Ne dedin ne dedin..PC daha fazla...eee .. bizim için önemli olacak dedim.. deyip muhtemelen ofiste arkadaşları ile gülüyordur. Madem öyle ilk günden çıkarsana PC ye |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (123. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _GRKM_Ne dedin ne dedin..PC daha fazla...eee .. bizim için önemli olacak dedim.. deyip muhtemelen ofiste arkadaşları ile gülüyordur.
Madem öyle ilk günden çıkarsana PC ye
Şu oyunu PC de oynamak varken konsol da resmen mağdur edecekler.
-
Halen neden ilk günden pcye çıkmıyor diyenler var
İlk günden pcye çıksa 205 milyon kopya satabilecek mi
Bu denli kaliteli bir yapım ortaya çıkabilecek mi
Rockstar games özel bir firma gta serisi özel bir seridir artık bunu kabullenin
Take-Two Interactive, bugüne dek 205 milyon adet GTA 5 sattığını açıkladı.
Şirket, sadece GTA 5 kopya satışından 12 milyar 300 milyon dolar para kazanırken bu miktara oyun içi satın alımların dahil olmadığı belirtildi. -
1 eene olmuş fragman çıkalı. İlginç bir firma r* -
-
Minimum 10 yıldır TES6 haberi bekleyen biri olarak dünya çapında getacı tayfaların 6. oyunu beklemesi, her yıl nerde gtamız diye mızmızlanabilme lüksleri, her çizgi üzerinden teorik makaleler yazmaları bana fıkra gibi komik geliyor. Gülmek için arada bu konuyu açıyorum, imreniyorum da tabii bir yandan
-
Aynen, ps5 de alip sonrasinda PC ye de alan kisilerden cifter para almak varken dimi, sanki cok oyuncu dostu bi firmaymis gibi savunmaniz.
Oyuncular birlik olup tepki gostermeli ki bir seyler degissin. Zaten zengin olacaklar, uc bes milyon kaybetsin ama oyuncularin gonlunu kazansin kotu mu.
-
Bu denli kaliteli bir yapım ortaya çıkabilecek mi ? Aynen Aynı anda pc ye çıkan oyunlar rezalet ötesi hiç oynanmıyor.haklısın.
205 milyon satma sebebi her platforma çıkması konuşturma şimdi beni.Aynı adama oyunu 3 kere sattılar. Rockstar games paracı bir firma.Sana 3 kere oyunu sattırır ve ücretsiz DLC veriyoruz ayağına oyun içi parayı zorunlu kılan bir firma. Normal oynayıp hiç bir şey alamazsın çünkü pahalı oyun içi içerikler.
-
Zorla mı satıyor ? Konsola alan pcye almasın yada konsola almak istemeyen beklesin sadece pcden alsın -
-
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Zorla mı satıyor ? Konsola alan pcye almasın yada konsola almak istemeyen beklesin sadece pcden alsınvayy be zekaya bak.Adam olayı çözdü.
ben şimdi PC de oynamak istiyorum.Oyun çıktığında napıcam ? mecbur konsol alıp oynucam.Ne kadar bekleyeceğim belli değil çünkü.Elimin altında PC var.Hemde baya sağlam PC.. PC ye çıktığında o grafikler ve yüksek FPS ile rahat rahat oynamak istediğim için PC içinde alıcam.Ne oldu ? sadece bana 2 kere sattı oyunu.
Neyse uzatmayalım sen haklısın.Özel firma bu..böyle kaliteli oyunlar PC ile aynı anda gelmemeli.
-
Arkadaşın psikolojik sorunları var sana da sarmış kolay gelsin. En iyi çözüm bloklamak. Geçenlerde beklediğim oyuna bile kendince yorum yaparak sataşmaya çalışmıştı. PC'de daha iyi ayarlarda, daha iyi fps lerde oynamak varken konsol savunuculuğu yapanlar göz doktoruna gözükmesi lazım. Zira RDR 2 konsol ve PC farkını görmemiş bunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: R-10Bethesda oyunun fan boyları yüzünden çok erken teaser etmek zorunda kaldı.Oyunun adı bile belli değildi henüz.4-5 yıla falan çıkarsa iyimser bakıyorum ben.Bethesda ise eski kalitesinde değil.Allah sabır versin diyorum
Alıntıları GösterBethesda fanboyları yüzünden değil, onca yıldan sonra TES yerine Fallout 76 uyduruğunu çıkartacakları için o gün TES fragmanını yayınladılar. Fan baskısından değil kendi yedikleri halttan çekinip bir taraftanda da gaz alma teaser'ı yani.
Ve Bethesda hala ''eski'' kalitesinde aslında. Sorunda zaten burada, hala eski 'kalitesinde' olduğu için günümüz suyu çıkık internet fenomeninde eleştiriye tutuluyor. Ki bu örneği sadece Starfield çerçevesinde söylüyorum. Zaten Fallout4 den beri kendi 'başarılı' açık dünya yetisinde çıkarttığı tek oyun Starfield.
-
Tabi tabi kesin öyledir
-
Tıpış tıpış bekleyeceksiniz en ihtimalle 2026da pcde üzülmeyin zaman çabuk geçer :)
Benim gibi önce konsolda iyice bir silip süpürün pcye çıktığında orda da alır oynarsınız :))
Bu arada eskiden hep pcye geldiğinde oynardım ilk defa bir rockstar oyununu çıktığı gibi oynayacağım
Rdr 2 nin kalitesini gördükten sonra vice city remakei ben bir sene falan bekleyemem
Sağlıcakla kalın... -
Tamam utangac konsol fanboyu.
Onu zaten bizde biliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Kasım 2024; 17:21:13 > -
Bu oyun playstation 5'i geç pro da bile oynanmaz zaten, şuan playstation 5 yeni çıkan oyunlarda nintendo switch gibi görüntü veriyor şaka gibi. 480p gibi görünüyor oyunlar, mh wilds, dragon age, yeni çıkan üçüncü parti oyunlarına bakın hangisi playstation da cam gibi gösteriyor, hiçbiri. Gta 6 da aynı nane olacak, bi tık pro'da iyi gösterir o da bi tık, playstation 5 düzde oynanmaz bu oyun pixel falan sayılıyor yahu.
Millet boşa pc'ye almıyor oyunları, özellikle bu kadar bekledikten sonra nintendo switch görüntüsünde oynayıp spoiler yiyecek değilim, yayın dahi izlemeyi düşünmüyorum pc ye çıkana kadar.
-
İkinci elde 10 bin liraya bulunan konsolunda muhabbeti yapılmaz be, millet zaten çamur görüntü içinde oynamamak için pc de istiyor oyunu, fakir olup 4000 serisi kartta oynamak zorunda olduğu için değil (!).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 8 Kasım 2024; 19:1:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X