Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (152. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
gta 6 çıktıktan sonra 2 yılda bir yeni harita ile güncellenmeli biz böyle her yeni gta oyununu çıkıcak diye
13-14 yıl bekleyemeyiz
-
2025 yılında gelme şansı yok artık, minimum 2 kere ertelenecek.
-
-
-
-
x (formerly twitter)
Mustafa (@MstafaKadir) on Xhttps://x.com/mstafakadir/status/1886519075414692038?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Twitter'da @rockstarturk isimli sayfa da (sayfayı Rockstar takip ediyor) aylardır GTA 6 için #WeWantGTA6inTurkish etiketiyle mücadele ediyor. Tebrik ediyorum kendisini. Bu emek öyle seviyeye geldi ki birkaç yabancı yayıncı dahil birçok yabancı da bu etikete destek oluyor.
Ne sonuç getirir bilinmez ama çabaları için buradan da sayfa yetkililerine şimdiden teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Umarım kazanan biz oluruz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gtatürk yaptığı bu flood ile açıkçası benim biraz umudumu kırdı. Rockstar cephesinde yerelleştirme işinin bu kadar çetrefilli olduğunu bilmiyordum umarım bu sefer farklı olur iş
x (formerly twitter)
GTATurk (@GTATurk) on Xhttps://x.com/gtaturk/status/1886681608222065138?s=46&t=23r3CTsk69sflPAOzp64JQ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu yaşadıklarını zaten o zamanlarda da defalarca anlattılar hocam. Ama aradan çok fazla zaman geçti. Bir şeyler değişmiştir umuduyla şansımızı denemeye devam ediyoruz.
-
x (formerly twitter)
Rockstar Türkiye (@rockstarturk) on Xhttps://x.com/rockstarturk/status/1885348803932217722
Yazmayan var ise We Want Turkish yazıp gönderebilir ise süper olur. Mafia 4 de sonuca ulaşmaya az kaldı zaten. Bide yanında GTA 6 da Türkçe olursa mükemmel olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
23 Studios yapacaksa o Türkçeleştirmeyi, kalsın istemem. Şimdiden ne diyeceğiniz zerre umrumda değil Witcher 3 zamanı yaptıklarından dolayu bu gruptan nefret ediyorum. Herkesin bir duruşu olmalı. Ayrıca kalitesiz çeviri yapıyorlar.
-
GTA 6'nın bu sene çıkıp çıkmayacağı yarın belli olacak. Yarın gece TSİ 23:00'de yapılacak olan Take 2 hissedarlar toplantısında GTA 6 dahil birçok Take 2 çatısı altındaki oyunun çıkış dönemini öğreneceğiz. Bu bilgiler PDF şeklinde toplantı esnasında yayınlanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emin miyiz hocam bundan
-
Yarın bir şey açıklanacağını zannetmiyorum. Bildiklerimizden başka bir şey öğrenmeyiz bence. Mart'ta yeni bilgi gelirse gelir.
-
Önceki paylaşımlarımda da yazıyodu hocam zaten. Rockstar gta 5 te de rdr2de de son kazanç toplantısında açıkladı çıkış tarihlerini. 2025 te çıkacağı zaten duyurulmuştu. Bugün yani 6 Şubat'taki kazanç toplantısında artık ya çıkış tarihi vermeleri lazım ya da ertelendiğini duyurmaları lazım.
Bakalım görecek miyiz bir şeyler.
Hocam 00:30 da galiba başlayacak. Umarım sabaha uyanınca güzel haberler almış oluruz 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X