Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
129
Favori
141.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • Daha önce başlatılan GTA 6 için Türkçe dil desteği kampanyasına Fransa topluluğundan destek geldi.

• gta 6 çıktıktan sonra 2 yılda bir yeni harita ile güncellenmeli biz böyle her yeni gta oyununu çıkıcak diye

13-14 yıl bekleyemeyiz

• 2025 yılında gelme şansı yok artık, minimum 2 kere ertelenecek.

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

x (formerly twitter)
    Mustafa (@MstafaKadir) on X
    https://x.com/MstafaKadir/status/1886125304369881285

Mafia'da başarılı olursak GTA 6'ya da baskı kuralım diyen herkese hak veriyor ve kanıtlı bir paylaşım yapmak istiyorum. Zamanında Rockstar, GTA 5'i Türkçe dil desteği ile çıkarmak istedi ve bunu Twitter üzerinden duyurdu. Daha sonra ülkemizde hem fiziki oyun pazarlayan, hem de lokalizasyon yapan ARAL Game ile iletişime geçtiler ve toplantılar başladı. Ne yazık ki Aral Game, para konusunda çok üst düzey taleplerde bulununca, Rockstar bu işbirliğinden geri çekildi ve oyun Türkçe dil desteğine sahip olamadı. Daha sonra da Red Dead Redemption 2 ve Anonymous çeviri arasında yaşanan farklı bir sorun var ki bunu çoğunuz biliyor. Yani Rockstar ırkçı olsaydı tam anlamıyla, zamanında bu tweet atılmaz, Aral ile görüşmeler yapılmazdı. Biz Türkiye olarak sadece Rockstar'a iş yapılamayacak, anlaşılamayacak bir imaj çizdik. Toparlanamaz mı? Elbet toparlanır. Şimdilik Mafia The Old Country'e odaklanın sadece, odak bozulmasın. O başarı, Take-Two ve Rockstar tarafından da fark edilecektir. 2K ile anlaşayan yerli Lokalizasyon firması olursa şayet, kendilerini Rockstar'a ulaştırmak da zor olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 Şubat'a doğru ilerliyoruz adım adım.. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

x (formerly twitter)
    Mustafa (@MstafaKadir) on X
    https://x.com/mstafakadir/status/1886519075414692038?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• -10uR- kullanıcısına yanıt
    Twitter'da @rockstarturk isimli sayfa da (sayfayı Rockstar takip ediyor) aylardır GTA 6 için #WeWantGTA6inTurkish etiketiyle mücadele ediyor. Tebrik ediyorum kendisini. Bu emek öyle seviyeye geldi ki birkaç yabancı yayıncı dahil birçok yabancı da bu etikete destek oluyor.

Ne sonuç getirir bilinmez ama çabaları için buradan da sayfa yetkililerine şimdiden teşekkür ediyorum.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Umarım kazanan biz oluruz :)

• Gtatürk yaptığı bu flood ile açıkçası benim biraz umudumu kırdı. Rockstar cephesinde yerelleştirme işinin bu kadar çetrefilli olduğunu bilmiyordum umarım bu sefer farklı olur iş

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Bu yaşadıklarını zaten o zamanlarda da defalarca anlattılar hocam. Ama aradan çok fazla zaman geçti. Bir şeyler değişmiştir umuduyla şansımızı denemeye devam ediyoruz.

• x (formerly twitter)
    Rockstar Türkiye (@rockstarturk) on X
    https://x.com/rockstarturk/status/1885348803932217722

Yazmayan var ise We Want Turkish yazıp gönderebilir ise süper olur. Mafia 4 de sonuca ulaşmaya az kaldı zaten. Bide yanında GTA 6 da Türkçe olursa mükemmel olur...

• 23 Studios yapacaksa o Türkçeleştirmeyi, kalsın istemem. Şimdiden ne diyeceğiniz zerre umrumda değil Witcher 3 zamanı yaptıklarından dolayu bu gruptan nefret ediyorum. Herkesin bir duruşu olmalı. Ayrıca kalitesiz çeviri yapıyorlar.

• GTA 6'nın bu sene çıkıp çıkmayacağı yarın belli olacak. Yarın gece TSİ 23:00'de yapılacak olan Take 2 hissedarlar toplantısında GTA 6 dahil birçok Take 2 çatısı altındaki oyunun çıkış dönemini öğreneceğiz. Bu bilgiler PDF şeklinde toplantı esnasında yayınlanacak.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Emin miyiz hocam bundan

• Yarın bir şey açıklanacağını zannetmiyorum. Bildiklerimizden başka bir şey öğrenmeyiz bence. Mart'ta yeni bilgi gelirse gelir.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Önceki paylaşımlarımda da yazıyodu hocam zaten. Rockstar gta 5 te de rdr2de de son kazanç toplantısında açıkladı çıkış tarihlerini. 2025 te çıkacağı zaten duyurulmuştu. Bugün yani 6 Şubat'taki kazanç toplantısında artık ya çıkış tarihi vermeleri lazım ya da ertelendiğini duyurmaları lazım.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Bakalım görecek miyiz bir şeyler.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Hocam 00:30 da galiba başlayacak. Umarım sabaha uyanınca güzel haberler almış oluruz 🙂

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.