali yılı. Bu da şu demek 2025 Nisan ile 2026 Mart arası çıkacak Mafia. 2026 mali yılında çıkacak demek 2026 yılında çıkacak demek değil. 🙂
gamingboltBorderlands 4 and Mafia: The Old Country Will Launch Before April 2026https://gamingbolt.com/borderlands-4-and-mafia-the-old-country-will-launch-before-april-2026
-
Evet hocam Aralık ayında daha fazla detay paylaşacaklar. Muhtemelen The Game Awards da olacağını düşünüyorum.
-
Pro'yu hiçbir zaman ayrı yazmadılar hocam. Önceki nesilde de oyun duyurularında PS4 ve Xbox One şeklinde yazıyorlardı, PS4 Pro ve Xbox One X'te de çalışıyordu. -
İlla pcye geç çıkartacaklar yani
-
Jason abi neredesin abiiiii bir şeyler söyle abi lütfennnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 7 Kasım 2024; 21:3:2 > -
Ben hala daha bu ay gta 6 nın 2.fragmanının geleceğini düşünüyorum
-
Fragman gelmeden önce rockstar bir duyuru yapar beyler heyecan yapmayın boş yere. Ben aralık ayında fragman gelir diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X