Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MHEC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
117
Favori
113.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alarımları gece saat 12 buçuğa koyun.Taketwo’dan bir şeyler bekliyorum

• Bugün bir duyuru gelebilir gibi hissediyorum bakalım.
  • Yeter kardeşim salın şu 2. fragmanı bu gece 😄

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • bugün yine 2025 sonu çıkacağını öğrenicez o kadar.Trailer yayınlanacak olsa şuna kadar bir şeyler paylaşılırdı.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Bu gece fragman gelmesi imkansız.Ayrıca türkiye saatiyle bugün gece 12 buçukta olmayacak mıydı toplantı

• Devrim2024 D kullanıcısına yanıt
    Çeviride hata olmuş. 00:30 da evet.

100 olmaz 150 olur 200 olur Nvidia için çekirdek parası bile değil bu işler. Prestij daha önemli.

• Ertelenme yok toplantıya göre. 2025 sonbahar çıkış
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Aynen öyle

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • Aga adamlar trailer 2 hakkında hala daha bir şey söylemedi çıldırıcam aw

Bu liste doğruysa Mafia ve Borderlands 4 2026'ya kaydırılmış görünüyor GTA VI için. Daha önce 2025 diye duyurusu yapılmıştı.Mafia için net tarih vermemişlerdi gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Kasım 2024; 0:56:22 >
  • PS5 Pro ibaresi göremedim.Sonradan mı gelecek acaba.PC ye gelene Kadar Pro ile oynarım diye düşünüyordum.

Şu oyunları PC ye aynı anda çıkarmama durumları yüzünden nefret ettim şu firmadan.Aynı firmanın çatısı altındaki bütün oyunlar PC ye aynı anda geliyor.Bir tek bu adamlar getirmiyor.

@R-10 Mafia hakkında ilk bilgiler aralık ayında mı gelecekti ? öyle bir durum vardı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 7 Kasım 2024; 1:33:21 >
    Mafia Fiscal 2026 yazıyor. Yani 2026 mali yılı. Bu da şu demek 2025 Nisan ile 2026 Mart arası çıkacak Mafia. 2026 mali yılında çıkacak demek 2026 yılında çıkacak demek değil. 🙂

gamingbolt
    Borderlands 4 and Mafia: The Old Country Will Launch Before April 2026
    https://gamingbolt.com/borderlands-4-and-mafia-the-old-country-will-launch-before-april-2026

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Evet hocam Aralık ayında daha fazla detay paylaşacaklar. Muhtemelen The Game Awards da olacağını düşünüyorum.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Pro'yu hiçbir zaman ayrı yazmadılar hocam. Önceki nesilde de oyun duyurularında PS4 ve Xbox One şeklinde yazıyorlardı, PS4 Pro ve Xbox One X'te de çalışıyordu.
  • İlla pcye geç çıkartacaklar yani

• Jason abi neredesin abiiiii bir şeyler söyle abi lütfennnn

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 7 Kasım 2024; 21:3:2 >
  • Ben hala daha bu ay gta 6 nın 2.fragmanının geleceğini düşünüyorum

• Fragman gelmeden önce rockstar bir duyuru yapar beyler heyecan yapmayın boş yere. Ben aralık ayında fragman gelir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.