Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: UmutBG
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
129
Favori
141.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Delay açıklanmadı hala Fall 2025'ten devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 7 Şubat 2025; 0:12:56 >
  • GTA6, 2025 Sonbahar aylarında çıkacak, herhangi bir erteleme olmayacak

( Take-Two )

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • keşke bir kaç ekran görüntüsü bari paylaşsaydılar.Böyle hiç inandırıcı değil

• 2025 son çeyrekte gelecek oyun için daha ortada hiçbirşey yok : )

• Tahmin yapmayı bırakın adamlar ne zaman isterse o zaman bir şeyleri gösterirler. rockstar bu yapacak bir şey yok. Affedersiniz ama eşek gibi keyiflerini bekleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 7 Şubat 2025; 1:23:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt
    Ben artık saldım ya. Şu saatten sonra trailer gelse ne olur gelmese ne olur, yarım yıl kaldı zaten çıkmasına eğer vaat edilen zamanda gelecekse. Sadece 1. trailer’dan bildiklerimizle bodoslama yeni bir dünyaya atılacaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2025'te çıkmaz diyorum ama bu adamlarında işi belli olmuyor, hatırlarsanız rdr2 bile son 1 hafta kalaya kadar gameplay görememiştik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Rockstar Gamesyoutube
    Captured entirely from in-game footage, watch this introduction to Red Dead Redemption 2's gameplay in 4K. Red Dead Redemption 2 is coming October 26, 2018 to PlayStation 4 and Xbox One systems. Pre-order now at rockstargames.com/reddeadredemption2/order
    https://www.youtube.com/watch?v=Dw_oH5oiUSE

Gameplay videosu çıkışından 2 ay önce yayınlandı.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Burada sıralı bir gameplay yok hocam belli belirsiz kesitler var ben bundan bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim oyunun bir 5 dakikasi 10 dakikası kesintisiz yayinlanmasi. O şekilde oyun cikana kadar hiçbir şekilde sızıntı vermediler. Hatta o zamani hatirliyorum herkes oyundan bile suphe duymaya başlamıştı neden uzun gameplay yok oyun tırt çıkacak vs diye konuşmalar olmuştu.

Rockstar bu konuda ser verip sır vermiyor

• Şu an Vice City Definitive Edition'ı bile zevkle oynuyorum bu oyun oyuncuyu direkt Amerikan vatandaşı yaparsa şaşırmam, beklenti büyük.

• Gta 6 Mafia ile Borderlands 4 arası bir tarihte çıkacak. Maalesef sizlerin de yazdığı gibi net bir tarih yine verilmedi. Gta 5 ve rdr2 de olduğunun aksine son kazanç toplantısında da Rockstar ketumluğunu devam ettirdi.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 🙂

Herkesin ısrarla "kesin ertelenecek" söylemine inat Take Two da ısrarla,bir kez daha RESMİ AĞIZDAN 2025 sonbaharda çıkacağını teyit etti 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 7 Şubat 2025; 7:30:10 >

• Ulan bari iki üç tane ekran görüntüsü yayınlayın insafsızlar

• %99 hissedarlara palavra sıkması bu sene çıkacak olayı, maksat hisse düşmesin.

• Bu tabloya bakacak olursak konsollar ile aynı anda PC'ye gelmesi imkansız diyebiliriz.

Take Two'nun Platform Gelir Dağılımı;

Konsollar %40

Mobil %52

PC %8

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Hocam Take two yu Ubisoft ile karıştırmayın. Prestij denen bişey var. Ne Rockstar ne Take Two onu kaybetmek için palavra sıkmaz. 🙂 Ceo su da diyor zaten elbet ertelenebilir ancak şu anki gidişat ertelenmeyeceği yönünde diye.

• Konuda 2035 yılına erteleneceğini söyleyenler vardı bakalım ne olacak  

kolpaçino yoh ...Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Rockstar'ın YouTube'a dün yüklediği Gta Online videosu 10 saniye olduğu için Şubat'ın 10'unda ikinci fragman gelir diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail Gerek -- 7 Şubat 2025; 17:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek zaten en iyi ihtimalle bir sene sonra pcye gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.